STARTEN MET CRYPTO STAPPENPLAN

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving, zodat je na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste up-to-date informatie kunt vinden, weet welke veilige Cryptocurrency Platvormen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma;s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Dus laten we snel starten en direct in ons Crypto Stappenplan duiken!

Beginnen met Cryptocurrency Stappenplan 2020
BLOX de Crypto app KORTING

Stap 1

Informatie

Er zijn ontzettend veel plekken waar je goede informatie kunt vinden als je start met Crypto. Maar begin gewoon eens op je eigen zoekmachine en typ achtereenvolgens diverse Cryptocurrency keywords in. Wat is Bitcoin; Wat is Cryptocurrency; Blockchain; Crypto; Starten met Cryptocurrency; Beginnen met Bitcoin. Allicht heb je ons ook op deze wijze gevonden. Maar neem vooral ruim de tijd voor deze stap, want lezen is hierin Key! 

Stap 1

Stap 2

Wij zijn ontzettend blij dat je bij ons terecht bent gekomen, oftewel heb je de juiste Cryptocurrency zoekwoorden gebruikt ūüėČ Maar naast Bitcoinhelper zijn er nog tal van andere goede en betrouwbare Cryptocurrency websites te vinden. Uiteraard ben je hiervan al een aantal tegengekomen, maar om dit proces te vergemakkelijken hebben wij ook de meest betrouwbare en up-to-date cryptocurrency websites voor je op een rij gezet.¬†

Stap 2

Stap 3

Nu je waarschijnlijk beschikt over een goede basiskennis Crypto en al een aantal dagen/weken onderweg bent, kun je de volgende stap gaan zetten. Deze stap gaat over het lezen van specifieke Cryptocurrency Handleidingen. Er zijn namelijk tal van goede en up-to-date Cryptocurrency Handleidingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe start ik met Cryptocurrency Handleidingen; Hoe koop ik Bitcoin Handleidingen; Wat is een Cryptocurrency Wallet Handleiding; Cryptocurrency Exchanges en Brokers Handleidingen. Kortom in deze fase kun je wat verdieping aanbrengen in de onderwerpen die je interessant lijken. Op onze Handleidingenpagina hebben wij de meest populaire Cryptocurrency Handleidingen voor je op een rij gezet. Het fijne aan deze pagina is dat je in een oogopslag ziet of deze handleidingen ook door onze bezoekers wordt aanbevolen. Zo pik je direct de meest geschikte Handleiding voor jou eruit. 

Stap 3

Stap 4

Nu Bitcoin en dus Cryptocurrency steeds populairder wordt en de Cryptocommunity nog iedere dag groeit, zien we dat de space ook steeds professioneler wordt, hetgeen goed tot uiting komt in het aanbod van Cryptocurrency Cursussen en Leerprogramma’s. Belangrijk hierin is onderscheid te maken tussen betaalde en gratis Cryptocurrency Leerprogramma’s. Ons advies: Start allereerst met het volgen van de gratis Leerprogramma’s, alvorens je gaat betalen voor een programma! Want er zijn zoveel goede en leerzame gratis programma’s en cursussen beschikbaar, dat je op een later tijdstip altijd nog kunt besluiten om een betaald programma aan te schaffen. Om je te helpen met het vinden van een geschikte Cryptocurrency Cursus hebben wij alle beschikbare Cryptocurrency Leerprogramma’s voor je op een rij gezet. Uiteraard hebben wij ook hier onze bezoekers gevraagd om hun ervaringen te delen. 

Stap 4

Stap 5

Naast geschreven content zijn er ook veel Cryptocurrency Video’s te vinden. Het meest populaire platform hiervoor in Youtube. Er zijn dan ook honderden en misschien wel duizenden Cryptocurrency Youtubers actief in zowel binnen als buitenland. Ieder kanaal weer met zijn of haar eigen invullen en natuurlijk kijk op de markt. Wij raden je in eerste instantie aan om een aantal Nederlandse Cryptocurrency kanalen te volgen, alvorens je de overstap maakt naar de internationale content. Het is waarschijnlijk al lastig genoeg om alle nieuwe cryptocurrency termen in het Nederlands goed op je in te laten werken. Op onze Youtube pagina vind je de meest leerzame nationale en internationale Cryptocurrency Youtube kanalen van 2020.  

Stap 5

Stap 6

De volgende stap is vooral belangrijk voor iedereen die ook van plan is met Cryptocurrencies te gaan traden. Dit omdat het natuurlijk in het traden erg belangrijk is om de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten te houden. Zeker in Cryptocurrency zien we dat de markt vaak heftig reageert op nieuws, maar helaas ook Fake-news. Maar ook als je niet van plan bent te gaan traden, is het in ieder geval leuk om op de hoogte te blijven van het meest belangrijke Cryptonieuws. Op onze Nieuwspagina vind je alle betrouwbare Cryptocurrency Nieuwswebsite in binnen en buitenland. Ook houden wij je op de hoogte van het meest belangrijke Cryptocurrency nieuws van afgelopen week. Dus geen tijd om al het beschikbare nieuws te lezen, via Bitcoinhelper blijf je altijd up-to-date. 

Stap 6

Stap 7

Op dit moment zijn er zeer handige en betrouwbare Cryptocurrency Applicaties beschikbaar. Ook hier zien we het steeds professioneler worden van de markt ook goed terug. De grote Tech-bedrijven stappen in en maken het ons steeds gemakkelijker. Bekijk voor de meest populaire Cryptocurrency Apps voor Android en iOS onze cryptocurrency App pagina. 

Stap 7

Stap 8

Misschien wel het meest belangrijke onderdeel van dit stappenplan, de Cryptocurrency Wallets. Want op deze Wallets ga jij uiteindelijk jouw Cryptocurrencies bewaren. Zie het als een soort van bankrekening. Op dit moment onderscheiden we drie soorten Wallet: Hardware Wallets; Software Wallets; Online Wallets. Ieder met zijn eigen eigenschappen en mate van veiligheid. Meer weten over Cryptocurrency Wallets, bekijk onze Wallet pagina. 

Stap 8

Stap 9

Of je nu uiteindelijk met Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt traden of niet, het is voor iedereen belangrijk om je eigen onderzoek te doen (DYOR). Denk hierbij aan Fundamentele en Technische Analyse. Wat ga je kopen, waar staat het voor en wat zijn de ambities en doelstellingen van hetgeen je wilt gaan kopen? De fundamentele analist kijk vooruit, daar de technische analist voornamelijk koersbewegingen uit het verleden bekijkt. Er zijn op dit moment erg veel betrouwbare plekken waar je deze informatie kunt vinden, maar start eens op onze Technische analyse pagina. 

Stap 9

Stap 10

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar investeren in Cryptocurrency is een zeer risicovolle bezigheid. De markt is nog zeer jong en daarom erg volatiel. Investeer daarom nooit meer dan dat je kunt missen! Om deze reden adviseren wij ook met klem om de negen voorgaande stappen eerst goed te doorlopen en misschien wel zelfs twee keer te doorlopen alvorens je overgaat tot het aankopen van Cryptocurrencies. Helaas zien wij ook nog te vaak, dat men begint bij deze laatste stap en direct overgaat tot de aanschaf van bijvoorbeeld Bitcoin. Kortom begin bij het begin, want we staan nog steeds aan het begin van deze spectaculaire digitale revolutie. 

Stap 10

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.