Margin Traders Bitcoin Analyse
Week 21

Let op dit is geen financieel advies

Gaat Bitcoin snel een kant kiezen?
Op de weekgrafiek zien we dat de gele trendlijn eindelijk is doorbroken en positief is gesloten. Gaat Bitcoin nu nog een groene week afsluiten of weten de bears de Bitcoinkoers laag te houden? Hiervoor kijken wij als eerst naar de weekgrafiek. 

 https://www.tradingview.com/x/VTJ3k54P/ 

 

Op de week-grafiek Bitcoin trade nu bijna een week in een korte range tussen ongeveer $10.000 en $9000 en zal snel een kant gaan kiezen. Op moment van schrijven proberen de bears Bitcoin naar beneden te drukken waardoor de weg naar 8800 en lager eerder open ligt dan de weg omhoog. Voor de bulls zien wij de koers van Bitcoin graag sluiten boven 9830 wat zeer positief is voor hogere prijs levels. Als je naar de afbeelding kijkt van de week-grafiek, is goed te zien in welke range Bitcoin zich heeft bevonden en zal vandaaruit uit kunnen breken. Hiervoor zal de weekelijkse candle wel moeten sluiten ter confirmatie. Prijslevels voor de dowside lopen al snel richting $6800 waar wij een reactie verwachten van de bulls. 

 https://www.tradingview.com/x/rMw97jq0/

 

Op de dag-grafiek Om te kijken waar Bitcoin gestopt kan worden en hoe wij aan $8800 komen, hebben wij aangegeven op de chart. Bitcoin bevind zich nog steeds in het channel die wij al een aantal weken omhoog traden en je hier elke week terug ziet in de update. De trend is nog in takt en ligt precies in lijn met de .618. Ook hier verwachten wij een reactie van de bulls om toch weer een push omhoog te maken. Op dit moment lijkt een target dan ook 8800 en is Bitcoin onderweg. Breekt dit level en wordt het channel aan de onderzijde bearish getest en afgewezen, dan is aannemelijk dat er een downtrend zal worden ingezet. Vooralsnog liggen de hogere targets open maar zijn de komende uren zeker spannend te noemen.

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun Website, Twitter-pagina, of Telegram-kanaal

De analyse via onze Nieuwsbrief ontvangen!