Cryptocurrency Youtube

Natuurlijk volgen wij van Bitcoinhelper ook de Cryptocurrency Youtube Community op de voet, want er is zoveel leuks te vinden. Om deze reden nomineren wij ook iedere week de Cryptocurrency Youtube Top 4. Dit zijn de meest populaire, best bekeken en/of meest leerzame video’s van afgelopen week. Dit kan gaan over interessant Nieuws, goede Technische Analyse, Uitleg over Cryptocurrency Trading, maar natuurlijk ook over Reviews van Nieuwe Blockchain/Cryptocurrency Projecten. 

 

Heb jij nu zelf een interessante video gezien en wil jij deze aandragen voor de Bitcoinhelper Cryptocurrency Video van de week? Stuur ons een mailtje of DM op Twitter en wie weet plaatsen wij deze video wel in de Top 4 van volgende week. Nog niet heel erg bekend met de verschillende nationale en internationale Cryptocurrency Youtube kanalen? Onderaan deze pagina vind je de meest populaire Kanalen inclusief direct link naar alle video’s. 

 

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

Youtube binnenland

Youtube buitenland