Crypto-Twitter

De verschillende Twitter pagina's

Een van de meest actieve platformen als we praten over Bitcoin en Cryptocurrency is toch wel Twitter! De Community is zeer actief en er worden tal van onderwerpen besproken in zowel binnen als buitenland. Denk aan Cryptocurrency Nieuws, Technische Analyse en Cryptocurrency Exchanges. We zullen de verschillende Cryptocurrency Twitter pagina’s onderverdelen in Nieuws pagina’s, Technische Analyse pagina’s, Exchange pagina’s en overig.

 

Hierdoor vind je hopelijk sneller hetgeen waar je naar op zoek was. Bezoek ook zeker even onze eigen Twitter pagina, vol met Cryptocurrency Nieuws, Links naar Artikelen en Bitcoin en Altcoin Koersupdates. Mocht je pagina missen in de lijst geef dit dan zeker even aan ons door!

Twitter
Nieuws

Natuurlijk is de gevestigde orde ook op Crypto-Twitter aanwezig om ons ook via dit platform van een dagelijkse portie Cryptonieuws te voorzien. Denk aan Bitcoinmagazine, Crypto-insiders en Cryptobenelux. Maar eer zijn ook jonge opkomende kanalen zoals Cryptojournal Actief. 

Twitter
TA

Het leuke aan de Nederlandse en Belgische TA specialisten en niet alleen dat ze erg actief zijn op Crypto-Twitter, maar dat ze ook zeker meedraaien aan de top. Leuk Om Crypto TA en Crypto Michael tussen namen als Crypto Cred en Credible Crypto te zien staan! 

DTC Trading Twitter

Twitter
Exchanges

Diverse Cryptocurrency Exchanges zijn ook aanwezig op Twitter. De een met wat meer en betere content dan de andere, maar ze mogen natuurlijk niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan Binance, werelds grootste Crypto currency Exchange, ben bijna net zo Twitterstatus! 

Bitcoinmeester Twitter
Satos Twitter

Twitter
Overig

Naast Nieuwspagina’s, TA en Exchanges zijn er nog tal van andere interessante crypto onderwerpen waar diverse leuke en interessante pagina’s bij horen. Denk aan de Youtubers, Artikel schrijvens, hobbyisten en ga zo maar door. 

Dutch Blockchain week Twitter
telegram logo

Cryptocurrency Telegram

De meest populaire Cryptocurrency Telegram kanalen vind je hier

podcast-icon

Cryptocurrency Podcasts

De meest populaire Cryptocurrency Podcast vind je hier

vector-you-are-here-icon

Cryptocurrency
Twitter

De meest populaire Cryptocurrency Twitter pagina's vind je hier

Cryptocurrency Instagram

De meest populaire Cryptocurrency Instagram pagina's vind je hier

png-clipart-youtube-scalable-graphics-icon-play-button-file-angle-white-thumbnail

Cryptocurrency
Youtube

De meest populaire Cryptocurrency Youtube kanalen vind je hier

Cryptocurrency
Discord

De meest populaire Cryptocurrency Discord kanalen vind je hier