Technische Analyse

Koersverwachtingen - TA - Signals

Wat is Technische analyse en waar dient het voor? Technische analisten bestuderen historische prijsbewegingen met als doel om uiteindelijk toekomstige prijzen en dus koersbewegingen te kunnen voorspellen. Natuurlijk wordt dit niet alleen gebruikt in Crypto, maar wordt dit toegepast op elk verhandelbaar instrument waar een prijs wordt bepaald aan de hand van vraag en aanbod. Zo kijkt Margin Traders voor ons iedere week naar de vraag en aanbod van Bitcoin en voorspeld Mr. Coingrats de koersbeweging van diverse Altcoins. Verzoekjes kunnen uiteraard ingediend worden via onze Twitterpagina en/of Telegram kanaal! 

Bitcoin Analyse
Margin Traders

Margin Traders NL is een traders collectief van ervaren fulltime traders, die tot doel heeft om mensen te begeleiden in hun groei tot succesvol Cryptotrader, inclusief bijbehorende winsten!

En speciaal voor ons schrijven ze iedere week de Bitcoin Analyse. Benieuwd wat de koers van BTC deze week gaat doen, lees dan de Analyse hieronder! 

Altcoin Analyse
Mr. Coingratz

Mr. Coingrats is een zeer ervaring Technisch Analist, die wekelijks voor ons meerdere Cryptocurrency projecten tegen het licht houdt. Ook schrijft hij voor diverse andere websites zoals Cryptobenelux en Current Crypto waar hij iedere week de Bitcoin analyse verzorgd. Heb je een verzoekje laat dit dan weten via onze Twitterpagina

stock-trading-apps-trader-online-512

Cryptocurrency
Trading

Starten met Cryptocurrency Trading? Hier lees je er alles over.

Cryptocurrency Artikelen

De meest populaire en nieuwste Cryptocurrency Artikelen vind je hier.

vector-you-are-here-icon

Technische
Analyse TA

Iedere week weer een nieuwe Bitcoin en Altcoin Analyse vind je hier!

Cryptocurrency
Nieuws

Een goed overzicht waar het Cryptocurrency nieuws te vinden

Nieuwe
Altcoins

De nieuwste en zojuist op de markt gekomen altcoins vind je hier!

Cryptocurrency Evenementen

Alle Crypto Events, bijeenkomsten in Nederland en België.