Cryptocurrency Leerprogramma's

Gratis en betaalde Cryptocurrency Cursussen

Er zijn tal van Cryptocurrency leerprogramma’s en cursussen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Binance die zijn eigen leeromgeving heeft gecreëerd, maar ook veel Crypto-youtubers duiken in dit gat. Het mooie aan dit alles is dat er op dit moment ontzettend veel informatie en dus content beschikbaar is. 

 

Wij helpen je graag navigeren in deze wereld vol met Cryptocurrency Leerprogramma’s, cursussen, tutorial, lesmateriaal, video’s en gidsen. We onderscheid maken tussen betaalde Cryptocurrency Leerprogramma’s en gratis Leerprogramma’s. Voordat je een dure cursus aanschaft is ons advies goed te kijken tussen het gratis aanbod. 

Gratis Cryptocurrency Leerprogramma's

Gratis Leerprogramma

recommended

Binance Tutorials

Binance heeft een eigen leeromgeving gecreëerd, waar ze tal van interessante handleidingen en video’s aanbieden. Hoewel de meeste teksten in het Nederlands zijn geschreven, zijn de video’s nog vaak in het engels. Ook zijn de audioberichten van slechte kwaliteit, dit omdat er waarschijnlijk met een automatische vertaler is gewerkt. Des al niet te min is er genoeg leuke en goede content te vinden! 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

De Bitcoinconsultant

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een gratis online handel cursus: “Je zit in een trade en de prijs zakt verder dan je had gedacht en gespannen zoek je snel analyses op van technische analisten. Wat gaat de koers toch doen?”

Een bekend scenario? In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Cryptotakkies

Welkom bij de cursus. Bitcoin hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tijdens deze cursus zijn complexe onderwerpen verpakt in een simpel jasje. Wil je meer diepgang hebben? Maak dan een afspraak bij diensten! Bitcoin is leuk en bovenal, voor iedereen!

 

Van Leren, naar investeren

Tijdens deze gratis cursus leer je:

• De bitcoin & blockchain basics

• De vereisten: Consensus, Proof of work & mining

• Wat Wallets zijn en hoe ze werken

• Alles over kopen & verkopen

• Handige tips & tricks

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Doopie Cash

Ook Doopie Cash biedt een gratis beginnerscursus aan op hun website. Hier leer je over Bitcoin, cryptocurrencies en de verschillende soorten trading die er bestaan. Ook gaan ze dieper in op de charts en de verschillende trading indicatoren. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Het Crypto Huis

Het Cryptohuis is opgericht door twee heren Elroy Heisterkamp en Patrick Karsten. Elroy is de trader van de twee en Patrick houdt zich bezig met de langere termijn projecten. Het toffe is dat ze veel gratis content beschikbaar hebben gesteld op hun Website. Vier levels met binnen de levels allemaal goede, maar vooral leerzame video’s. Level 1: Basis Kennis Cryptocurrency. Level 2: Cryptocurrency aanschaffen en veilig opslaan. Level 3: Hoe vind ik de juiste Cryptocurrency. En het laatste level, eigenlijk net echt een level, maar een bonus programma. 

Zou jij dit leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Beginnen met Bitcoin

Bij Beginnen met Bitcoin krijg je een gratis Beginnerscursus aangeboden middels verschillende Podcasts. In deze Podcasts worden de basisprincipes van Bitcoin toegelicht. Denk hierbij aan Schaarste, Wallets, Transacties, Blockchain, Lightning, Bitcoin kopen en Minen. Ook wordt er op zijn tijd een onderwerp wat verder uitgediept, denk hierbij aan onderwerpen zoals Public Key, Cryptografie en Hashing. 

 

Kortom Starten met Bitcoin Begint bij de podcasts van Beginnen met Bitcoin. 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Madelon Vos

Ik ben Madelon Vos en ben reeds acht jaar werkzaam in de cryptobranche als trader, HBO-docent, columnist, podcast maker en YouTuber. Ik deel mijn kennis en streef samen met mijn cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars naar het best haalbare resultaat.

Zeven dagen per week creëer ik content over cryptocurrencies, de (macro-)economie, en trading. In het bijzonder richt ik mij op het vak technische analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is mijn passie om deze kennis en kunde over te brengen op anderen. Bekijk daarom mijn gratis content!

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Cryptomaan

Ik wil meer leren over crypto! Super, dan ben je op de juiste pagina. Bij Cryptomaan hebben we een speciale gratis Cryptocursus ontwikkeld. Je kunt aanmelden en je ontvangt dan een week lang iedere dag een mailtje, waar we op een gemakkelijke manier een onderwerp uitleggen. Dit komt allemaal aan bod:

Bitcoin & Blockchain; Altcoins & Blockchain; Wallets & Private Keys; Veilig bewaren; Kopen en verkopen; Minen en staken; Slot: samenvatting. Na het volgen van deze cursus beschik je over de basiskennis om zelf aan de slag te gaan in deze bijzondere nieuwe wereld! 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Gratis Leerprogramma

Allesovercrypto 

Volgens Derek en Patrick is dit hét moment om geld te gaan verdienen met cryptocurrency’s. De prijzen zijn laag, terwijl de toekomst voor deze markt nog altijd even groot is. Het wordt nog steeds gezien als de revolutie van geld. “Het is nu vele malen interessanter om te investeren dan tijdens de hype van 2017.” 

Zou je dit Leerprogramma aanbevelen

Betaalde Cryptocurrency Leerprogramma's

Betaald Leerprogramma

recommended

Miss Bitcoin

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Miss Bitcoin geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Hoe moet ik starten? Hoe werken grafieken? Hoe lees ik grafieken en candlesticks? Hoe speel ik in op koersbewegingen? Hoe gebruik ik indicatoren? Hoe gebruik ik oscillatoren? Hoe werken patronen? Wat is voor mij de beste toolset? Wat is de beste volgorde van belangrijkheid? 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Bitcoincursussen

Deze effectieve no-nonsense cursus helpt je het concept achter Bitcoin en andere Cryptocurrencies beter te begrijpen. Het zal je, middels een stoomcursus met theorie en praktijk, de basis geven waarmee je meteen aan de slag kunt! ben je op zoek naar een snelle, zeer effectieve en gemakkelijke manier om Bitcoin, Blockchain en andere Cryptocurrencies te begrijpen? Wil je weten hoe en waar je kan investeren in Blockchain Projecten? Wil je tevens uitleg over de belangrijkste concepten met bijbehorende woordenschat zoals ‘Altcoins’ en ‘ICO’s”. Wil je live praktijk training op het gebied van Bitcoin handelsbeurzen, portemonnees en het maken van transacties? 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Doopie Cash 

Wil je ook leren traden & geld verdienen met Cryptocurrencies. Dan hebben wij de juiste no nonsense oplossing zoals jullie van ons gewent zijn. 

Tijdens het leerprogramma “leren traden met crypto”  leren jullie hetgeen wat echt belangrijk is voor elke winstgevende trader, dus geen basis of allround cursus met veel onnodige onderwerpen maar een uniek en door ons zelf ontworpen trading systeem. 

Wat zijn je ervaringen met deze cursus

Betaald Leerprogramma

AllesoverCrypto

Als jij succesvol in crypto wilt beleggen en hier veel geld aan wilt verdienen, dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Wanneer je de dingen doet die je altijd deed, dan krijg je de resultaten die je altijd kreeg. 

Cryptocurrency’s gaan jou helpen om meer uit je leven te halen. Vanaf vandaag neem jij het heft in eigen hand en besluit je om je dromen na te jagen. Je kiest voor een nieuwe route die nieuwe (betere) resultaten op gaat leveren. Wij willen hierbij jouw coach zijn, zodat we samen ervoor zorgen dat jij dit gaat waarmaken. 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

De Bitcoin Consultant

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus: “Bitcoin en Cryptocurrency: Investeren en Traden voor Beginners”

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is, hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord. 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Bitfolio

Wij bieden cursussen over cryptocurrency, blockchain en trading voor beginners. Dit doen we in kleine groepen met ruimte voor persoonlijke aandacht, op een toplocatie in Amsterdam. U leert alles over cryptocurrency en hoe u succesvol kan handelen in crypto (daytrading). 

Bitfolio biedt een online daytrading cryptocurrency cursus aan waar wij uitgebreid focussen op swingtraden en daytraden. Daarnaast bieden wij een algemene cursus aan over blockchaintechnologie en cryptocurrencies, waarbij deze cursus meer geschikt is voor de langere termijn belegger. 

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Cryptocointalk

De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over traden. In deze cursus komen alle facetten van het traden aan bod die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot een succesvol trader. Niet alleen het technische analyse aspect komt aan bod, maar ook wordt er veel aandacht besteed aan de psychologie achter een trade.

Onderwerpen die aanbod komen: 

 • Intrdocutie
 • psychologie
 • Kopers, Verkopers, Long & Short
 • Alles over Exchanges
 • Tradingview
 • Candlesticks
 • trends, Highs 7 Lows
 • Support & resistance
 • Trendlijn support & Resistance
 • Support & Resistance Zones
 • Patronen
 • Candlestick Formaties/Patterns
 • Volume, MACD, RSI & Divergences
 • Fibonacci Retracements
 • Moving Averages
 • Risk management (STEP)
 • Extra: Afkortingen en Populaire termen

Wat is je ervaring met deze cursus

Betaald Leerprogramma

Jaimtube

Het kickstart programma tovert jou stap voor stap om tot winstgevende inversteerder

Alleen de kennis die je nodig hebt, simpel uitgelegd.

 • Persoonlijke begeleiding.
 • Prijsstunt vergeleken met de rest
  van de markt
 • Probeer 14 dagen 100% zonder risico.
 • Slechts 35 euro

Wat is je ervaring met deze cursus
Soofos
vector-you-are-here-icon

Cryptocurrency Leerprogramma's

Op zoek naar een betrouwbaar Cryptocurrency Leerprogramma?

Cryptocurrency
Social-Media

Er zijn verschillende crypto Social-Media kanalen

Cryptocurrency
Brokers

Bekijk alle veilige nationale en internationale Cryptocurrency Brokers

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Cryptocurrency Handleidingen

Zoek je een geschikte Cryptocurrency Handleiding?

Cryptocurrency Applicaties

Handige en betrouwbare cryptocurrency app voor Android en iOS.

1 reactie op “De beste Cryptocurrency Leerprogramma’s en Cursussen van 2020”

 1. Zeer goede ervaring met alle gratis cursussen, zoals hierboven beschreven. Echte aanraders! Succes iedereen
  Reageer
  Je reactie wacht op goedkeuring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.