Cryptocurrency Koersen en Markt update
Week 23

De Cryptocurrency Start van de Week: 

Iedere maandag kijken wij naar de Cryptocurrency Koersen en Markt update van dit moment. Wat doet de Cryptocurrency Fear Greed Index, hoe heeft de markt afgelopen week gepresteerd kijkende naar de Coin360 en natuurlijk wat is de huidige stand van Bitcoin en de overige Altcoins. Als we kijken naar deze week, week 23, zien we dat de Crypto Fear and Greed Index weer terug is bij af. Oftewel daar we vorige week nog negen punten inleverde, zitten we deze week weer precies op het midden. Geen Fear, geen Greed, maar een neutrale positie van 50. De vraag is dan of deze week dan de beslissing valt wie van de twee gaat winnen. Zullen de Bulls het voortouw nemen, of zijn de Bears weer aanzet? Aan de Crypto Fear and Greed Index kunnen we in ieder geval weinig aflezen op dit moment. 

 

Latest Crypto Fear & Greed Index

Als we kijken naar Coin360, op de 7d Chart, valt op dat we een mooie groene week achter de rug hebben. Dat klopt natuurlijk ook met de 9 punten die we op de Fear and Greed index hebben ingelopen. Bitcoin sloot de week af met een plus van 7.5%, maar ook de overige Altcoins deden het goed. Met in het bijzonder Ethereum die maar liefst 16,8% procent steeg en ADA, de grootste stijger, noteerde een plus van 46%. Laten we kijken of we deze winsten deze week in ieder geval voor een deel kunnen vasthouden. Maar dat zal natuurlijk ook afhangen van de keuze die Bitcoin zal gaan maken. 

 

Vooruitlopen op komende week, zien we op de 1d chart, dat Bitcoin in ieder geval nog geen keuze heeft gemaakt. Deze staat op dit moment op de $9.563 en noteert nog winst nog verlies. De Altcoins daarentegen zijn wel al begonnen aan een kleine re-trace en hebben een klein gedeelte van hun winsten al moeten inleveren. ADA daalt met 7%, maar ook XRP, LTC en TRX gaan met een paar procent naar beneden. ETH heeft evenals Bitcoin nog geen beslissing gemaakt en wacht het vertrouwen, dan wel wantrouwen van de markt rustig af. 

 

In de analyse van Margin Traders lazen we vorige week dat de Bitcoinkoers even aan de onderzijde van het trendkanaal was gedipt. Wel was er sprake van een bullish divergence, die we vandaag de dag ook mooi hebben zien uitspelen. Want de Bitcoin wist na deze dip, toch weer de trend naar boven te vinden. Doch blijft het de vraag welke beslissing er gaat vallen, want we bevinden ons namelijk nog steeds aan de onderzijde van dit kanaal. Kijken we naar de 4uur grafiek zien we duidelijk dat we ons al een tijdje tussen de $9.600 en $9.300 ons bevinden. Dat kan dus nog wel even een tijdje duren, maar laten we hopen dat er a.s. woensdag meer te melden is in de nieuwe Margin Traders Bitcoin Analyse. 

Ook zijn we vorige week gestart met een nieuwe Altcoin Analyse. Mr. Coingrats heeft zich namelijk ook aangesloten bij Bitcoinhelper en schrijft op verzoek iedere week een nieuwe Analyse. Vorige week heeft hij gekeken naar ZIL. Benieuwd naar deze analyse, bekijk hier de pagina. Wil jij nu ook graag jouw favoriete altcoin laten analyseren door Mr. Coingarts, laat dan even een berichtje achter op onze Tweet van de Altcoin Analyse van Mr. Coingrats. Voor nu hopen we op wederom een mooie Crypto week en wensen uiteraard iedereen weer een fijne week toe en stay Crypto!

 

 

 

01-06-2020 Bitcoinhelper 

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!