Leer alles over Bitcoin, Cryptocurrencies en de Hulpmiddelen

De Bitcoinhelper Academy is speciaal opgericht voor iedereen die meer wil weten over het investeren in en traden met cryptocurrency! Volg ons cryptocurrency Stappenplan en wordt ook een Expert in crypto! 

 

Crypto Gevorderde

Crypto Exchanges.
 Eerste trade maken
√ Trading handleidingen.
 Basis Technische Analyse.
√ Trading Leerprogramma’s. 
 Cryptocurrency Signals
√ Trading Bots
 

 

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw crypto carrière? Dan is ons gevorderde stappenplan zeker iets voor jou. In dit programma gaan we het namelijk hebben over Cryptocurrency Trading en alles wat daar bij komt kijken. Aan de hand van ons Stappenplan leer je de fijne kneepjes van het Traden en bespreken we de hulpmiddelen. Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe bitcoin en cryptocurrency trading omgeving! 

 

Dit stappenplan is mede mogelijk gemaakt door Cryptologicx

“Cryptologicx is er voor de nieuwelingen en de meest ervaren personen die handelen in cryptocurrency. Wij zijn gespecialiseerd in Cryptocurrency Trading en zijn dan ook trots dat wij dit stappenplanin samenwerking met Bitcoinhelper voor jullie in elkaar mogen zetten!”

Wil je ook Starten met Cryptocurrency Trading?

Cryptocurrency Exchanges | Stappenplan crypto trading 1

Bitcoinhelper Academy​ Crypto Trading Stap 1 Begin Stap 2 Wil je ook starten met het verhandelen van Bitcoin en/of verschillende altcoins? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij nemen je stap voor stap mee in het traden van cryptocurrency. In deze eerste stap gaan we kijken naar betrouwbare en veilige exchanges … Cryptocurrency Exchanges | Stappenplan crypto trading 1 Lees verder »

Read More

Interessante Artikelen

Cryptocurrency Trading: The Candle Stick Bibel NL Vertaling

Cryptocurrency Handleidingen | Cryptocurrency Trading: The Candle Stick Bibel NL  Voor velen heeft de originele Engelse uitgave van dit boek kunnen dienen als een startpunt voor Technische Analyse in het daytraden van crypto. Het bevat alle basiskennis om te beginnen met grafieken lezen (charten), voor het herkennen van het juiste in- en uitstap moment en … Cryptocurrency Trading: The Candle Stick Bibel NL Vertaling Lees verder »

Read More
Cryptocurrency-signals-nl

De meest betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen van 2021

De meest betrouwbare Crypto Signal groepen van 2021  Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de verschillende cryptocurrency signal groepen op de voet. Maar welke partijen zijn nu betrouwbaar en veilig. In dit artikel de antwoorden.  *Deel jouw ervaringen, tips en adviezen over cryptocurrency signal groepen in de reacties voor de andere bezoekers onderaan deze pagina! … De meest betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen van 2021 Lees verder »

Read More
OCO-order-binance-nl

Wat is een OCO order en hoe deze te plaatsen op Binance

Wij krijgen de laatste tijd veel vragen hoe twee verschillende orders tegelijk te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een koop en verkoop order. Gelukkig voor iedereen  heeft Binance onlangs deze functie toegevoegd en heeft het mogelijk gemaakt om een OCO order te plaatsen! Maar wat is nu precies zo een OCO order en … Wat is een OCO order en hoe deze te plaatsen op Binance Lees verder »

Read More

De basis van Technische Analyse in crypto

De Basis van technische analyse in cryptocurrency Technische analyse is een veel gehoord begrip in crypto! En zeker een zeer belangrijk onderwerp daar je uiteindelijk wilt gaan investeren en/of traden in cryptocurrency. Maar wat is technische analyse nu precies? In dit artikel de basis beginselen.  Waarom is technische analyse (TA) belangrijk De meeste analisten spreken … De basis van Technische Analyse in crypto Lees verder »

Read More
support-and-resistance-uitleg

Uitleg Support en Resistance in cryptocurrency Charts

Uitleg Support en resistance in Crypto Wanneer je de basis hebt gelegd qua technische analyse in cryptocurrency trading raden wij aan als eerste verdieping aan te brengen en dus te kijken naar Support and Resistance, oftewel naar steun en weerstands lijnen in de grafiek. Het kijken naar support en resistance is een van de meest … Uitleg Support en Resistance in cryptocurrency Charts Lees verder »

Read More

Cryptocurrency Trading Video's

Bitcoinhelper Webinars

Starten met Cryptocurrency de Basis webinar

Kosten: 35 euro p.p. *

Deze webinar is zowel als groep (minimaal 3p) of individueel (1-op-1) te bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op daar je geïnteresseerd bent. 

 

Inhoud:

◊ Basis Cryptocurrency 

◊ Crypto Handleidingen

◊ Crypto Leerprogramma’s

◊ Crypto Artikelen & Nieuws

◊ Uitleg Broker & Exchange

◊ Eerste Bitcoin Kopen & Verkopen

◊ Basis investeren in Altcoins

Trading de basis Webinar

Kosten: 35 euro p.p. *

Deze webinar is zowel als groep (minimaal 3p) of individueel (1-op-1) te bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op daar je geïnteresseerd bent. 

 

Inhoud:

◊ Basis Cryptocurrency 

◊ Uitleg crypto Exchanges

◊ Verdieping Binance Exchange

◊ Geld storten en Bitcoin kopen

◊ Hoe je eerste trade maken

◊ Risk management

◊ Support en resistance

◊ Candle Stick patronen

◊ Trading Sheet bijhouden 

◊ Altcoins traden + Portfolio

Bitcoinhelper-webinar-fibonacci

Kosten: 35 euro p.p. *

Deze webinar is zowel als groep (minimaal 3p) of individueel (1-op-1) te bestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op daar je geïnteresseerd bent. 

Inhoud:

◊ De BTC grafiek

◊ Introductie Fibonacci

◊ Aankoop moment bepalen

◊ Verkoop moment bepalen 

◊ BTC Targets bepalen

 

*Volgt binnenkort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *