Bitcoinhelper Academy

Gevorderden Stappenplan

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw crypto carrière? Dan is ons Gevorderden Stappenplan, ons Cryptocurrency Stappenplan deel 2, zeker iets voor jou. In dit programma gaan we het namelijk hebben over Cryptocurrency Trading en alles wat daar bij komt kijken. Aan de hand van ons Stappenplan leer je de fijne kneepjes van het Traden en bespreken we de hulpmiddelen. Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe Tradingomgeving! 

 

Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Trading Platformen er zijn, welke indicatoren te gebruiken, Candle Sticks en Patranonen herkennen en welke hulpmiddelen je allemaal bij het traden van cryptocurrency kunt inzetten. 

cryptotarget logo


Deze gevorderde lessen
zijn mede mogelijk gemaakt
door Cryptotargets

Bitcoinhelper Academy

Binancen Screenshot app

Hierop moet je letten voordat je jezelf registreert bij een cryptocurrency exchange

Voordat je jezelf registreert bij een cryptocurrency exchange is het belangrijk om een aantal zaken te controleren. De cryptocurrency markt is nog een relatief jonge markt en ook de...

Nederlandse Cryptocurrency Trading Groups | Dutch Signal groups

Cryptocurrency Signals Wat is een Crypto Trading Signal Goedkoopste Broker Beste Exchange Misschien heb je er al eens van gehoord, crypto Signal groups. Maar wat zijn dit nu...

10 tips voor cryptocurrency trading | Current Crypto

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben...

Cryptocurrency Trading

Cryptocurrency Trading Hoe te beginnen met crypto rading De beste Cryptocurrency Exchange Wil je ook beginnen met het Traden van Bitcoin en/of het handelen en investeren in Cryptocurrency?...

Bitcoinhelper Gevorderden Stappenplan

Stap 1

Introductie

Iedereen kan beginnen met het investeren in digitale valuta, jij dus ook! Via verschillende Nederlandse aanbieders is het mogelijk om direct met iDeal verschillende virtuele munten te kopen. De drempel om te starten is dus relatief laag. Daarnaast kan het investeren in cryptocurrency veel geld opleveren, maar het kan ook voor een grote hoeveelheid stress zorgen!

 

EXTRA UITLEG

Stap 1

Stap 2

Fundamentele Analyse

Het doen van Fundamentele Analyse is naast Technische Analyse belangrijk om onder de knie te hebben om de juiste investeringsbeslissingen te kunnen maken. Tijdens deze stap gaan we dieper in hoe een gedegen Fundamentele Cryptocurrency Analyse gedaan kan worden. Na het lezen weet je weer een stuk meer over het doen van je eigen Due Diligence van je favorieten Cryptocurrencies.

 

In de wereld van Cryptotrading kan je makkelijk verdwaald raken of ontmoedigd worden door de Crypto-Jargon en vele technische concepten. Voeg daaraan toe dat crypto eigenlijk nog in de kinderschoenen staat en je zal er snel achter komen dat het relatief moeilijk is om goede informatieve bronnen te vinden die je verder kunnen helpen.

EXTRA UITLEG

Stap 2

Stap 3

Technische Analyse

Technische analyse is een methode om investeringen te evalueren aan de hand van statistische analyse van markt activiteiten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van onderliggende waardes van een cryptocurrencies (bijvoorbeeld: heeft het project wel toegevoegde waarde?) maar gebruikt historische prijsgrafieken en andere indicatoren om patronen te identificeren die vervolgens weer gebruikt kunnen worden om investeringsbeslissingen op te maken.

 

Klink super fancy (en dat is het eigenlijk ook) maar in essentie voorspelt technische analyse toekomstige prijzen door te kijken naar grafieken en indicatoren.

 

EXTRA UITLEG

Stap 3

Stap 4

Indicatoren

Stap 4

Stap 5

Patronen en Candle Sticks

Patronen

EXTRA UITLEG

Stap 5

Stap 6

Cryptocurrency Exchanges

Stap 6

Leer alles over Bitcoin, Cryptocurrencies en de Hulpmiddelen 

De Bitcoinhelper Academy is speciaal opgericht voor iedereen die nieuw is in Crypto! Volg ons cryptocurrency Stappenplan en wordt ook een Expert in crypto! 

Beginnen met Cryptocurrency Stappenplan 2020

Expert lessen

(Coming Soon)