Cryptocurrency Weekupdate Week 44 | Forallcrypto

Cryptocurrency weekupdate. Iedere week kijkt Forallcryptonl voor ons naar de cryptocurrency markt en kijken ze welke Altcoins het hardst zijn gestegen en/of gedaald. Uiteraard wordt natuurlijk ook Bitcoin besproken en wordt er zowel naar de USD als BTC pairings gekeken. In deze cryptocurrency Prijsupdate zien we Bitcoin……..

 

Cryptocurrency weekupdate
Cryptocurrency prijsupdate

Cryptocurrency weekupdate

Jouw favoriete wekelijkse cryptocurrency update is er weer, waarin we de prestaties van Altcoins en Bitcoin bekijken op een wekelijkse basis. 
 
Afgelopen week was ronduit bizar! 
 
We hebben Bitcoin meer dan 13 procent zien stijgen tot boven de $13.000 Dollar. Dit is de hoogste wekelijkse sluit sinds het begin van 2018!
 
Zoals gewoonlijk hebben wij een wekelijkse winnaar en een wekelijkse verliezer, ondanks de grote stijging van BItcoin is deze niet de winnaar geworden van week 43. 
 
De winnaar van deze week is overduidelijk Litecoin geworden, die van $47.50 naar bijna 60 dollar gestegen is. Dit is een stijging van meer dan 24%. 
 
De verliezer van deze week is een van de lager genoteerde cryptocurrency munten Digibyte. Tijdens deze week heeft Digibyte 8.5% van zijn waarde verloren van 2.3 cent tot 2.1 cent. 
 
We zien jullie graag weer terug in de volgende weekupdate en zoals gewoonlijk kun je ons vinden op onze website, onze social media’s en de kanalen van Bitcoinhelpernl!

Wil jij nu ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de cryptocurrency markt volg Forallcrypto dan ook op Twitter @Forallcryptonl. Of bezoek de website.

De Huidige Bitcoin Koers

Recente uploads

Bitcoin update

Bitcoin update: van pullback naar nieuw hoogtepunt?

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoindebuut door Mitch Bitcoin update: We hebben eindelijk de pullback gezien die we al weken verwachtte. In een bullish trend komt er simpelweg een moment waarop een...

Read More
Bitcoin bereikte wederom nieuwe ATH

Bitcoin bereikte wederom nieuwe ATH terwijl

Cryptobenelux door Kevin Schijven  Bitcoin bereikte wederom nieuwe ATH. Gisteren bereikte de koers van bitcoin (BTC) voor de tweede keer deze week een nieuwe all-time high (ATH) met een gemiddelde...

Read More
wekelijkse crypto update usd w49

Cryptocurrency Weekupdate | Forallcrypto

Cryptocurrency Prijsupdate. Iedere week kijkt Forallcryptonl voor ons naar de cryptocurrency markt en kijken ze welke Altcoins het hardst zijn gestegen en/of gedaald. Uiteraard wordt natuurlijk ook Bitcoin besproken en...

Read More
Bitcoinprijs

Bitcoinprijs bereikt $18.000, marktkapitalisatie vestigt all-time high

Cryptobenelux door Max Latupeirissa  Het was vanmiddag al te lezen op Crypto Insiders, de bitcoin (BTC) koers is door de $17.000 gebroken. Maar dat was voor de bulls blijkbaar nog niet...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.