Cryptocurrency Websites

Er zijn tal van goede Crypto-websites

Naast Bitcoinhelper zijn er natuurlijk nog tal van leuke, interessante en leerzame Cryptocurrency Websites te vinden. We bespreken hieronder de meest populaire nationale pagina’s die je gezien moet hebben als je begint/start met Bitcoin en/of Cryptocurrency. Kortom een mooi overzicht van alle Cryptopagina’s! De Websitemakers en Auteurs stellen zich aan je voor en vertellen over hun missie en doelen aangaande de website. Staat jouw website er niet tussen stuur dan even een mail naar info@bitcoinhelper.nl, dan zorgen wij dat jouw website wordt toegevoegd. 

Bitcoin & Altcoins Websites

Bitcoin Debuut

Ben jij klaar voor jouw Bitcoin Debuut?  

Het kopen van bitcoin wordt steeds makkelijker en dit is voor de beginnende trader goed nieuws! Wil jij bitcoin kopen maar je weet niet hoe? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om veilig en snel jouw eerste bitcoin te kunnen kopen. Volg de Bitcoin Updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bitcoin (BTC). Kom meer te weten over technische analyses en leer trends herkennen. Vergoot je kennis en verbeter je eigen handelsvaardigheden! 

Website Bitcoin Debuut

Cryptotips.eu

CryptoTips.eu is mid 2017 gestart met als doel iedereen wegwijs te maken binnen de wereld van cryptocurrency. Voor zowel beginnende als ervaren cryptocurrency investeerders vind je op het platform tips en tricks om je kennis (verder) uit te breiden. Wij merken dat steeds meer mensen interesse tonen in Bitcoin en andere cryptocurrency. Met ons platform proberen wij vragen te beantwoorden van de community. Alle informatie is gratis beschikbaar en wordt niet achter een pay-wall geplaatst of een eBook verstopt. Ontdek hoe je cryptocurrency kan kopen of welk cryptocurrency bedrijf het beste bij jouw eisen past. Krik je kennis op via onze cryptocurrency kennisbank of ontdek hoe je gratis cryptocurrency kan verdienen.

Current Crypto

CurrentCrypto.nl is ontstaan uit een passie voor Bitcoin, cryptocurrency en investeren. Al sinds 2017 verschijnen er iedere week meerdere artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen en ze worden geschreven met veel plezier.

Met deze artikelen hopen we je te inspireren, maar ook om je dingen te leren over Bitcoin en cryptocurrency. We schrijven bijvoorbeeld over de koers verwachtingen voor de toekomst, maar ook over de geschiedenis van ons geld en hoe dit allemaal werkt. 

Cryptocurrency Website Currentcrypto

Coinstart

November 2017 ben ik (Jurr) Coinstart gestart met één missie namenlijk cryptomunten bereikbaar maken voor iedereen. Al ruim 7 jaar zit ik in de digitale munten wereld hierdoor ontzettend veel kennis vergaard. Eind 2017 heeft met name de Bitcoin een enorme trend omhoog gemaakt in de cryptocurrency koers. Ik kreeg steeds meer vragen van familie en vrienden.. ‘Wat zijn cryptomunten?’ – ‘Wat is cryptocurrency’ etc. Op dat moment heb ik ervoor gekozen om Coinstart op te richten. Coinstart is een volledig gratis platform waar je ontzettend veel informatie vindt over digitale munten.

Cryptocurrency website coinstart

Nieuws Websites

Dutch Crypto Talk

“jong, dynamisch en vol met Ideeën”


Wij zijn een relatief jong team die geïnspireerd is door de technologie van de blockchain, toen wij zelf begonnen met het verhandelen van crypto zijn we tegen veel dingen aangelopen zoals het ontbreken van de juiste informatie, het makkelijk gangbaar maken voor het grote publiek, de vele termen die gebruikt worden en nieuws wat echt belangrijk is. Er zijn namelijk zoveel nieuws berichten dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Veel hype nieuws, veel fake nieuws en wij proberen dit te filteren en ons zo onderscheiden van de rest.

Newsbit

Ben je nieuw in crypto of wil je gewoon al het nieuws over je investeringen bijhouden? Je vindt hier de belangrijkste crypto koersen, informatie over verschillende cryptocurrencies, geruchten in cryptoland en heel veel cryptonieuws. Newsbit is opgericht door 2 jonge ondernemers en tevens cryptofanaten genaamd Hidde Scheper en Leon Markus. Het doel van Newsbit is het informeren van nieuwe tot doorgewinterde crypto enthousiastelingen.

LekkerCryptisch

LekkerCryptisch is een onafhankelijk journalistiek kennisplatform dat zich richt op cryptovaluta, blockchaintechnologie, en financiële technologie. We vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen uit deze sectoren en belichten daarmee de personen, producten en bedrijven die de wereld van morgen vormen. We zijn journalisten en techneuten die graag bezig zijn met het snijveld van innovatie en economie. Begin 2018 zijn we begonnen met vertellen over cryptovaluta. Inmiddels schrijven we ook over blockchain, fintech, privacy, AI, en andere opkomende technologieën. Het verhaal van een wereld die snel vernieuwt en verandert.

Coinspot

Crypto-gids.nl is het nummer één nieuwsplatform op het gebied van cryptocurrency.

 

Als je meer wilt weten over cryptocurrency of gewoon op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws dan ben je hier op de goede plek.

 

Join ook gerust ons Telegram kanaal. Crypto-gids.nl is een initiatief van Creative Circle.

Trading Websites

New

Crypto targets

Crypto targets is de plek voor alles over cryptocurrency trading en technische analyse. Wekelijks verzorgen wij de technische analyse van Bitcoin op de websites van Bitcoinmagazine en Bitcoinhelper. 

 

Join ons premium kanaal voor interessante signals en meer! Handelen in cryptocurrency/futures/leverage kan erg volatiel zijn wat risico’s met zich mee brengt. Dit kan uw vermogen verlagen. Stel voor u zelf een risico plan op alvorens u besluit gebruik te maken van de handelssignalen van onze analisten

 

Crypto targets Screencap

Alpha Trades

Wij zijn een gemeenschap die financiële markten bekijkt vanuit zowel micro- als macro-perspectief. Ons doel is om onze strategieën te onderwijzen en te delen en beginnende en ervaren handelaren te helpen.We hebben een open gemeenschap gecultiveerd waarin we onze handelsopstellingen en analyses in meerdere markten delen. 

Onze primaire marktfocus ligt in aandelen, forex, aandelenopties en crypto. We delen dagelijkse videoanalyses op meerdere markten om de dag in te leiden en hoe de handelsvooruitzichten zich ontwikkelen. Daarnaast krijgen de Advantage-leden elke dag updates over handelsconfiguraties en marktanalyses.

DTC Crypto Trading

DTC Crypto Trading is een enthousiaste cryptocommunity die bestaat uit mensen met een passie voor crypto. In tegenstelling tot investeren voor langere termijn richt DTC zich voornamelijk op het traden van cryptomunten op korte termijn op basis van Technische Analyse. Veel leden delen charts met onderbouwing en die worden in de groep besproken. Wil je ook leren traden meld je dan aan in onze Telegramgroep waar wij elkaar helpen en van elkaar leren. Voor diegenen die alle “kneepjes van het tradersvak” willen leren is er een Premiumgroep waar je fulltime begeleiding krijgt van ervaren traders die je alle ins en outs vertellen om een succesvol trader te worden.

Crypto Trading Academy

Ongeveer 5 jaar geleden ging voor ons een deur open toen we kennis maakte met de wereld van Cryptocurrensies. Bitcoin was op dat moment nog een van de weinige coins op de markt en praktische niemand had er eigenlijk nog van gehoord, laat staan er vertrouwen in. In de opvolgende jaren zijn er honderden nieuwe coins bij gekomen en hebben wij ons steeds meer in deze wondere wereld kunnen verdiepen. Nu Cryptocurrensies steeds meer mainstream worden kregen wij steeds vaker vragen over coins, handelen, waar te beginnen, etc etc. Nu is het zover, onder de naam ‘Crypto Trading Academie’ gaan wij onze kennis met de wereld delen.

Crypto trading academy 1

Coinbaas

In 2018 heeft Coinbaas besloten de volgende stap te nemen om voor de echte cryptocurrency trader, investeerder en liefhebber een exclusieve Premium dienst op te zetten. Met onze Premium dienst willen wij een exclusievere ondersteuning geven aan de bovengenoemde doelgroep. Met de gratis content op de website en de diverse telegram kanalen bieden wij je alle basiskennis om te kunnen starten met cryptovaluta en blockchain (crypto). Echter erkenden wij de behoefte naar meer kant-en-klare kwalitatief hoge Nederlandse analyse en discussies over alles rondom crypto. Hiervoor zijn namelijk talloze uren aan onderzoek nodig, echter weet niet iedereen hoe je goed crypto onderzoek doet of heeft daar tijd voor.

Mr. Coingrats

Coingrats is ontstaan als referentie website voor mezelf. Inmiddels is Coingrats uitgegroeid tot een gezellige community waar we iedereen zo goed mogelijk proberen te helpen.


Wij willen de wereld van cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Het maakt niet uit of je een  gevorderde trader bent of een beginnende investeerder.

Mr. Coingrats Website

Cryptocurrency Cursussen / Leerprogramma's

Madelon Vos

Madelon Vos is reeds acht jaar actief in de cryptowereld. Als trader, YouTuber, Podcast maker én HBO-docent deelt ze haar kennis met liefde. Samen met haar cursisten, studenten, lezers, kijkers en luisteraars streeft ze altijd naar het beste resultaat. Zeven dagen per week is madelon bezig met het creëren van content over cryptocurrencies, (macro-) economie en trading. In het bijzonder richt ze zich op het vak Technische Analyse en het succesvol handelen op basis van deze tools. Het is haar passie om deze kennis en kunde, over te brengen op anderen.

Madelon Vos

Cryptoschool België

Dankzij mijn passie voor cryptocurrencies, blockchain en communicatie zijn mijn cursussen toegankelijk voor alle leeftijden en achtergronden.

Na mijn cursussen zul je je eigen mening kunnen vormen over je belegging én bovendien op een veilige, kostenefficiënte manier kunnen handelen.

 

Gwen Busseniers / CryptoSchool
Cryptoschool België

Starten met Crypto Websites

De Cryptonauten

Welkom op de website van je favoriete cryptovaarders!

Hier knallen we keihard door de 280 tekens heen en duiken we op verschillende interessante onderwerpen de diepte in! Er zijn ontzettend veel interessante ontwikkelingen gaande die niet te vangen zijn in de beperkte ruimte die we hebben in Tweets. Maak je klaar voor een hoop interessante artikelen waarin complexe onderwerpen op begrijpelijke wijze worden gepresenteerd!

CryptoBieb

CryptoBieb is het nummer één blockchain platform van de Benelux. Met het publiceren van nieuwsberichten, interviews, ontwikkelingen in de blockchain en coins die worden uitgelicht willen wij zowel de mensen die nog niet vol in de blockchain en de cryptocurrency zitten als de mensen die hier zelfs al werkzaam in zijn op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

CryptoBieb is in 2018 opgericht door een groep van enthousiaste blockchain liefhebbers. Wij geloven dat de ontwikkelingen in deze branche een positieve bijdrage gaan leveren aan onze maatschappij. Aan ons om deze ontwikkelingen te vertalen naar leuke content.

Blockk

Denk je erover na om te investeren/beleggen in Bitcoin of een andere cryptocurrency zoals Ethereum, LiteCoin of Dash? Maar weet je niet zeker of dit wel een verstandige keuze is? Naast de enorme groei in de waarde van alle cryptocurrencies zijn er ook andere aspecten die je kunnen helpen te overtuigen. Wij geloven dat één van de belangrijkste redenen om te investeren in een cryptocurrency, de innovatie is. Niks zal je er sterker van overtuigen om in bitcoin of een verwante munt te beleggen dan een sterk begrip van de achterliggende technologie. Als je een beetje begrijpt hoe de blockchain technologie werkt, zal het je al snel duidelijk worden wat de gevolgen en implicaties zullen zijn van deze techniek voor onze maatschappij.

Coinspot

CoinSpot.nl bestaat pas sinds 2018 en dat is goed te merken, al onze informatie is helemaal up-to-date en de website wordt onderhouden door een paar cryptocurrency enthousiastelingen van het eerste uur. We zijn geen traders en dat merk je, traders voegen maar weinig toe aan de adoptie en de nieuwe decentrale wereld. Traders willen geld verdienen en niets meer. We begrijpen dat iedereen ergens moet beginnen en proberen beginners dan ook goed op weg te helpen, maar in dat proces proberen we onze lezers ook te informeren over het ‘waarom’. Waarom is bitcoin belangrijk? En waarom is Ethereum zo interessant? Deze technologieën komen uit een zeer specifieke hoek van het internet met een bepaalde ‘geloofsovertuiging’.

AllesOverCrypto

Wij zijn AllesOverCrypto.nl

Een website die is opgericht door drie crypto-enthousiastelingen die hun passie willen delen met de rest van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat cryptocurrency’s en blockchain een enorm deel van onze toekomst gaan vormen en we vinden het daarom belangrijk om Nederland hierin mee te krijgen. Om deze reden zetten wij ons in om een Nederlandstalig crypto-platform te creëren waar iedereen terecht kan voor het actuele crypto nieuws en álle crypto-gerelateerde informatie en producten. 

Beste Bank

Beste Bank is sinds 2013 de kennisbank over de ontwikkeling van Bitcoin, de nieuwe crypto finance sector en de slechte staat van de oude financiële orde. De artikels op deze site bieden perspectieven op alternatieve financiën, Bitcoin, blockchain technologie, cryptovaluta en het bankwezen. Je kunt op de hoofdpagina de meest recente artikels vinden. We hebben ook boven in de nieuwssectie een nieuws feed gelanceerd voor korte, belangrijke nieuws updates.

Cryptobeginner

Cryptobeginner.nl is een website die zich richt op actuele berichtgeving met betrekking tot cryptocurrencies. Wij beschikken niet alleen over een uitgebreid en up 2 date nieuws onderdeel, daarnaast bevat onze website ook heel wat interessante pagina’s boordevol met informatie voor zowel de beginnende als de meer ervaren investeerder in cryptovaluta’s.

Broker & Exchanges Websites

BitcoinExchange Nederland

BitcoinExchangeNederland.nl is een bron van informatie over crypto exchanges en Bitcoin exchanges. Sinds 2017 proberen we gebruikers van cryptocurrencies te informeren over de mogelijkheden van verschillende exchanges en proberen we duidelijkheid te scheppen in de wirwar van exchanges, voorwaarden en fees. Ook verzamelt BitcoinExchangeNederland het laatste nieuws over de bitcoin- en crypto industrie.


Op BitcoinExchangeNederland lees je ook welke brokers en exchanges volgens ons betrouwbaar en het best getest zijn. We tonen de best geteste exchanges uit duizenden recensies van duizenden gebruikers. Zo vind je op onze site een broker of een exchange met de beste reputatie.

New

Koopbitcoinhulp

Altijd al Bitcoin en/of andere Cryptocurrency willen kopen? Weet je alleen niet hoe en waar? Wij van Koopbitcoinhulp helpen je graag met het vinden van een geschikte Cryptocurrency Broker en leggen je stap voor stap uit hoe je eerste Bitcoin te kopen! 

 

Uiteraard vind je ook bij ons op de website het laatste Cryptocurrency (Broker) Nieuws en lees je de klantenervaringen van de verschillende Brokers.

Koopbitcoinhulp

Overige Cryptocurrency Websites

Cryptoprijs.com

Deze website is opgericht in december 2017. Wij waren net begonnen met het ontdekken van de bitcoin en altcoins, ook wel cryptocurrency genoemd. Hoe meer wij ons erin gingen verdiepen, hoe meer interesse wij erin kregen. Zo kwamen wij tot het idee om een duidelijke Nederlandstalige Cryptocurrency website op te richten. Een blog, maar tegelijk ook een website waar je de basis informatie kan vinden en de koersen kunt bijhouden. Dat was ons idee. En voor we het wisten hadden we Cryptoprijs.com opgericht!

 

Crypto Manuals

Wij hebben persoonlijk ervaren hoe moeilijk en omslachtig het kan zijn om te starten met crypto. In onze e-manuals is gecombineerd meer dan 6 jaar praktijkervaring verzameld. Bespaar jezelf zeeën van tijd en start vandaag nog met de cryptocurrency (r)evolutie.

Crypto manuals

Biflatie

Biflatie is opgericht in 2019 en wat de kern van hun website is, is het verschaffen van nieuws over de economische situatie, de crisis en de (macro)economische situatie. Niet alleen wordt er over Cryptocurrencies geschreven, maar ook over de huizenmarkt, het schuldensysteem en alle andere economische situaties. Koen Dil een van de teamleden, werkt op dit moment ook erg hard aan de website: www.bitcoinvergelijken.nl

Crypto Belgie

Welkom op Cryptobelgie de site voor info over cryptocurrency! Op onze website trachten we zowel beginnende als ervaren mensen, die met cryptocurrency bezig zijn, te helpen met bijkomende informatie in de vorm van tutorials en reviews. 
 
Cryptobelgie website

Bitcademy

Bitcademy is opgericht met de missie om crypto voor iedereen toegankelijk te maken. Bij ons leer je alles over cryptocurrency en blockchain technologie. Van uitgebreide artikelen tot informatieve video’s en reviews, wij bieden het gratis aan op de site om iedereen een startpunt te geven voor digitale valuta en decentrale applicaties.

Op bitcademy.nl leer je over actuele onderwerpen, check je de cryptocurrency koersen en ontdek je je favoriete altcoins en dapps. Kortom, een one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met crypto!

Staat uw website hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bitcoinhelper.nl

Cryptocurrency Leerprogramma's

Op zoek naar een betrouwbaar Cryptocurrency Leerprogramma?

Cryptocurrency
Social-Media

Er zijn verschillende Crypto Social-Media kanalen

Cryptocurrency
Brokers

Bekijk alle veilige nationale en internationale Cryptocurrency Brokers

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Cryptocurrency Handleidingen

Zoek je een geschikte Cryptocurrency Handleiding?

Cryptocurrency Applicaties

Handige en betrouwbare cryptocurrency app voor Android en iOS.