Cryptocurrency Artikelen van Week 24

Met deze week o.a. Cryptocurrency Artikelen van Mr. coingrats die je verteld wat Hyndor is. Currenct Crypto kijkt naar Bitcoin Diamond. Het word een ongekend spannende periode voor Bitcoin aldus Bitcoin Debuut en Cryptotips.eu praat ons bij over de wereldrevolutie waar weleens een hoofdrol voor Bitcoin weggelegd zou kunnen zijn! Kortom er zijn weer veel interessante artikelen verschenen deze week. Wil jij nu ook jouw artikelen delen via Bitcoinhelper, laat dit ons dan even weten via de mail. Dit mag naar info@bitcoinhelper.nl

Coingrats logo

Hyndor

Hyndor, maakt het handelen in cryptocurrency eenvoudig door het aanbieden van innovatieve oplossingen en functionaliteiten om het handelen in cryptocurrency eenvoudiger te maken. Creëer en beheer je eigen trades met functies die onmisbaar zijn als trader. Functies die vaak niet aanwezig zijn op de exchanges.

 

Hyndor is te gebruiken op Bitmex, ByBit, Deribit en Kraken Futures. Op het platform handel je 24/7 in cryptocurrency en dat overal ter de wereld. Op je laptop, pc of mobiele telefoon het maakt niet op welk device je trade. Wil je op de hoogte gehouden worden van je trades, dan stuurt Hyndor automatisch berichten naar je Telegram-account.

 

Hyndor

 

Hoe Hyndor werkt

Op het platform koppel je de exchanges waarop je wilt traden aan je Hyndor account.
Als je een eigen trade uitvoert op basis van een (eigen) TA, dan kan je deze in Hyndor voorbereiden en alvast klaarzetten of direct uitvoeren. Gebruik de positie calculator om de Risk-Reward-Ratio en positiegrootte te berekenen op basis van je wallet balans, entry, stoploss en target en neem het resultaat hiervan automatisch over in je trade...LEES VERDER

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

current crypto logo

Wat is Bitcoin Diamond? Over de BCD koers en verwachting

Bitcoin diamond

 

Bitcoin Diamond is een van de vele hard forks van Bitcoin (BTC). Het begon allemaal eind 2017 toen miners ontevreden waren over koers die Bitcoin nam. In hun optiek voldeed Bitcoin niet aan de verwachtingen. Snelle, betaalbare en anonieme transacties was het einddoel maar de oprichters van Bitcoin Diamond (BCD) zagen problemen wat betreft de schaalbaarheid. 

In dit artikel gaan we in op Bitcoin Diamond en het ontstaan hiervan. We bekijken de BCD koers en de Bitcoin Diamond koers verwachting voor de toekomst.

 

Wat is Bitcoin Diamond?

Bitcoin Diamond (BCD) is een hard fork van Bitcoin met als grote verschil een verhoogde blokgrootte en maximale supply. De oprichters van Bitcoin Diamond voorzagen problemen wat betreft de schaalbaarheid en hebben daarom de blokgrootte van 1MB (BTC) naar 8MB verhoogd....LEES VERDER

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

Bitcoindebuut_logo

Bitcoin Update: Het wordt ongekend spannend!

Al weken zien we weinig prijsactie voor bitcoin, tel hier het steeds verder afnemende handelsvolume bij op en je weet wat ons te wachten staat… Het lukt bitcoin sinds september 2019 maar niet om door het weerstandsgebied vlak boven de $10.000 grens heen te breken. Ook deze week mislukte een nieuwe poging. Gaat het binnenkort dan eindelijk lukken? Of krijgen we eerst te maken met een ‘gezonde’ correctie? Dit en nog veel meer in een nieuwe Bitcoin Update bomvol grafieken!

“Deze zomer nog een koers van $18.000, bitcoin doet het historisch gezien erg goed in juni en juli!”

Bitcoin nadert belangrijk beslissingspunt

Binnen nu en twee weken zal bitcoin zijn vervolg pad moeten bepalen. Sinds het dieptepunt in maart is de koers in een uptrend terecht gekomen. Afgelopen maandag zette bitcoin eindelijk weer een higher-high neer van $10.434, dit is een stijging van maar liefst 171% vanaf het dieptepunt in maart. Zolang de opwaartse trendlijn stand houdt (zie grafiek), kunnen we binnenkort weer een gevecht verwachten met het weerstandsgebied $10.000 – $10.200 (blauwe zone). Mocht bitcoin deze maand nog hier doorheen weten te breken, staat ons deze zomer een koers van $18.000 te wachten.  Dit klinkt misschien erg onwaarschijnlijk maar bitcoin doet het historisch gezien erg goed in de maanden juni en juli.

Wanneer de opwaartse trendlijn geen stand houdt, is het supportgebied $8.200 – $8.000 (oranje zone) een belangrijk gebied om in de gaten te houden. Er liggen nogal wat supportgebieden onder ons, waar we later dieper op in zullen gaan……..LEES VERDER

Bitcoin Grafiek Dag

Cryptotips logo
 

Pentagon voorziet wereldrevolutie met hoofdrol voor Bitcoin


Jeroen Kok

Jeroen is een vaste copywriter op Cryptotips.eu en behandelt alle recente gebeurtenissen in de crypto markt. Denk hierbij aan interessante nieuwsupdates, maar zeker ook aan koers- en prijsanalyses. Zijn passie voor cryptocurrency ontwikkelde hij in 2017 tijdens de bullrun. Sindsdien heeft hij enorm veel geleerd. De combinatie cryptocurrency en creatief schrijven is voor Jeroen op het lijf geschreven. En een uitstekende manier om zijn kennis te delen aan een groot publiek. Vind mij op LinkedIn / jeroen@cryptotips.eu

Een Pentagon document dat een wereldwijde revolutie voorziet tegen de huidige machtshebbers wordt uiterst actueel door de George Floyd en Black Lives Matter protesten die overal plaatsvinden. Het ministerie van defensie van de VS dacht in 2018 al, in een zogenaamd ‘wargame’ scenario, dat jongeren tijdens de jaren 2020 banken en bedrijven zullen leegroven en het geld omzetten in Bitcoin.

 

Generatie Z

Gezien het feit dat gisteren voor de eerste keer standbeelden werden losgerukt en vernietigd, ziet het er naar uit dat de jongere generatie echt verandering wil. Het is daarom zoveel interessanter te zien dat de planners van het Pentagon ook de volgende stappen voorbereid hebben. Het belangrijkste gegeven is dat de protesten slechts een eerste stap zijn in een wereldwijde revolutie volgens het planningsdocument, en dat de echt interessante stappen pas later volgen.

Generatie Z, de jongeren vooral geboren na 1996, zouden volgens het Pentagon document uit 2018 in de jaren 2020 een wereldwijde revolutie ontketenen die begint met bijeenkomsten en protesten in de Amerikaanse steden. Hun onvrede komt vooral uit het gebrek aan kansen en de onrechtvaardigheid die zij in het huidige systeem herkennen. Gezien de economische depressie die COCID-19 veroorzaakt heeft, klinkt dit inderdaad heel actueel..…..LEES VEDER