Bitcoin aanschaffen

Hoe koop ik Bitcoin en andere Cryptocurrencies

Bitcoin en/of andere cryptocurrencies aanschaffen in drie simpele stappen: 

  • Stap 1: Maak een account aan bij een Cryptocurrency Broker. 
  • Stap 2: Maak een wallet aan en/of gebruik de interne wallet van de Broker
  • Stap 3: Koop Bitcoin en/of je cryptocurrency naar keuze.

De vraag naar de meest popualire en grootste cryptocurrency wordt steeds groter. En dan hebben we het natuurlijk over Bitcoin. Wil jij ook tot deze groep behoren en ook je eerste Bitcoin aanschaffen? In dit artikel nemen wij je mee hoe op een veilige en betrouwbare manier Bitcoin en/of andere cryptocurrencies aan te schaffen.  

Stap 1: Maak een account aan bij een Cryptocurrency Broker

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om een geschikt platform uit te kiezen waar je je eerste Bitcoin bij kunt aankopen. Het voordeel van vandaag de dag is dat er een groot aantal betrouwbare platformen zijn waar je Bitcoin kunt kopen. Wil je meer weten over de verschillende Cryptocurrency Brokers, neem dan eens een kijkje op onze Brokerpagina, of bezoek onze dochterpagina Koopbitcoinhulp.nl. 

 

Hier vind je alle reviews en handleidingen van de meest populaire en veilige Nederlandse Brokers. Gelijk onze eerste tip! Schaf je Bitcoin aan bij een Nederlandse Broker. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze voldoende aan de juiste wet en regelgeving en je bij vragen in het Nederlands te woord wordt gestaan. Bekijk eens de reviews van de vier meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Brokers hieronder. 

5/5
5/5
5/5
5/5

Stap 2: Maak een Wallet aan

Naast een Cryptocurrency Broker heb je ook een Wallet nodig. lees een soort bankrekening waar je jouw cryptocurrencies op kunt zetten. De meeste Cryptocurrency Brokers bieden ook een interne wallet aan, oftewel kun je naast het aanschaffen van je Bitcoin ze ook direct bewaren.

 

Hoewel er ook nadelen kleven aan deze wallets, zijn ze zeker prima te gebruiken daar je start met Bitcoin. Ben je van plan om direct grote sommen Bitcoin aan te schaffen raden wij je aan een Hardware Wallet aan te schaffen. meer weten over de de verschillende soorten Wallets en de voor- en nadelen, bekijk dan zeker onze cryptocurrency Wallet pagina. 

 

Bij de Cryptocurrency Broker BTC Direct maken ze geen gebruik van een interne wallet, maar raden ze iedere beginner de online wallet van BRD aan. In het filmpje hieronder leggen ze uit hoe je deze wallet installeert. Direct Bitcoin kopen bij BTC Direct na het installeren van de BRD Wallet klik dan hier. 

Stap 3: Bitcoin aanschaffen

Je hebt nu een account en een wallet bij je favoriete Cryptocurrency Broker. Tijd om bitcoins te kopen! In principe is dit proces bij alle Brokers vrij hetzelfde. 

 

  1. Selecteer de currency die je wilt aanschaffen. 
  2. Kies je betaalmethode 
  3. Voer je Wallet-adres in (indien van toepassing)
  4. Koop Bitcoin!

Op Koopbitcoinhulp kun je ook van iedere populaire Cryptocurrency Broker een uitgebreide handleidingen / stappenplan vinden hoe je Bitcoin aan te schaffen bij een door jouw gekozen broker.  

5/5
5/5
5/5
5/5

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Bitcoin's ontvang?

Uiteraard hangt dit af van de gekozen Cryptocurrency Broker en de drukte op de Blockchain. Doorgaans kun je ervanuit gaan dat een transactie gemiddeld binnen 10 minuten is afgehandeld en je jouw Bitcoin gestort hebt gekregen in je wallet. Mocht dit proces langer duren, kun je altijd na een tijdje contact opnemen met de klantenservice van de door jouw gekozen Broker. 

Samenvatting

Als je samen met ons de bovenstaande stappen hebt gevolgd, ben je nu trotse bezitter van je eerste bitcoin. Je hebt een geschikte en bovenal veilige Nederlandse Cryptocurrency Broker uitgekozen, je wallet geïnstalleerd en uiteindelijk je eerste Bitcoin gekocht. Van harte gefeliciteerd, je hoort nu bij de 1 miljoen Nederlandser die bezitter zijn van Bitcoin! 

 

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem gerust contact met ons op, of laat een reactie achter onderaan deze pagina. Wij van Bitcoinhelper helpen uiteraard graag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *