Cryptocurrency Verkiezingen 2020

Welkom bij de Bitcoinhelper Cryptocurrency Verkiezingen voor het jaar 2020. Samen met de Nederlandse Community zullen wij de meest populaire Nederlandse Cryptocurrency Influencer kiezen van het afgelopen jaar!  

De cryptocurrency Influencerlijst is samengesteld door Bitcoinhelper in samenwerking met de Nederlandse crypto community. Via onze social-media kanalen kun je ons vertellen wie absoluut niet mag ontbreken op de cryptinfluencerslijst 2020. Uiteraard moeten dit personen zijn die cyptonederland een warm hart hebben toegedragen en/of veel betekend hebben voor de Nederlandse community. 

 

Zeker nu mainstream adoptie voor de deur staat is het goed nog eens stil te staan bij deze personen en ze op toepasselijke wijze te bedanken voor hun support en inzet van het afgelopen jaar. Oftewel laat ook jouw stem achter en bepaal wie zich straks met recht #Cryptoinfluencer2020 mag noemen. 

 

Daarnaast zijn er ook nog een aantal subcategorieën waarop gestemd kan worden: 

 • Beste Nederlandse Cryptocurrency Nieuwspagina 2020;
 • Beste Nederlandse Cryptocurrency Broker 2020;
 • Beste Nederlandse Cryptocurrency Youtuber 2020;
 • Beste Nederlandse Cryptocurrency Cursus 2020;
 • Beste Nederlandse Cryptocurrency Artikelen 2020.

Stemmen kan tot eind Februari (28-02-2021). In de eerste week van Maart zullen wij de uitslag op toepasselijke wijze bekend gaan maken. 

 

**Let op je kunt maar 1 keer je stem uitbrengen, daarna is de Poll niet meer zichtbaar en/of telt jouw stem niet meer mee. 

De Cryptocurrency winnaars van 2020-2021

beste-crypto-broker-2020

Naar aanleiding van de vele positieve berichten die wij hebben ontvangen zal er uiteraard volgend jaar ook weer een verkiezing worden gehouden. Ditmaal met extra categorieën waarop gestemd kan worden. Influencers die op deze lijst (#cryptoinfluencer2021) zeker niet mogen ontbreken kunnen van 01/01/2022 tot 31/01/2022 weer aan ons worden doorgeven via de bekende social-media kanalen. Stemmen op de verschillende influencers kan vanaf 01/02/2022 tot 28/02/2022. 

 

 

Join Bitcoinhelper ook op telegram

Rechthoek banner Crypto en Trading Academy 1080 x 565

16 reacties op “Cryptocurrency Verkiezingen 2020 – Betse Crypto Influencer 2020”

 1. Hecht hier niet zon waarde aan want we zijn een grote familie die zeer vroeg erin zitten
  Toekomstbzal het leren

 2. Al een paar jaar bezig met Crypto.
  Fijn om mee te maken dat het eindelijk uit het “eng” hoekje komt en meer mainstream gaat.

  1. Bitcoinhelper

   Zat toevallig net voor de TV en zag weer Bitcoin voorbij komen bij RTL Z. Goede ontwikkelingen 😉

 3. Leuk om te zien wat de uitkomt gaat worden.
  Alleen wel jammer dat ik niet kan stemmen op de cursussen van Cryptocoiners onder het kopje “Beste Crypto Cursus2020”. Hopelijk wordt die nog toegevoegd.

  1. Bitcoinhelper

   Wij zullen deze zeker toevoegen, maar uiteraard zal dit volgend jaar zijn aangepast bij de nieuwe verkiezingen 😉

 4. Waarom staat de cursus van de cryptocoiners niet erbij bij beste cursus??? is heel goedkoper dan al die andere en echt de beste volgens mij

 5. normaliter zou degene met de meeste volgers winnen! vraag me af hoe kun je nu bepalen wie de beste cursus geeft, ga ze echt niet allemaal doen. Rare verkiezing, maar goed, wel mijn stem uitgebracht….

  1. Bitcoinhelper

   Wij hebben deze categorie ook voor volgens jaar aangepast, naar beste Educatieve Crypto Platform. Dank dus ook voor jou feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *