Crypto Trading

Wil je ook beginnen met het Traden van Bitcoin en/of het handelen en investeren in Cryptocurrency? Dan is deze pagina zeker een uitkomst. Hier vind je alle informatie voor iedere startende crypto-trader! Uiteraard zullen we ook kijken waar nog meer goede Trading informatie te vinden en welke hulpmiddelen ingezet kunnen worden! 

Beginnen met Cryptocurrency Trading

Op deze pagina bespreken we de belangrijkste onderwerpen als je start met het traden van Bitcoin en overige Cryptocurrency. Denk aan het kiezen van een Cryptocurrency Exchange, de verschillende instellingen van deze Exchange en bijbehorende termen zoals een stop-loss order en Limit order. Het herkennen van Candle stick patronen. En natuurlijk zullen we de Cheatsheet hier voor jullie opnemen. 

Stappenplan Traden: 

  1. Exchange uitkiezen
  2. Het plaatsen van een order. 
  3. Cheatsheet
  4. Patronen herkennen
  5. Traden 

Exchange Uitkiezen

Er zijn tal van goede handleidingen te vinden als je wilt gaan starten met Traden en dus ook een Exchange wilt gaan uitzoeken. Bekijk ook zeker even onze Cryptocurrency Exchange Pagina voor de verschillende beschikbare Exchanges. We hebben hieronder drie goede Trading-Handleidingen opgenomen! 

Current Crypto: Handelen in Cryptocurrency, hoe begin je daarmee.

Bestebank: Starten met cryptocurrency trading, alle opties op een rij. 

Cryptotips.eu: Hoe kan je beginnen met Crypto trading.

Het plaatsen van een order op een Exchange

Op onze Extra uitleg pagina laten wij zijn hoe je bij diverse Exchanges en Brokers Bitcoin en andere Cryptocurrencies kunt aankopen. Hieronder zullen we kijken naar de diverse ‘order-types’ die je zoal kunt plaatsen. Bijvoorbeeld:

  • Market order
  • Limit order
  • Stop-Limit order

De diverse Handleidingen die dit proces goed beschrijven zijn: 

Onetime: Welke orders kun je plaatsen?

DTC: Wat is een Stop-Limit order en hoe werkt het? 

DTC: Wat is een OCO order en hoe werkt het? 

Binance Academy: Wat is een Limit order? 

Cheatsheet Candlesticks

Traden

Nu je een Exchange heb uitgekozen, je weet hoe je een order moet plaatsen en bekent bent met de verschillende Patronen en Candle Sticks is het tijd om de volgende stap te zetten en na te denken over de Trading Strategie. Een zeer goed kanaal om te volgen en op de hoogte te blijven als Trader is natuurlijk Doopie Cash. Zij maken iedere week diverse filmpjes over Traden, de Markt en bekijken verschillende munten en bespreken de analyses.