Cryptocurrency Trading

Hoe te beginnen met crypto rading

Wil je ook beginnen met het Traden van Bitcoin en/of het handelen en investeren in Cryptocurrency? Dan is deze pagina zeker een uitkomst. Hier vind je alle informatie voor iedere startende crypto-trader! Uiteraard zullen we ook kijken waar nog meer goede Cryptocurrency Trading informatie te vinden is en welke hulpmiddelen ingezet kunnen worden. Ook hebben wij ons eigen cryptocurrency trading stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in crypto. 

Beginnen met Cryptocurrency Trading: Het Stappenplan

Zaken waar je rekening mee dient te houden als je wilt starten met Cryptocurrency Trading zijn achtereenvolgens: Het kiezen van een Cryptocurrency Exchange. De verschillende instellingen van deze Exchange en bijbehorende termen zoals een stop-loss order en Limit order. Het herkennen van Candle stick patronen. Support en Weerstandslijnen en Indicatoren. Kortom er valt een hoop te leren! Om je het gemakkelijk te maken hebben wij simpel stappenplan gemaakt bestaande uit 6 stappen. 

Stappenplan Traden: 

  1. Lezen & Leren
  2. Exchange uitkiezen
  3. Het plaatsen van een order. 
  4. Cheatsheet
  5. Patronen 
  6. Traden 

Lezen & Leren

Alvorens je de keus maakt voor een cryptocurrency exchange raden wij je aan veel te lezen. Lees over het traden van cryptocurrencies, ga opzoek naar diverse handleidingen, zie ook onze crypto handleidingen pagina, en analyseer uiteraard verschillende reviews. Onderstaand een aantal voorbeelden van interessante artikelen die je kunnen helpen bij de eerste stappen van het traden. 

Cryptocurrency Trading

Belangrijke prijsniveaus na Bitcoin correctie (-15%)

Korte Bitcoin Update naar aanleiding van de recente koersontwikkeling van Bitcoin. Gisteren zagen we de koers met 15 procent corrigeren. Blijft het hier bij? Wat zijn de belangrijke prijsniveaus om...

Read More

Altrady Cryptocurrency trading software | Altrady review en uitleg

De cryptocurrency trading software van Altrady is speciaal ontwikkeld voor die cryptocurrency trader die opzoek is naar een alles in-een-oplossing! Denk bijvoorbeeld aan die traders die op meerdere cryptocurency exchanges...

Read More

Het moment van de waarheid voor altcoin liefhebbers

Bitcoin dendert maar door en de huidige uptrend is nog steeds ongekend sterk. Geen enkel teken van een aanstaande pullback. Maar wat is het ultieme prijsdoel voor de komende week?...

Read More
Crypto_leren_traden_in_1_op_1_sessies

Bitcoin trading cursussen 1-op-1 met Mr. Coingrats

Crypto leren traden | 1 op 1 sessies Bitcoin trading cursussen 1-op-1. Wil je direct de goeie basis aanleren van technische analyse zonder teveel uren te spenderen op Youtube, Reddit,...

Read More

Miljardair verwacht dat overheden bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) zullen kopen

Bitcoin (BTC) zal geen valuta worden maar wel een store of value. Dit zei de miljardair Mark Cuban, onder andere bekend van het tv-programma Shark Tank, in een recente podcast. Daarnaast vergeleek...

Read More

Exchange Uitkiezen

Er zijn tal van goede handleidingen te vinden als je wilt gaan starten met Traden en dus ook een Exchange wilt gaan uitzoeken. Bekijk ook zeker even onze Cryptocurrency Exchange Pagina. Voor nu hebben we hieronder drie goede Trading-Handleidingen voor je opgenomen.

Current Crypto: Handelen in Cryptocurrency, hoe begin je daarmee.

Bestebank: Starten met cryptocurrency trading, alle opties op een rij. 

Cryptotips.eu: Hoe kan je beginnen met Crypto trading. 

Populaire Cryptocurrency Exchanges:

Het plaatsen van order op een Exchange

Er zijn verschillende hulpmiddelen die je kunt inzetten daar je Bitcoin hebt aangekocht op een Cryptocurrency Exchange en deze wilt beschermen tegen extreme koersschommelingen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een Stop-loss order. 

 

Hieronder hebben we drie handleidingen voor je opgenomen die dieper op deze materie ingaan. Onetime: Welke orders kun je plaatsen?

DTC: Wat is een Stop-Limit order en hoe werkt het? 

DTC: Wat is een OCO order en hoe werkt het? 

Binance Academy: Wat is een Limit order? 

Hulpmiddelen bij het lezen van de Charts

Charts en Candle Sticks geven ontzettend veel informatie die je kunt gebruiken bij het kopen en verkopen van jouw cryptocurrencies, zie ook onderstaande afbeelding. Meer weten? Download dan de Candle Stick Bibel. Een uitgebreide uitleg over Technische analyse en het lezen van Charts en Candles. 

Cheatsheet Candlesticks

Bitcoinhelper Trading Partners

uw logo hier
Margin traders logo

Patronen herkennen op de Charts

Bitvavo

Hulp bij het Traden van Crypto

Nu je een Exchange heb uitgekozen, je weet hoe je een order moet plaatsen en bekend bent met de verschillende Patronen en Candle Sticks is het tijd om de volgende stap te zetten en na te denken over een Trading Strategie. 

Een zeer goed kanaal om te volgen is Doopie Cash. Zij maken iedere week diverse video’s over Traden, de Markt, bekijken verschillende munten en bespreken de diverse analyses. 

 

Interessante overige Youtube-kanalen zijn:

Youtube: Cryptomichael 

Youtube: Het Cryptohuis

Youtube: De Bitcoinconsultant

 

vector-you-are-here-icon

Cryptocurrency
Trading

Starten met Cryptocurrency Trading? Hier lees je er alles over.

8edabf66-techmate-wp-theme-icon-5.svg

Cryptocurrency Evenementen

Alle Crypto Events, bijeenkomsten in Nederland en België.

0cdc4420-techmate-wp-theme-icon-3.svg

Technische
Analyse TA

Iedere week weer een nieuwe Bitcoin en Altcoin Analyse vind je hier!

4c451da0-techmate-wp-theme-icon-6.svg

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Nieuwe
Altcoins

De nieuwste en zojuist op de markt gekomen altcoins vind je hier!

80f62f8e-techmate-wp-theme-icon-2.svg

Cryptocurrency
Mining

Alle informatie over bitcoin en cryptocurrency mining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *