Cryptocurrency Nieuws
Week 22

Het was me wel weer een weekje in Crypto. Oftewel hoefde je je niet te vervelen, want er was weer veel nieuws! De meest belangrijke onderwerpen van afgelopen week: 

 

1. Bitcoin Whale duikt weer op!

2. VeChain kondigt grote samenwerking aan!

3. Miners hebben het zwaar!

4. De grootste Crisis van de Eeuw! 

 

Bitcoin Whale

Laten we beginnen bij de Bitcoin Whale die ineens weer opdook afgelopen week. Het slechte nieuws voor Bitcoin is dat deze Whale vaak opduikt net voor een grote Dump! Volgens de tweet van Il Capo zou deze whale zo’n slordige 56 miljoen in zijn whalet hebben staan. 

 

Meer weten over deze bijzonder whale lees dan zeker het artikel van Crypto-Insiders: “Bitcoin (BTC) whale die vlak voor vorige dalingen verscheen, duikt weer op”

Bitcoin whale Bitcoinhelper Cryptonieuws

VET & Bayer

Het kan je niet ontgaan zijn dat VeChain, oftewel VET weer overal opdook afgelopen week. Dit kwam onder andere doordat ze hebben  aangekondigd te gaan samenwerken met een gigantisch farmaceutisch bedrijf. Oftewel Bayer gaat samenwerken met VET, het bedrijf gaf aan in te zetten op het traceren van medicijnentransport. Meer weten of deze samenwerkingen lees dan zeker het artikel van Cryptoinsiders: “https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/altcoin/vechain-vet-gaat-samenwerking-aan-met-farmaceutisch-gigant-bayer/”. 

Bitcoin Mining

Weten jullie het nog, de Bitcoin halving ligt nog maar net achter ons, maar het effect is zeer zeker al voelbaar. De Bitcoin-miners hebben het namelijk zwaar. Want ja je kunt je voorstellen als je ineens nog maar de helft aan opbrengsten krijgt, dat dit een zware dobber is. In combinatie met de prijs die maar niet boven de $10.000 wil komen, is het zelfs in de landen waar de energieprijs nog goed betaalbaar is, dat menen ook hier minder aantrekkelijk wordt. Meer lezen over het Minen van Bitcoin en hetgeen de halving met de miners heeft gedaan, lees dan zeker het artikel van CryptoBenelux: “Bitcoin-miners hebben het moeilijk na de halvering, 

Crisis!

En tot slot kijken we nog even naar de grootste crisis van de eeuw! En dan hebben we het over het artikel geschreven op Newsbit. Want ja het zijn nog steeds ingewikkelde tijden en dan hebben we het natuurlijk over Corona. Want deze pandemie heeft de economieën over de hele wereld geteisterd en het einde is nog steeds niet in zicht. Hetgeen ook enorme gevolgen heeft voor bijvoorbeeld het werkeloosheidscijfer. Kijken we bijvoorbeeld naar America zien we dat dit cijfer is opgelopen tot bijna   30%. Meer lezen over deze crisis: “De grootste crisis van de eeuw laat de voordelen van Bitcoin zien“. 

Youtube Cryptocurrency Nieuws: BTCDirect