Leer Cryptocurrency Trading via Instagram

Cryptocurrency Trading  | Bitcoinhelper door Admin

 

Cryptocurrency Trading via Instagram. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen dat je met bijvoorbeeld Bitcoin wilt gaan traden en daarvoor een geschikte cryptocurrency Broker en/of Exchange hebt uitgekozen is het natuurlijk ook erg belangrijk om een goed instapmoment te bepalen. Hiervoor wordt vaak technische analyse gebruikt. Oftewel is het ook erg belangrijk om je te verdiepen in het doen van technische analyse. In dit artikel nemen wij voor dit onderwerp een kijkje op Instagram en specifiek op het kanaal van Vinance

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Instagram vinance

Vinanceyt op Instagram

Een van de kanalen op Instagram waar je veel goede en betrouwbare informatie kunt vinden over het doen van Technische analyse, is het kanaal van Vinanceyt. Hier vind je o.a. informatie over het leren traden, content voor beleggers en traders, Leer hoe je winst maakt met traden en vind je ook een directe link naar het Youtubekanaal. 

Trading Tips

Ontvang iedere dag een interessante trading les, tip en leer op een simpele en unieke manier de beginselen van het traden. 

 

Tip – Trendlijnen: 

Een simpele lijn geeft je veel informatie. De trendlijnen worden krachtiger des te groter je time frame. Bij het tweede contactpunt spreken we van een trend, zoals in aangegeven bij nummer twee. We zien dat de prijs telkens terug komt naar support zoals te zien is op nummers drie en vier. Wanneer de prijs terug komt naar support, spreken we over het algemeen van een veilig punt waar je kan inkopen.

Divergentie TA

Tip – Divergence: 

Een bullish divergence op de rsi ziet er als volgt uit: De prijs maakt of een dubbele bodem of de meest recente low is lager dan de vorige. Daarbij moet de rsi hogere lows maken. De hogere lows zijn weergegeven met de rode trendlijn op het paarse vlak. In dit geval hebben we een dubbele bodem zoals we kunnen zien op de prijschart met een bullish divergence wat leidt tot een nieuwe trend.

Wil je nu nog meer lezen over cryptocurrency trading, bekijk dan ook eens ons cryptocurrency trading Stappenplan. In zes simpele stappen de beginselen van het traden leren! Houd ook zeker onze eigen Instagram pagina in de gaten voor nog meer tradingtip en analysis. 

Recente uploads

IBM lanceert NFT-platform voor patenten

Techgigant IBM en intellectueel eigendomspecialisten bij IPwe hebben gisteren het IPwe Platform en de Global Patent Marketplace onthuld.

Read More

🚀 ETHEREUM READY FOR $5000 🚀

The market is looking fine, but we are looking at what Bitcoin will do. Furthermore Ethereum is still on its way to $5000, which we will see rather sooner than...

Read More

Technische Analyse ChainLink 21/4/2021 | LINK onderweg naar de 60 dollar!

Blijf dagelijks op de hoogte van ontwikkelingen in de crypto markt en volg onze socials: Discord: https://discord.gg/xQxn33K Twitter: https://twitter.com/MrCoingrats Facebook: https://www.facebook.com/groups/coingrats Telegram: https://t.me/CoingratsTA Website: https://coingrats.nl _________________________________________________________________ Maak gebruik van één...

Read More

Chainlink (LINK) prijsanalyse 22 april 2021 – Newsbit

Hoe staat de Chainlink koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de LINK grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten. Read MoreNewsbit – Bitcoin, Ethereum en ander crypto nieuws Wil...

Read More

Laat een reactie achter