Cryptocurrency Weekupdate | Forallcrypto

Cryptocurrency Prijsupdate. Iedere week kijkt Forallcryptonl voor ons naar de cryptocurrency markt en kijken ze welke Altcoins het hardst zijn gestegen en/of gedaald. Uiteraard wordt natuurlijk ook Bitcoin besproken en wordt er zowel naar de USD als BTC pairings gekeken. In deze cryptocurrency Prijsupdate zien we een mooie groene kaart! 

 

WEKELIJKSE CRYPTO UPDATE BTC w49

Welkom bij weer een nieuwe weekupdate door forallcrypto 

 
Afgelopen week was weer een mooie week voor de meeste cryptocurrencies, bitcoin heeft even geconsolideerd en is zelfs gezakt tot aan $16.300 dollar! Hier en daar hoorde wij verschillende geluiden van mensen die de prijs zelfs al weer terug zagen zakken naar 8000 dollar. Dit vonden wij iets te onrealistisch en we zijn dan ook heel erg blij dat Bitcoin vervolgens de wekelijkse kaars met een verlies van slechts 1.10% is gesloten. De maandelijkse kaars heeft een groei laten zien van dik 42%! Meer over de komende maand kun je vinden op onze Tradingview pagina waar we de komende maanden onze maandelijkse analyses beschikbaar maken voor iedereen!  https://www.tradingview.com/u/ForAllCrypto/
 
 
De winnaar van deze week: 
De winnaar van deze week is Digibyte, die meer dan 9% gestegen is naar een waarde van 0.022 dollar. Dit is een stijging van ongeveer 2 dollarcent per munt in 1 week! bDeze stijging is voor het grootste deel te verklaren aan de hand van de DGB/BTC grafiek waar een stijging van meer dan 10% te zien was!
 
 
De verliezer van deze week: 
De verliezer van deze week is Chainlink Die met een daling van 8% het meeste gedaald is. 
 
Het is alweer bijna tijd om een nieuwe top 5 te kiezen dus mochten jullie willen stem dan even op onze twitter pagina’s en dan zien we jullie graag volgende week weer terug in een nieuwe cryptocurrency marktupdate!

De Huidige Bitcoin Koers

Recente uploads

Dusk Network koers verwachting: Wat gaat de DUSK koers doen?

Een blockchainproject uit Nederland! Vanuit Amsterdam richt DUSK zich op bedrijven in…

Read More

Orbs koers verwachting: Wat gaat de ORBS koers doen?

Als je wel eens iets op de Ethereum blockchain gedaan hebt weet…

Read More

Bitcoin whales verwachten dat de koers verder zal stijgen

De afgelopen twee weken zijn behoorlijk volatiel gebleken voor Bitcoin. De koersen…

Read More
Cryptocurrency signal groepen

De meest betrouwbare Cryptocurrency Signal groepen van 2021

De meest betrouwbare Crypto Signal groepen van 2021  Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook de verschillende cryptocurrency signal groepen op de voet. Maar welke partijen zijn nu betrouwbaar en veilig....

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.