Nieuw design update cryptocurrency broker Coinmerce

Persbericht | Coinmerce update

13 Oktober 2020 | Amsterdam

Via insiders binnen Coinmerce hebben wij vernomen dat er de laatste tijd hard is gewerkt aan een update en nieuw design. Hoe dit er precies zal komen uit te zien blijft nog even geheim, maar de datum waarop Coinmerce live zal gaan zal a.s. zaterdag zijn. 

Coinmerce platform

Coinmerce is een Nederlands cryptocurrency platform wat zich heeft gevestigd in Amstelveen. Op dit moment worden er 140+ cryptocurrencies aangeboden, wat maakt dat dit platform zeker kan meedraaien aan de top! Het doel van Coinmerce zo valt te lezen op hun website is: “Cryptocurrency voor iedereen, overal”.

 

Nu beschikt het platform al over een gebruiksvriendelijk platform en een goed functioneren app, maar zo hoorden wij van insiders dat ze op dit moment bezig zijn met een volledige update en zal het design drastisch worden aangepakt. 

 

Het voordeel van Coinmerce, zoals ook valt te lezen in onze Coinmerce review, is het grote aanbod aan cryptocurrencies en de mobiele app. Het nadeel t.o.v. de overige brokers zijn de trading fees. Deze liggen op dit moment hoger dan als we bijvoorbeeld kijken naar een Bitvavo

Coinmerce update

Na hun vorige update begin dit jaar werd er al snel gespeculeerd over de vervolg stappen. Zo is het tot op heden niet mogelijk om alle aangeboden Crypto’s ook daadwerkelijk bij Coinmerce te storten. Iets wat mogelijk nu wel aangepakt zal gaan worden. Ook het ruilen van munten tegen andere cryptocurrencies iets wat nog niet kan op het platform. Een functie die bijvoorbeeld wel bij Bitcoinmeester is toegevoegd. Tot slot zou het toevoegen van nieuwe betaalmethoden een welkome toevoeging zijn. Denk bijvoorbeeld aan het betalen met creditcard wat nu nog niet mogelijk is. 


Kortom er zijn zeker nog stappen te zetten en kijken dan ook reikhalzend uit naar de nieuwe ontwikkelingen binnen dit platform. Ook benieuwd naar deze update? Houd dan zeker onze website en/of Telegram kanaal in de gaten.


Kun je nu niet wachten registreer je dan nu direct en maak gebruik van de super goede cryptocurrency app! 

recente uploads

IBM lanceert NFT-platform voor patenten

Techgigant IBM en intellectueel eigendomspecialisten bij IPwe hebben gisteren het IPwe Platform en de Global Patent Marketplace onthuld.

Read More

🚀 ETHEREUM READY FOR $5000 🚀

The market is looking fine, but we are looking at what Bitcoin will do. Furthermore Ethereum is still on its way to $5000, which we will see rather sooner than...

Read More

Technische Analyse ChainLink 21/4/2021 | LINK onderweg naar de 60 dollar!

Blijf dagelijks op de hoogte van ontwikkelingen in de crypto markt en volg onze socials: Discord: https://discord.gg/xQxn33K Twitter: https://twitter.com/MrCoingrats Facebook: https://www.facebook.com/groups/coingrats Telegram: https://t.me/CoingratsTA Website: https://coingrats.nl _________________________________________________________________ Maak gebruik van één...

Read More

Chainlink (LINK) prijsanalyse 22 april 2021 – Newsbit

Hoe staat de Chainlink koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de LINK grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten. Read MoreNewsbit – Bitcoin, Ethereum en ander crypto nieuws Wil...

Read More

2 reacties op “Nieuw design update cryptocurrency broker Coinmerce”

Laat een reactie achter