Crypto Youtube

Als je begint met Cryptocurrency kun je niet om Youtube heen. Om te beginnen om dat er zoveel informatieve en leerzame Cryptocurrency Youtube kanalen beschikbaar zijn. Wil je nu weten welke Youtubers te volgen en welke video’s te bekijken? Op deze pagina vind je de meest populaire Cryptocurrency Youtube kanalen van binnen en buitenland en vertellen wij je iedere week welke vier Crypto-video’s je in ieder geval niet gemist mag hebben! Oftewel via Bitcoinhelper altijd op de hoogte, ook van de must Watch Youtube video’s!

Top 4 van week 21

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de Cryptocurrency Youtube Community op de voet, want er is zoveel leuks te vinden. Om deze reden nomineren wij iedere week de Cryptocurrency Youtube Top 4. Dit zijn de meest populaire, best bekeken en/of meest leerzame video’s van afgelopen week. Oftewel had je even geen tijd om Cryptocurrency Youtube te volgen, bezoek onze pagina en wij vertellen je welke video’s je in ieder geval even moet terugkijken! Heb jij nu zelf een goede, leuke en/of leerzame Cryptocurrency Youtube video gezien, laat dit ons dan zeker ook even weten, want via weet nemen wij hem dan wel op in de Top 4 van volgende week. Je kan mailen naar info@bitcoinhelper.nl, of natuurlijk even een berichtje achter laten op onze Twitter-pagina. Door op de onderstaande knoppen te drukken ga je naar de Cryptocurrency Youtube tob vier van vorige week en volgende week! 

 

1. What is "Cryptojacking"
and how can you avoid it?!

Deze week starten we met een waarschuwingsvideo, want ook criminelen weten steeds vaker de weg naar Cryptocurrency te vinden. Daar we een tijd geleden vooral lazen over Exchanges die gehackt werden, is er vandaag de dag weer iets nieuws, ‘Cryptojacking’. Cryptojacking is een nieuwe vorm van malware die zich op je computer of mobiele telefoon verbergt en de rekenkracht gebruikt om Cryptocurrencies te minen. Wil je nu meer weten over Cryptojacking, wil je weten hoe je je tegen dit soort criminelen kunt wapen, bekijk dan zeker deze video!

 

2. Tezos PRICE EXPLOSION!

Toch stiekem een van onze favoriete Cryptocurrency Youtubers weer in de Top 4 deze week. CryptoBud verteld namelijk deze week waarom investeerders tegelijkertijd geld in zetten op zowel de munten Tezos als Chainlink. Volgens hem zullen deze twee projecten ook snel weer de draad oppakken en hun stijging continueren. Niet dat hij, zoals hij dat zelf zegt, zit te wachten op een pump om vervolgens zijn munten weer te verkopen. Nee hij zit in Tezos omdat hij erin gelooft dat deze munt de Gatekeeper zal worden van Bitcoin. Ben je ook Tezos fan, dan wel heb je nog nooit een video van Cryptobud gezien? Dan mag je deze video zeker niet missen. 

3. Exposure van 't jaar | Crypto update met Fomoflash

Fomo Flash is er een tijdje tussen uit geweest, maar toen ineens was hij daar weer ineens van de week. Niet helemaal geluidsloos van de Cryptorader verdwenen, want in een van zijn eerder video, lichte hij zijn volgers al in dat door deze Corinatijd er even weinig ruimte was om video’s te maken en te plaatsen. Maar als hij nooit is weggeweest vertelt Fomo in zijn nieuwe video over de ‘Nieuwe’ Coinmarketcap, de plek waar je alle koersinformatie, charts en beschrijvingen vandaan kunt halen.  Onlangs heeft Binance dit platform overgenomen en is de laatste tijd hard bezig met het aanpassen / veranderen van het platform. Een van de belangrijkste veranderingen is de controle op het volume. En dat heeft voor sommige Cryptocurrency Exchanges verstrekkende gevolgen, want zo viel de Taggz Exchange ineens door de mand. Benieuwd naar dit verhaal kijk dan zeker deze video!

4. Bitcoin Market Cycle: Where Are We Now And What's Coming?

We besluiten deze week met toch wel een soort van informatieve video, namelijk de video van Young and Investing. Young Investing verteld hier over de Bitcoin Market Cycle, waar we nu staan en waar we mogelijk in de toekomst nog heen zullen gaan. Ook haalt hij zelfs nog even de Wallstreet Cheat Sheet aan! Zie onderstaande afbeelding. 

 

 

Weet je het nog de verschillende stadia uit deze sheet. Van Hope, Optimisme, naar Depression and Disbelief. Kortom geïnteresseerd geraakt in deze Sheet en natuurlijk de Bitcoinkoers, bekijk dan zeker deze video.