Kan crypto deze koersdaling overleven? | Bitcoin nieuws vandaag

Ook vandaag weer een vol programma op de YouTube pagina van BTC Direct. Want zoals jullie weten brengt ook BTC Direct dagelijks het belangrijkste cryptocurrecy nieuws en bespreekt Axel de populaire nieuwsberichten in de video’s.

 

Het belangrijkste Cryptocurrency Nieuws

We hebben er al eerder over bericht, BTC Direct heeft van de week Cryptomaan overgenomen en om dit te vieren geeft BTC Direct 3x een Ledger Nano S weg. Wat moet je doen, heel simpel, ga naar de website en suscribe je op de nieuwsbrief. 

 

Verder in het nieuws. de populaire cryptocurrency App blox heeft weer een nieuwe munt toegevoegd en het is vandaag de beurt aan OMG.

OMG omschrijft zichzelf als een vertrouwensloze, non-custodial tweedelaags oplossing om Ethereum sneller en schaalbaarder te maken.  Denk daarbij aan goedkopere betalingen en een betere verwerking van DeFi op de blockchain.

Meer weten over de onrust in Zuid Korea, betalen met cryptocurrency op Pornhub bekijk dan zeker de video?

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Uiteraard kun je ook een reactie achterlaten onder dit bericht.

De Huidige Bitcoin Koers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.