Cryptocurrency leerprogramma’s | Starten met crypto Stappenplan 4

Bitcoinhelper Academy​

Starten met Bitcoin deel 4

Wil jij ook starten met Bitcoin, of meer te weten komen over Cryptocurrency? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij van Bitcoinhelper hebben een heel nieuw Cryptocurrency Stappenplan ontwikkeld voor iedere beginner in Crypto! Kortom helpen wij je navigeren in deze voor jou waarschijnlijk nieuwe omgeving! Vandaag kijken we naar de verschillende Cryptocurrency leerprogramma’s.

 

 

Na het lezen van dit stappenplan weet je waar de belangrijkste informatie te vinden, weet je welke veilige Cryptocurrency Platvormen er zijn, waar je de beste Cryptocurrency Leerprogramma’s kunt vinden, waar het Cryptocurrency Nieuws te lezen en weet je waar je snel en veilig Cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. 

 

 

In dit artikel gaan wij opzoek naar geschikte en betrouwbare cryptocurrency leerprogramma’s / cursussen. Heb je stap 1,2 en 3 nog niet gelezen, raden wij je aan deze als eerste te lezen. Direct naar de pagina klik hier. 

Cryptocurrency leerprogramma's

Betrouwbare Cryptocurrency Leerprogramma's

Nu je over een gedegen Bitcoin en Cryptocurrency basiskennis beschikt en weet waar de verschillende handleidingen te vinden, is het tijd om de volgende stap te zetten. Oftewel kun je verdieping aanbrengen in hetgeen je wilt leren. 

 

Om je hierbij te helpen zijn er zeer goede en betrouwbare cryptocurrency cursussen en leerprogramma’s geschreven door diverse partijen. Denk bijvoorbeeld aan het het leerprogramma’s van Binance. De gratis cryptocurrency cursussen van Doopie Cash en/of de leerprogramma’s van de Bitcoinconsultant John van Meer. 

Op onze Cryptocurrency leerprogramma’s pagina, zie afbeelding hierboven, vind je de meest populaire en betrouwbare cryptocurrency cursussen. Het fijne van deze pagina, je ziet direct hoe andere bezoekers de cursussen hebben ervaren. Zo zie je bijvoorbeeld dat de cursus van Binance, de Binance Tutotials door 80% van onze bezoekers wordt aanbevolen. 
Ons advies: Begin allereerst met de gratis content alvorens je de overstap maakt naar een van de betaalde cryptocurrency leerprogramma’s
De Top 3 gratis Cryptocurrency cursussen van dit moment: 
 
  1. Madelon Vos
  2. Doopie Cash 
  3. Binance Tutorials

De Cursus van Madelon Vos

Mocht je na het volgen van een van de gratis programma’s, toe zijn aan het echte werk. Zou je bijvoorbeeld kunnen starten met de cursus van Madelon Vos.  

2017 was hét jaar van bitcoin, aldus Madelon Vos. In dat jaar steeg de koers $700 naar een recordhoogte van $20.000. Dit was ook het jaar dat men in Nederland instapte en over het algemeen voor het eerst hoorde van Bitcoin. 

 

Alleen aan deze euforische stemming kwam abrupt een einde toen de koers in 2018 hard onderuit ging. Veel Crypto starters kwamen erachter dat traden in een dalende trend heel lastig is.

 

Vele analisten geloven er echter in dat de bedragen zoals we die in 2017 zagen, zeker terugkomen, oftewel een mooie tijd om te leren is nu. Dit zodat je klaar staat wanneer de koersen in rap tempo omhoog schieten.

 

Om deze reden biedt Madelon twee verschillende cursussen aan die je klaarstomen voor een nieuwe Bull Markt.  

De Volgende stap

Nu je een zekere basiskennis hebt, weet waar betrouwbare cryptocurrency handleidingen en cursussen te vinden, kunnen we naar stap 5. In het volgende artikelen gaan we opzoek naar de interessante cryptocurrency Youtube kanalen. Benieuwd klik dan hier om direct naar het artikel te gaan.

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook onze Twitterpagina om wekelijks op de hoogte gehouden te worden over alles wat maar met Bitcoin en Cryptocurrency te maken heeft. Je kunt natuurlijk ook altijd een reactie achterlaten onderaan deze pagina. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.