Margin Traders Bitcoin Analyse Week 20

Is de BTC stijging nu voorbij?
Bitcoin heeft na 7 weken groen de eerste week in rood afgesloten. Was de afwijzing op $10.000 alleen een level waar winst genomen werd waarna de trend zijn weg gaat vervolgen of zijn dit de eerste tekenen van een trend reversal? 
De bulls hebben een poging gedaan om door de gele trendlijn te breken maar waren niet sterk genoeg om te wekelijkse candle boven het psychologische level van $10.000 te sluiten. Hier is Bitcoin afgewezen en wij traden nu onder weerstand. $9345 dollar is nog steeds een key weerstandlevel die doorbroken moet worden om de weg omhoog te vervolgen. Als we kijken naar het volume zien wij dat deze af is genomen naarmate de stijging vorderde. Een stijgende koers en een terugloop in volume is technisch gezien geen goed teken. Daarna volgt een spike in sell volume op de top wat nog een teken van gevaar is. Deze combinatie rechtvaardigd de vraag of de stijging nu over is? 

Als we op de daggrafiek kijken mogen we nog steeds positief zijn ondanks Bitcoin een retrace heeft gemaakt. Dit is ook zeker niet gek na een aantal weken van stijgen. Vergeet niet dat Bitcoin al ruim 150% is gestegen vanaf de low in maart. Breekt Bitcoin uit dit channel aan de onderzijde en sluiten wij hieronder, dan zal Bitcoin richting de $7500 – $6800 dalen met een downtrend als gevolg. Wij houden het graag simpel en kijken naar wat de chart ons geeft. We zitten op de dagelijkse grafiek nog steeds in een uptrend en hogere targets blijven staan. Zal het de bulls lukken om de $10.000 te doorbreken en bovenkant range op te zoeken van $11.000? Wie zal het zeggen, maar we blijven alert. 

 

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun website

De analyse via onze Nieuwsbrief ontvangen!