John van Meer de Bitcoinconsultant | Investeren voor Beginners

John van Meer

Zoveel mogelijk mensen aan Crypto!

Op de website van de Bitcoinconsultant lezen we o.a. de missie van John:

Mijn missie is om op een betrouwbare en duidelijke manier iedereen te introduceren aan investeren in de Bitcoin en cryptovaluta en diens voordelen en winsten. Mijn visie is om zoveel mogelijk mensen aan de cryptovaluta te krijgen zodat mensen minder afhankelijk worden van de banken en de voordelen kunnen benutten van de blockchain technologie.

De cursussen van de Bitcoin Consultant

Ook geïnteresseerd in een cryptocurrency cursus van de Bitcoinconsultant? Bekijk hieronder het aanbod. 

 

Investeren in crypto voor beginners: 

Wat zijn bitcoin, blockchain en cryptocurrencies nou eigenlijk? Hoe kun je ze zelfstandig, zelfverzekerd en veilig kopen en er in handelen? In deze cursus leer je wat cryptocurrencies zijn en wat de risico’s zijn waar je op moet letten. Verder leer je wat het potentiële rendement is en hoe je ze veilig opslaat. Kortom, de meeste vragen die je hebt als beginner worden beantwoord.

 

Daytraden van A-Z:

Handelen in cryptocurrencies én winst maken? Dat leer je door deze cursus technische analyse te volgen. Door een heldere uitleg maak je technische analyse en vakjargon eigen. Duidelijke uitleg en praktijk voorbeelden laten van A tot Z zien hoe jij kunt leren traden!
Het mooiste? Handelen is net als fietsen, je verleert het niet en je kunt het ook toepassen in anderen handelsmarkten!

 

Gratis! kennismaking Technische Analyse:

In deze kennismaking leer je de basis van technische analyse zodat je niet meer afhankelijk van anderen hoeft te zijn voor een analyse: je leert een basis om zelf de grafieken te kunnen lezen en analyse te kunnen doen om te bepalen wat de koers gaat doen. Hierbij worden bepaalde technische indicatoren en patronen behandeld die je vervolgens zelf kan gaan gebruiken in een eigen analyse.

Benieuwd naar welke cryptocurrency cursussen er nog meer zijn? Neem dan eens een kijkje op ons leerprogramma overzicht van 2021. Ook bieden wij van Bitcoinhelper natuurlijk een aantal crytocurrency cursussen aan. Naar de Academy klik hier. 

Laat een reactie achter