Bitcoinhelper Academy

Beginner Stappenplan

Leer alles over Bitcoin, Cryptocurrencies en de Hulpmiddelen. De Bitcoinhelper Academy is speciaal opgericht voor iedereen die nieuw is in Crypto! Volg ons cryptocurrency Stappenplan en wordt ook een Expert in crypto! 

 

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto!

 

Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platvormen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Bitcoinhelper Academy

Starteb met Bitcoin stappenplan

Hoe starten met Bitcoin? Deel 1 en 2

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 1 & 2 Terug Stap 3 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons...

Read More

Hoe starten met Bitcoin en Cryptocurrency | Deel 3 Cryptocurrency Handleidingen

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 3 Stap 2 Stap 4 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More
Madelon Vos cursus basics crypto

Cryptocurrency leerprogramma’s | Starten met crypto Stappenplan 4

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 4 Stap 3 Stap 5 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More

Starten met Cryptocurrency Stappenplan 5 | Crypto Youtube

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 5 Stap 4 Stap 6 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More
Cryptocurrency Nieuws

Nederlandse cryptocurrency nieuwswebsites | Stappenplan 6

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 6 Stap 5 Stap 7 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More
Trust wallet

Cryptocurrency Applicaties voor iOS en Android | Stappenplan 7

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 7 Stap 6 Stap 8 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More
Ledger hardware wallet

Cryptocurrency Stappenplan 8 | Welke Crypto Wallets te gebruiken

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 8 Stap 7 Stap 9 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More

Wat is Technische Analyse | Bitcoinhelper Stappenplan 9

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 9 Stap 8 Stap 10 Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan...

Read More

Cryptocurrency Stappenplan deel 10 | Hoe Bitcoin veilig Bitcoin kopen

Bitcoinhelper Academy​ Starten met Bitcoin deel 10 Stap 9 Gevorderden Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het...

Read More

Bitcoinhelper Beginner Stappenplan

Stap 1

Informatie

Er zijn ontzettend veel plekken waar je betrouwbare informatie kunt vinden. Maar begin gewoon eens op je eigen zoekmachine en typ bijvoorbeeld: Wat is Bitcoin; Wat is Cryptocurrency; Blockchain; Crypto; Starten met Cryptocurrency; Beginnen met Bitcoin.

 

EXTRA UITLEG

Stap 1

Stap 2

Websites

Naast Bitcoinhelper zijn er natuurlijk nog ontzettend veel andere Cryptocurrency gerelateerde websites te vinden. Op de cryptocurrency website pagina vind je de meest populaire. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 2

Stap 3

Handleidingen

Nu je waarschijnlijk beschikt over een gedegen basiskennis Crypto, kun je de volgende stap gaan zetten. Deze stap gaat over het lezen van specifieke Cryptocurrency Handleidingen.

 

Er zijn namelijk tal van betrouwbare Cryptocurrency Handleidingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe start ik met Cryptocurrency Handleidingen; Hoe koop ik Bitcoin Handleidingen; Wat is een Cryptocurrency Wallet Handleiding; Cryptocurrency Exchanges en Brokers Handleidingen.

 

Kortom in deze fase kun je wat verdieping aanbrengen in de onderwerpen die je interessant lijken. Op onze Handleidingenpagina hebben wij de meest populaire Cryptocurrency Handleidingen voor je op een rij gezet. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 3

Stap 4

Leerprogramma’s

Nu Bitcoin en dus Cryptocurrency steeds populairder wordt en de Cryptocommunity nog iedere dag groeit, zien we dat de space ook steeds professioneler wordt, hetgeen goed tot uiting komt in het aanbod van Cryptocurrency Cursussen en Leerprogramma’s.

 

Belangrijk hierin is onderscheid te maken tussen betaalde en gratis Cryptocurrency Leerprogramma’s. Ons advies: Start allereerst met het volgen van de gratis Leerprogramma’s, alvorens je gaat betalen voor een programma!

 

Ons advies: Start met de Gratis cursus van Madelon Vos;

 

Om je te helpen met het vinden van een geschikte Cryptocurrency Cursus hebben wij alle beschikbare Cryptocurrency Leerprogramma’s voor je op een rij gezet. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 4

Stap 5

Youtube

Naast geschreven content zijn er ook veel Cryptocurrency Video’s te vinden. Het meest populaire platform hiervoor in Youtube. Er zijn dan ook honderden en misschien wel duizenden Cryptocurrency Youtubers actief in zowel binnen als buitenland.

 

Ieder kanaal weer met zijn of haar eigen invullen en natuurlijk kijk op de markt. Wij raden je in eerste instantie aan om een aantal Nederlandse Cryptocurrency kanalen te volgen, alvorens je de overstap maakt naar de internationale content. Het is waarschijnlijk al lastig genoeg om alle nieuwe cryptocurrency termen in het Nederlands goed op je in te laten werken.

 

Op onze Youtube pagina vind je de meest leerzame nationale en internationale Cryptocurrency Youtube kanalen van 2020.  

 

EXTRA UITLEG

Stap 5

Stap 6

Nieuws

De volgende stap is vooral belangrijk voor iedereen die ook van plan is met Cryptocurrencies te gaan traden. Dit omdat het natuurlijk in het traden erg belangrijk is om de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten te houden.

 

Zeker in Cryptocurrency zien we dat de markt vaak heftig reageert op nieuws, maar helaas ook op Fake-news.

Maar ook als je niet van plan bent te gaan traden, is het leuk om op de hoogte te blijven van het Cryptonieuws.

 

Op onze Nieuwspagina vind je alle betrouwbare Cryptocurrency Nieuwswebsite in binnen en buitenland. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 6

Stap 7

Applicaties

Op dit moment zijn er zeer handige en betrouwbare Cryptocurrency Applicaties beschikbaar. Ook hier zien we het steeds professioneler worden van de markt ook goed terug. De grote Tech-bedrijven stappen in en maken het ons steeds gemakkelijker.

 

Bekijk voor de meest populaire Cryptocurrency Apps voor Android en iOS onze cryptocurrency App pagina. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 7

Stap 8

Wallets

Misschien wel het meest belangrijke onderdeel van dit stappenplan, de Cryptocurrency Wallets. Want op deze Wallets ga jij uiteindelijk jouw Cryptocurrencies bewaren. Zie het als een soort van bankrekening.

 

Op dit moment onderscheiden we drie soorten Wallet: Hardware Wallets; Software Wallets; Online Wallets. Ieder met zijn eigen eigenschappen en mate van veiligheid. Meer weten over Cryptocurrency Wallets, bekijk onze Wallet pagina

 

EXTRA UITLEG

Stap 8

Stap 9

TA

Of je nu uiteindelijk met Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt traden of niet, het is voor iedereen belangrijk om je eigen onderzoek te doen (DYOR).

 

Denk hierbij aan Fundamentele en Technische Analyse. Wat ga je kopen, waar staat het voor en wat zijn de ambities en doelstellingen van hetgeen je wilt gaan kopen? De fundamentele analist kijk vooruit, daar de technische analist voornamelijk koersbewegingen uit het verleden bekijkt.

 

Er zijn op dit moment erg veel betrouwbare plekken waar je deze informatie kunt vinden, maar start eens op onze Technische analyse pagina. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 9

Stap 10

Bitcoin Kopen

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar investeren in Cryptocurrency is een zeer risicovolle bezigheid. De markt is nog zeer jong en daarom erg volatiel. Investeer daarom nooit meer dan dat je kunt missen!

 

Om deze reden adviseren wij ook met klem om de negen voorgaande stappen eerst goed te doorlopen en misschien wel zelfs twee keer te doorlopen alvorens je overgaat tot het aankopen van Cryptocurrencies. 

 

Helaas zien wij ook nog te vaak, dat men begint bij deze laatste stap en direct overgaat tot de aanschaf van bijvoorbeeld Bitcoin. Lees hier waar en hoe je eerste Bitcoin aan te kopen!

 

Kortom begin bij het begin, want we staan nog steeds aan het begin van deze spectaculaire digitale revolutie. 

 

EXTRA UITLEG

Stap 10