Het is niet altijd rozengeur en manenschijn!

Hoogmoed komt voor de val… Al ooit van gehoord? Mij is het alleszins de laatste tijd pijnlijk duidelijk geworden hoe waar die quote kan zijn. En dan vooral in de tradingwereld. Wie me een beetje kent weet dat het bij mij steevast alles of niets is.. There are no inbetweens voor mij. Of ik ga volledig voor iets of ik doe niets.

The post Het is niet altijd rozengeur en manenschijn! appeared first on TradePremium.

Naar bron gaan
Author: Tim Broekmans

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Heb je vragen over Starten met Bitcoin en/of Cryptocurrency join dan zeker onze Telegram groep. 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s