Margin Traders Bitcoin Analyse BTC

Margin Traders Bitcoin Analyse week 19

De Bulls hebben hun kracht laten zien, lezen we in de Margin traders Bitcoin Analyse van week 19!

De Bitcoin-Bulls hebben hun krachten laten zien door met groot volume een aantal weerstandlevels te doorbreken en weet het nu support levels te behouden. Bitcoin is vervolgens doorgeklommen naar ons volgende keylevel, namelijk $9345. Wat gaat Bitcoin vanaf hier doen?

Op de Week-grafiek Op de week-grafiek zijn wij wederom groen gesloten met een piek van $9480 op de Bitcoinchart van Bitmex. Hier zijn wij tegen weerstand aan gekomen die is aangegeven met de gele trendlijn. Deze ligt in de buurt van ons level $9345 welke gebaseerd is op maandelijkse-grafiek. Dit noem je “confluence”. Een prijspunt waar meerdere levels van tools of indicatoren samen komen en zo kracht geeft aan een level. Dit was voor ons wederom een punt van winst nemen en blijven wij de trend volgen. De volgende levels die wij na doorbreken van deze range in de gaten houden zijn $9700 en $10.500.

 

Op de Dag-grafiek Op de dag-grafiek kijken wij voor nu even naar beneden want na al deze dagen van groen is een retracement op zijn plaats. Wat als Bitcoin deze levels van weerstand niet weet te doorbreken? Wij zien graag dat de zone die in het groen kan worden vast gehouden, ondanks dat we dan de trendlijn zullen doorbreken. Een sluiting hieronder met een daily candle betekent gevaar voor ons. In dat geval (het doorbreken van de trend) zal het goed mogelijk zijn dat Bitcoin verder omlaag zal gaan. Je snapt nu dat een “voorspelling” niet gemaakt kan worden, maar dat Bitcoin ons zal laten zien welke weg hij gaat nemen.

We zijn nog steeds positief maar hebben de StopLosses verhoogt. Hoe lang dit door gaat kunnen wij niet weten dus is het volgen van de trend het enige wat wij kunnen doen. Level voor level. Mocht Bitcoin de hierboven aangegeven levels met kracht doorbreken kan er nog wel eens een leuke stijging in de kaarten zitten.

 

Woensdag = Analyse dag

Volgende week weer een nieuwe update op Bitcoinhelper.nl! Meer weten over Margin Traders bezoek dan ook zeker even hun website of check de abonnementen hieronder!

De analyse via onze Nieuwsbrief ontvangen!