Het Cryptohuis gaat samenwerken met Bitcoinhelper op Youtube

Persbericht | Bitcoinhelper & het Cryptohuis

05 Oktober 2020 | Amsterdam

 

Vorige week zagen we al dat Bitcoinhelper de weekupdate lanceerde op Youtube. Daar komt vandaag een leuk nieuw nieuwtje bij, want Elroy van het Cryptohuis verscheen ineens in de weekupdate en besprak de technische analyse van Bitcoin. 

Cryptocurrency Weekupdate

In de weekupdate wordt er gekeken naar de huidige cryptocurrency markt en komt de Crypto fear & greed index, de coin360 en de coinmarketcap voorbij. Maar ook de meest belangrijke cryptocurrency nieuwsberichten worden bekeken en zie je welke interessante artikelen afgelopen week weer zijn geschreven. En daar kunnen we vanaf deze week de technische analyse van Bitcoin aan toevoegen. Elroy van het Cryptohuis bespreek zowel de wekelijkse grafiek, als de 1d en 4u. 

 

Wil je ook weten wat de Bitcoin deze week gaat doen, bekijk dan zeker de Bitcoinhelper weekupdate! 

In bovenstaande video zien we dat de cryptocurrency markt weer langzaam lijkt op te krabbelen, maar er nog wel aanzienlijke fear te bespeuren valt in de markt. Ook komt de Youtube ban weer eens voorbij en zien we de top 3 meest leuke cryptocurrency YouTube video’s van afgelopen week.

Elroy van het Cryptohuis

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin. Ik heb flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt, maar bekeek dit volledig vanaf de zijlijn. In 2017 heb ik mijn eerste altcoins gekocht. Echter zag ik mijn waarde in Bitcoin alleen maar verminderen, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling was. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om.

 

Toen ik daarna ook weer veel waarde verloor besloot ik mijzelf te gaan verdiepen in het traden van Cryptocurrency, want ik zag in, dat hier veel geld in valt te verdienen. Doordat mijn reis verliep van een beginnende investeerder, naar verliezen, naar winsten en ik daarna nog een aantal keren verliezen heb geleden, weet ik precies welke fouten jij niet moet maken.

 

Ik deel daarom graag al mijn kennis om er voor te waken dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik in het begin deed. De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd en ben ik hier vervolgens in de praktijk keihard mee aan de slag gegaan.

 

Heb jij dus een vraag betreft het traden van Cryptocurrency? Neem dan gerust contact met mij op want ik sta open voor al jouw vragen! Wil jij exact weten welke trades ik doe en wanneer ik in een coin stap of er juist weer uit ga? Word dan lid van ons Premium Kanaall! Hierin houd ik onze members continu op de hoogte van mijn trades, met een complete onderbouwing waarom ik zo handel. Ik hoop snel iets van je te horen!

recente uploads

OKEx Fud

OKEx Munt duikt 20% naar beneden door FUD rondom exchange

Bitcoinhelper door Admin  OKB, de native exchange-token voor OKEx, heeft zaterdag bijna 20% van zijn marktwaarde verloren. Het uiteindelijk verlies kwam zelfs uit op een slordige 30%. En dit alles...

Read More
Bitcoin update

Bitcoin Update: uptrend zet door in trendkanaal

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoin Debuut door Mitch Support houdt stand en de uptrend lijkt zich de komende dagen gewoon voort te zetten. The trend is your friend, totdat het tegendeel...

Read More
Crypto Youtube top 3

Cryptocurrency Youtube Top 3 | week 42

Iedere week nomineren wij van Bitcoinhelper de Cryptocurrency Youtube top 3. Oftewel kiezen wij de drie beste, leukste en meest populaire crypto video’s die je niet mag missen. Ook nu...

Read More
Cryptocurrency trading

STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met Cryptocurrency?

https://www.youtube.com/watch?v=7O6w0gskIU8 Cryptocurrency Trading! STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met cryptocurrencies, Bitcoin, commodities, futures en aandelen? Bekijk onze video en leer traden zonder fouten, leer wat je MOET doen...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.