Cryptocast via Bitcoinhelper

Cryptocurrency Podcasts week 24

Cryptocast

Wederom anders dan aangekondigd – maar wel een topgast. Bert Slagter van Lekker Cryptisch beantwoordt vragen die via Twitter zijn ingezonden door luisteraars die óók snel reageerden op deze kans. Overige onderwerpen de eerste bitcointracker op de beurs, de toename in marktkapitalisatie van de stablecoins en de veiligheid van hardware wallets. Gast: Bert Slagter Links: OESO voorspelt diepste recessie in meer dan een eeuw Lekker Cryptisch CryptoCast twitterstream Nieuws: FD sceptisch over bitcointracker. (Wij ook.) Minister Hoekstra uitdagend in antwoorden Kamervragen over omvallende cryptobedrijven.

HubBitcoin

In deze Hup Bitcoin aflevering wordt er gesproken met Marnix, ook wel bekend als Klukluk in de Cryptocommunity. Hij is dagelijks actief in de community en is al sinds 2011 bezig met BTC. Bekijk ook zijn diverse Telegram kanalen waarom een mooi Crypto Telegram overzicht en de groep over het Lightning Network. 

Radio Satoshi

De Nederlandstalige podcast waarin je wordt bijgesprongen over Cryptocurrency. Onderwerpen in de show, de veel besproken Brave Browser deze week. Kwam slecht in het nieuws vanwege de vele affiliatie links die ze stiekem hadden geplaatst op verschillende pagina’s. Beetje vreemd voor een op privacy gerichte browser. De Bitcoin ETF, de fee van 2 miljoen dollar op een Ethereum transactie en de voorspelde enorme recessie die er mogelijk zit aan te komen. 

De Bitcoin show

Deze week zitten ze met z’n drieën in de studie. Alleen zoals ze het zelf zeggen: “Zit Aaron wel verstopt achter een corona-vrije outfit”. In deze Podcast natuurlijk weer alles over Bitcoin. De onderwerpen:

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere nieuwe Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!