De Beste Cryptocurrency Leerprogramma's

Er zijn op dit moment tal van Cryptocurrency ‘beginners’ cursussen en leerprogramma’s op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Binance die zijn eigen leeromgeving heeft gecreëerd, maar ook veel Crypto-youtubers duiken in dit gat. Het mooie aan dit alles is dat er op dit moment ontzettend veel informatie en dus content beschikbaar is. Wij helpen je graag navigeren in deze wereld vol met Leerprogramma’s, cursussen, tutorial, lesmateriaal, video’s, gidsen en meer! Allereerst zullen we onderscheid maken tussen betaalde Cryptocurrency Leerprogramma’s en niet betaalde Cryptocurrency Leerprogramma’s. 

 

 

Ons advies:

 “Bekijk altijd eerst de gratis content, alvorens je de overstap maakt naar betaalde Cryptocurrency leerprogramma’s!”  

Gratis Leerprogramma's & Cursussen

Gratis Leerprogramma

Binance Tutorials

Binance heeft een eigen leeromgeving gecreëerd, waar ze tal van interessante handleidingen en video’s aanbieden. Hoewel de meeste teksten in het Nederlands zijn geschreven, zijn de video’s nog vaak in het engels. Ook zijn de audioberichten van slechte kwaliteit, dit omdat er waarschijnlijk met een automatische vertaler is gewerkt. Des al niet te min is er genoeg leuke en goede content te vinden! 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Doopie Cash

Ook Doopie Cash biedt een gratis beginnerscursus aan op hun website. Hier leer je over Bitcoin, cryptocurrencies en de verschillende soorten trading die er bestaan. Ook gaan ze dieper in op de charts en de verschillende trading indicatoren. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Cryptomaan

Ik wil meer leren over crypto! Super, dan ben je op de juiste pagina. Bij Cryptomaan hebben we een speciale gratis Cryptocursus ontwikkeld. Je kunt aanmelden en je ontvangt dan een week lang iedere dag een mailtje, waar we op een gemakkelijke manier een onderwerp uitleggen. Dit komt allemaal aan bod:

Bitcoin & Blockchain; Altcoins & Blockchain; Wallets & Private Keys; Veilig bewaren; Kopen en verkopen; Minen en staken; Slot: samenvatting. Na het volgen van deze cursus beschik je over de basiskennis om zelf aan de slag te gaan in deze bijzondere nieuwe wereld! 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Allesovercrypto 

Volgens Derek en Patrick is dit hét moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl de toekomst voor deze markt nog altijd even groot is. Het wordt nog steeds gezien als de revolutie van geld. “Het is nu vele malen interessanter om te investeren dan tijdens de hype van 2017.” 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Het Crypto Huis

Het Cryptohuis is opgericht door twee heren Elroy Heisterkamp en Patrick Karsten. Elroy is de trader van de twee en Patrick houdt zich bezig met de langere termijn projecten. Het toffe is dat ze veel gratis content beschikbaar hebben gesteld op hun Website. Vier levels met binnen de levels allemaal goede, maar vooral leerzame video’s. Level 1: Basis Kennis Cryptocurrency. Level 2: Cryptocurrency aanschaffen en veilig opslaan. Level 3: Hoe vind ik de juiste Cryptocurrency. En het laatste level, eigenlijk net echt een level, maar een bonus programma. 

Zou jij dit leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

De Bitcoinconsultant

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een gratis online handel cursus: “Je zit in een trade en de prijs zakt verder dan je had gedacht en gespannen zoek je snel analyses op van technische analisten. Wat gaat de koers toch doen?”

Een bekend scenario? In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Cryptotakkies

Welkom bij de cursus. Bitcoin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tijdens deze cursus zijn complexe onderwerpen verpakt in een simpel jasje. Wil je meer diepgang hebben? Maak dan een afspraak bij diensten! Bitcoin is leuk en bovenal, voor iedereen!

 

Van Leren, naar investeren

Tijdens deze gratis cursus leer je:

• De bitcoin & blockchain basics

• De vereisten: Consensus, Proof of work & mining

• Wat Wallets zijn en hoe ze werken

• Alles over kopen & verkopen

• Handige tips & tricks

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Beginnen met Bitcoin

Bij Beginnen met Bitcoin krijg je een gratis Beginnerscursus aangeboden middels verschillende Podcasts. In deze Podcasts worden de basisprincipes van Bitcoin toegelicht. Denk hierbij aan Schaarste, Wallets, Transacties, Blockchain, Lightning, Bitcoin kopen en Minen. Ook wordt er op zijn tijd een onderwerp wat verder uitgediept, denk hierbij aan onderwerpen zoals Public Key, Cryptografie en Hashing. 

 

Kortom Starten met Bitcoin Begint bij de podcasts van Beginnen met Bitcoin. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Jaimtube

Van kleins af aan was ik geïnteresseerd in geld zaken. Monopoly was mijn favoriete bordspel, ook wilde ik als 8 jarig meisje alles weten over rente en vroeg alles aan m’n moeder erover. 
“je kan gratis geld krijgen door het uit te lenen? wow. Ik kon niet wachten tot ik 12 was om mijn eigen bank rekening te openen. Daar liep ik dan trots met mijn penny automaat. 

 

De Cursus van Jaimtube wordt verwacht in 2020.

Geen kennis nodig! Leer de beste mogelijkheden te zien/herkennen. Onderneem actie. Pluk de vruchten. Download het E-book voor extra korting op de cursus!

 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Nieuwe Cursussen via de Nieuwsbrief ontvangen

Adverteren op Bitcoinhelper:

Ook een aanbieder van betaalde of onbetaalde Cryptocurrency leerprogramma’s en/of cursussen en ook graag uw content op onze website laten plaatsen, stuur een mail naar info@bitcoinhelper.nl

Betaalde Cryptocurrency Leerprogramma's & Cursussen

Betaald Leerprogramma

Doopie Cash 

Wil je ook leren traden & geld verdienen met Cryptocurrencies. Dan hebben wij de juiste no nonsense oplossing zoals jullie van ons gewent zijn. 

Tijdens het leerprogramma “leren traden met crypto”  leren jullie hetgeen wat echt belangrijk is voor elke winstgevende trader, dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar een uniek en door ons zelf ontworpen trading systeem. 

Wat zijn je ervaringen met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Miss Bitcoin

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Miss Bitcoin geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Hoe moet ik starten? Hoe werken grafieken? Hoe lees ik grafieken en candlesticks? Hoe speel ik in op koersbewegingen? Hoe gebruik ik indicatoren? Hoe gebruik ik oscillatoren? Hoe werken patronen? Wat is voor mij de beste toolset? Wat is de beste volgorde van belangrijkheid? 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Bitfolio

Wij bieden cursussen over cryptocurrency, blockchain en trading voor beginners. Dit doen we in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht, op een toplocatie in Amsterdam. U leert alles over cryptocurrency en hoe u succesvol kan handelen in crypto (daytrading). 

Bitfolio biedt een online daytrading cryptocurrency cursus aan waar wij uitgebreid focussen op swingtraden en daytraden. Daarnaast bieden wij een algemene cursus aan over blockchaintechnologie en cryptocurrencies, waarbij deze cursus meer geschikt is voor de langere termijn belegger. 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

AllesoverCrypto

Als jij succesvol in crypto wilt beleggen en hier veel geld aan wilt verdienen, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. 

Cryptocurrency’s gaan jou helpen om meer uit je leven te halen. Vanaf vandaag neem jij het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe route die nieuwe (betere) resultaten op gaat leveren. Wij willen hierbij jouw coach zijn, zodat we samen ervoor zorgen dat jij dit gaat waarmaken. 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Bitcoincursussen

Deze effectieve no-nonsense cursus helpt je het concept achter Bitcoin en andere Cryptocurrencies beter te begrijpen. Het zal je, middels een stoomcursus met theorie en praktijk, de basis geven waarmee je meteen aan de slag kunt! ben je op zoek naar een snelle, zeer effectieve en gemakkelijke manier om Bitcoin, Blockchain en andere Cryptocurrencies te begrijpen? Wil je weten hoe en waar je kan investeren in Blockchain Projecten? Wil je tevens uitleg over de belangrijkste concepten met bijbehorende woordenschat zoals ‘Altcoins’ en ‘ICO’s”. Wil je live praktijk training op het gebied van Bitcoin handelsbeurzen, portemonnees en het maken van transacties? 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

De Bitcoin Consultant

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus: “Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren en Traden voor Beginners”

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord. 

Wat is je ervaring met deze cursus