Over ons

Bitcoinhelper is opgericht begin April 2020. De reden: Een persoonlijke frustratie. Dat moeten we natuurlijk even toelichten. Omdat de cryptocurrency-space nog een vrij jonge omgeving is, is het soms erg lastig de benodigde, juiste informatie te vinden. Hoewel deze er wel is, kan het erg complex zijn deze te vinden. Via zoeken op Google, tientallen hits bekijken, om uiteindelijk bij hetgeen te komen waar je naar opzoek was. Een persoonlijke frustratie, die wij ook vaak hebben meegemaakt. 

 

Maar daar komt nu verandering in! Want op Bitcoinhelper.nl, de Cryptocurrency Startpagina van Nederland en België, vind je alle juiste en betrouwbare informatie die je nodig hebt op een centrale plek! 

 

Ben je op zoek naar een veilige Exchange, wij leggen de opties voor. Wil je weten welke cryptocurrency youtubers te volgen, wij vertellen je de meest populaire kanalen van binnen en buitenland. Benieuwd waar het Cryptocurrency nieuws te vinden, wij vertellen je welke aanbieders er wereldwijd zijn en publiceren iedere week de vier beste artikelen van afgelopen week. Signal en Technische analyses, wij stellen onze Partners aan je voor. En zo kunnen we nog wel even een tijdje doorgaan. 

 

Basiskennis Cryptocurrency Bitcoinhelper

Kortom Bitcoinhelper is de Nederlandse en Belgische Cryptocurrency Startpagina voor 2020! Bij ons vind je alles wat je zoek over Bitcoin, Crypto, Altcoins, Exchanges, Brokers, Youtubers, Blogs, Socials, Tradingstrategieën en meer. Maar goed dat gaat natuurlijk niet zonder goede partners! Wij zijn erg trots te mogen samenwerken met verschillende partijen uit de community! Check ook onze Partner-pagina.  

 

Wij zijn een relatief jong team die geïnspireerd is geraakt door alles wat maar met Cryptocurrency te maken heeft. Zoals hierboven beschreven zijn wij ook tegen tal van problemen aangelopen toen wij starte in deze bijzondere omgeving. Het ontbreken van (juiste) informatie, alle verschillende termen en het Cryptocurrency nieuws wat uit alle hoeken en gaten op je af komt. Oftewel veel FUD, daar heb je zo een term (FUD = Fear Uncertainty & Doubt), fake nieuws en ga zo maar door. 

 

 

Kortom door de juiste informatie aan te bieden en je de weg te wijzen naar die plekken waar betrouwbare content te vinden is, hopen wij een bijdrage te kunnen leven aan de Nederlandse en Belgische Cryptocurrency Community!