Mike Maloney: Hidden Secrets of Money

Mike Maloney is gastheer van de succesvolle videoserie Hidden Secrets of Money, zie de video’s hieronder; auteur van het best verkochte boek over edelmetalen: Guide to Investing in Gold and Silver. En oprichter van GoldSilver.com. Al meer dan een decennium reisde Mike de wereld rond om zijn economische inzichten te delen met het publiek van Hong Kong tot Rome en van Silicon Valley tot Wall Street. Mike was een uitvinder een serie-maker en had op 23-jarige leeftijd al Michael Maloney & Associates opgericht. 

Mike Begon zich te verdiepen in de financiële markten en ontdekte een passie voor de monetaire geschiedenis. 

Vanaf 1999, na een financieel rampzalige, begon Mike zich te verdiepen in de financiële markten, de Amerikaanse economie en de wereldeconomie en ontdekte een passie voor de monetaire geschiedenis, waarbij hij tientallen boeken en talloze webpagina’s verslond. Een prachtige serie die je gezien moet hebben ontstond. 

 

Hij ontdekte dat dezelfde economische patronen, of cycli, zich steeds opnieuw herhaalden door de geschiedenis heen, van de oudheid tot de moderne tijd.

In 2002 ontdekte Mike dat goud en zilver ongelooflijk ondergewaardeerd waren en begon met kopen. Met dat hernieuwde inzicht investeerde Mike de rijkdom van zijn familie voor 100% in goud en zilver, en hij blijft er voor 100% in investeren. In 2004 ontmoette Mike de beroemde auteur en financieel opvoeder Robert Kiyosaki, bekend van Rich Dad, Poor Dad. Robert moedigde Mike aan om zijn inzicht in de monetaire geschiedenis, economie en terugkerende financiële cycli met anderen te delen, zodat ook zij de mogelijkheid zouden hebben om hun rijkdom en de toekomst van hun families veilig te stellen tegen de steeds onstabielere aandelenmarkten en het financiële systeem.

Robert moedigde Mike aan om zijn inzicht in de monetaire geschiedenis, economie en terugkerende financiële cycli met anderen te delen

 In 2004 ontmoette Mike de beroemde auteur en financieel opvoeder Robert Kiyosaki, bekend van Rich Dad, Poor Dad. Robert moedigde Mike aan om zijn inzicht in de monetaire geschiedenis, economie en terugkerende financiële cycli met anderen te delen, zodat ook zij de mogelijkheid zouden hebben om hun rijkdom en de toekomst van hun families veilig te stellen tegen de steeds onstabielere aandelenmarkten en het financiële systeem. In 2005 richtte Mike GoldSilver.com op, begon met het schrijven van zijn boek en begon te spreken op investeringsseminars over de hele wereld voor een publiek van 30.000 mensen.

“Vandaag de dag, nu de wereldwijde schuld stijgt en overheden steeds meer valuta’s manipuleren en spaarders belasten, wordt de weg geëffend voor een moderne ‘goudkoorts’

‘Sinds 2.400 jaar hebben mensen het vertrouwen in fiat-valuta’s verloren; ze zijn overgegaan op echt geld in de vorm van goud en zilver’, zegt Mike. “Vandaag de dag, nu de wereldwijde schuld stijgt en overheden steeds meer valuta’s manipuleren en spaarders belasten, wordt de weg geëffend voor een moderne ‘goudkoorts’ naar de veilige haven van edelmetalen, juist wanneer de bevoorrading van die metalen gevaarlijk laag is. De kans voor degenen die zich positioneren zichzelf in edele metalen voor op de massa is als geen ander die we in ons leven opnieuw zullen zien. “

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.