Cryptocurrency Artikelen

De meest populaire Crypto artikelen

De meest populaire Cryptocurrency artikelen vind je op Bitcoinhelper! Iedere week speuren wij de Cryptocurrency space af op zoek naar leuke, maar vooral interessante Cryptocurrency artikelen. Ook hebben wij een aantal samenwerkingsverbanden met partijen die artikelen schrijven, zoals Bitcoin Debuut, Current Crypto, Cryptotips, DCT, Koopbitcoinhulp.nl en natuurlijk Mr. Coingrats! Wil je deze pagina’s bezoeken en nog veel meer Cryptocurrency Artikelen lezen klik dan op onderstaande logo’s. 

Aangesloten Schrijvers

Interessante Artikelen

Trading

Handelen in Cryptocurrency: Hoe begin je daarmee?

Door: Currenct Crypto 

Persoonlijk ben ik begonnen met het handelen in cryptocurrency vanwege de lage rente bij de banken en mijn persoonlijke interesse. Ik zie dit ‘avontuur’ als een soort spaarrekening.

 

Dollar cost averaging blijkt maar weer een goede strategie

Door: Currenct Crypto 

Dollar cost averaging is een investeringsstrategie waarbij je niet één moment in de markt zoekt om in te stappen, maar dit altijd doet op vaste momenten voor een langere termijn. Hiermee voorkom je dat je per ongeluk te hoog hebt ingekocht en spreid je het risico van dat instapmoment over allemaal verschillende prijsniveaus. 

 

10 crypto tips voor cryptocurrency trading

Door: Currenct Crypto 

Uren staren naar een website met de laatste cryptocurrency nieuwtjes. Dagen scrollen door alle whatsapp en telegram groepen. Het is heel makkelijk om informatie te vergaren, maar vervolgens goede dingen doen met deze informatie is een stuk lastiger.

 

Handelen of investeren

Door: Coinbaas 

Je hebt geïnvesteerd of wilt nog investeren in crypto en bent bereid om daarnaast wat meer Bitcoin, Ethereum of USD-Tether te genereren. Het handelen op de cryptocurrency markt kost tijd, moeite en veel zenuwen. Naast het volgen van de koersverloop zul je ook fundamenteel onderzoek moeten verrichten. 

 

Fundamentele Analyse

Door: Coinbaas 

Fundamentele analyse (FA) is een analyse vorm waarbij de aantrekkelijkheid van een cryptovaluta tegenover de verwachting van deze munt wordt weerspiegeld. Onderzoek doen naar de doelstelling van de Token / Coin is een factor waarop goede investeringen zijn gebaseerd.

 

Candle Sticks lezen

Door: Coinbaas 

Candlesticks kunnen gebruikt worden voor het voorspellen van de koers van een bepaalde Coin / Token. Het is vrij eenvoudig om een candlestick af te lezen, de candlestick bevat veel meer informatie dan een gewone koerslijn.

  • Open: de openingsprijs
  • High: het hoogste punt binnen de betreffende periode
  • Low: het laagste punt binnen de betreffende periode
  • Close: de sluitingsprijs

Bitcoin

Bitcoin transactiekosten & hash rate schieten omhoog

Door: Currenct Crypto 

De koers van Bitcoin is in de afgelopen week hard omhoog geschoten en het netwerk wordt hierdoor meer gebruikt. Dit heeft geleid tot een flinke stijging van de transactiekosten en de hash rate. De Bitcoin koers is dus niet het enige dat omhoog geschoten is de afgelopen week.

Alcoins

Blockchain is de toekomst voor supply chain management

Door: Currenct Crypto 

Supply chain management wordt steeds belangrijker. Consumenten willen weten waar hun producten vandaan komen en of het wel eerlijk gemaakt wordt. Dit is een grote uitdaging voor bedrijven, omdat producten soms een lange reis afleggen voordat het bij de consument is. 

Exchange

Coinbase onderzoekt nieuwe listings

Door: Currenct Crypto 

Coinbase heeft laten weten 19 nieuwe cryptocurrency te onderzoeken om mogelijk op het platform te plaatsen. Dit is altijd reden voor een feestje voor de crypto projecten die genoemd worden, want vaak zorgt dit voor positieve koersbewegingen. Mocht een project op Coinbase geplaatst worden komt het ineens onder de aandacht van veel nieuwe potentiële kopers.

stock-trading-apps-trader-online-512

Cryptocurrency
Trading

Starten met Cryptocurrency Trading? Hier lees je er alles over.

Cryptocurrency Artikelen

De meest populaire en nieuwste Cryptocurrency Artikelen vind je hier.

0cdc4420-techmate-wp-theme-icon-3.svg

Technische
Analyse TA

Iedere week weer een nieuwe Bitcoin en Altcoin Analyse vind je hier!

Cryptocurrency
Nieuws

Een goed overzicht waar het Cryptocurrency nieuws te vinden

Nieuwe
Altcoins

De nieuwste en zojuist op de markt gekomen altcoins vind je hier!

Cryptocurrency Evenementen

Alle Crypto Events, bijeenkomsten in Nederland en België.