Cryptocurrency Nieuws

Cryptocurrency Nieuws Week 24

Iedere week kijken wij van Bitcoinhelper natuurlijk ook naar het meest belangrijke Cryptocurrency nieuws van afgelopen week. Want ook deze week was er weer veel Nieuws te melden op Bitcoinmagazine, Cryptobenelux, Newsbit en Cryptoinsiders! Wij zullen de meest interessante nieuwsberichten hieronder weer voor jullie weergeven. 

De meest belangrijke artikelen van week 24: 

 

 1. Crypto-Insiders: Brave onder vuur na betrapt te zijn op affiliate auto-linking;

2. Rusland verwerpt wetsvoorstel dat cryptocurrencies zou verbieden;

3. Was Craig Wright betrokken bij de hack van Bitcoinbeurs Mt. box? 

4. Whale verstuurt $130 aan Ethereum met $2.6 miljoen Fee.

Affiliate auto-linking

Misschien wel een van de grootste Cryptoschandalen uit onze korte geschiedenis, maar de Brave Browser, de Browser waar je op zou kunnen browsen zonder juist al die vervelende reclames, kwam afgelopen week toch wel zeer opmerkelijk in het nieuws. Want Brave ligt onder vuur nadat gebruikers erachter kwamen dat de browser automatisch URL’s aanvult met een zogenaamde referral codes voor affiliate marketingMeer weten over deze bijzonder refferral codes lees dan het hele artikel op Crypto-Insiders: “Brave onder vuur na betrapt te zijn op affiliate auto-linking naar bitcoin (BTC) exchanges Binance en Coinbase

 

Brawe browser onder vuur

Wetsvoorstel

Het blijft onrustig rondom Cryptocurrencies en wetgeving. Afgelopen week valt namelijk weer te lezen dat er een land is wat een wetsvoorstel indient om Cryptocurrencies te verbieden. Het zou ditmaal gaan over India. Maar er was ook goed nieuw rondom dit thema, want een ander groot en machtig land heeft namelijk het voorstel om cryptocurrencies te verbieden afgewezen. Het is namelijk naar buiten gekomen dat het ministerie van Economische Ontwikkeling van Rusland een brief doorgegeven aan de Doema-staat, waarin het wetsvoorstel dat oproept om cryptocurrencies in het land te verbieden wordt bekritiseerd. Meer hierover lees je op Cryptobenelux: “Rusland verwerpt wetsvoorstel dat cryptocurrencies zou verbieden”.

Craig Wright

Het blijft een ‘populaire’ man om over te schrijven, want zo nu en dan duiken er weer bizarre stukken op rondom deze persoon. Dit maal wordt Craig Wright in verband gebracht met de gestolen Bitcoins van de Mt. Gox exchange. De advocaten van Craig Wright zouden namelijk een brief verstuurd hebben naar Blockstream. Ze beweren (onbedoeld) dat Wright de man is achter de adressen waar de gestolen Bitcoin van de Mt.Gox hack op staan. Wil je hier nu meer over weten, lees dan zeker het artikel van Bitcoinmagazine over dit bijzondere figuur: “Was Craig Wright betrokken bij de hack van Bitcoin beurs Mt. Gox?”

$2.6 miljoen Fee

We besluiten deze week met toch een wel hele bizarre gebeurtenis. Per ongeluk, of om te shockeren? Maar woensdag 12:00 ’s middags stuurde een onbekende wallet houder 0,55 ETH, ter waarde van ongeveer $133, met 10.666 Ethereum aan transactiekosten. Dit is momenteel ongeveer $2,6 miljoen dollar waard. Oftewel iemand betaalde een exchange fee voor het versturen van ETH van een paar miljoen? Kun je het je voorstellen? Wij hopen dat hier in de loop van volgende week meer nieuws over naar buiten komt, want dit zijn toch wel hele merkwaardige gebeurtenissen. Het hele artikel is te lezen via Newsbit: “Whale verstuurt $130 aan Ethereum met $2.6 miljoen Fee”.

newsbitLogo