De top 10 Nederlandse cryptocurrency Youtube kanalen

Geen zin om dagelijks het cryptocurrency nieuws te lezen en/of de technische analysis te bestuderen, maar wil je wel op de hoogte blijven? Dat kan! Op YouTube worden dagelijks cryptocurrency video’s gepubliceerd over tal van onderwerpen. In dit artikelen nemen we een kijkje in de crypto youtubewereld. Welke Nederlandse kanalen te volgen, de 10 meest populaire crypto youtubers en de onderwerpen die veelal worden besproken.

De meest populaire cryptocurrency Youtube kanalen

Als kikkerlandje mogen wij absoluut niet klagen voor wat betreft populaire cryptocurrency kanalen. Als we een top 10 zouden moeten maken van de Nederlandse kanalen op basis van het aantal abonnees ziet deze er als volgt uit: 

 

 1. Madelon Vos 16.4K
 2. Doopie cash 12.8K 
 3. Crypto Michael 12.6K
 4. CryptoCoiners 11.4K
 5. Meester Crypto 4.77K
 6. Bitcoinmagazine 3.55K
 7. Coen Olde Bijvank 3.5K
 8. Growing Capital 2.95K
 9. Cryptotips.EU 1.72K
 10. FomoFlash 1.18

Bekijk alle links van bovenstaande kanalen op onze YouTube-pagina. 

Top 3

De top drie wordt aangevoerd door Madelon Vos, Doopie Cash en Crypto Michael. Kanalen die dagelijks nieuwe video’s plaatsen over cryptocurrency. 


Madelon bekijkt de cryptocurrency markt met een economische bril. Doopie Cash bespreekt in de weekendstreams vaak het nieuws en kijkt naar de technische analyse. En Crypto Michael bespreek voornamelijk de technische analysis van verschillende cryptocurrencies. Zie ook onderstaande beschrijving. 

 

Hoewel het spannend aan de top is, steekt Madelon er toch met kop en schouders bovenuit! Doopie Cash en Crypto Michael strijden voor plek 2 en drie. Wij zijn benieuwd hoe dit veld er over een aantal maanden uitziet. Laat een reactie achter onderaan deze pagina! 

Madelon Vos een bekend gezicht in de Nederlandse crypto community bespreekt op haar YouTube kanaal het economische nieuws en de technische analyse van Bitcoin. 

DoopieCash de Nederlandse Trots als het gaat om het delen van technische analyses en video’s voor beginners. Bekijk uiteraard iedere week de Weekend stream 

Crypto Michael zowel een Nederlandse als een internationale grootheid bespreek op zijn YouTube kanaal vooral veel technische analyses van verschillende cryptocurrencies!

De overige kanalen bespreken doorgaans de volgende onderwerpen: 

 

 • CryptoCoiners:  Cryptocurrency Trading
 • Meester Crypto: Altcoin informatie
 • Bitcoinmagazine: Nieuws, Podcasts en TA
 • Coen Olde Bijvank: cryptocurrency starters 
 • Growing Capital: Cryptocurrency Trading
 • Cryptotips.EU: Crypto kopen
 • FomoFlash: Nieuwsupdates

Uiteraard zijn er ook tal van internationale cryptocurrency kanalen te vinden die dagelijks leuke en interessante onderwerpen bespreken. Kijk voor de volledige lijst op op Youtube-pagina. 

Bekijk de laatste video's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *