Bitcoinhelper Start van de Week Week 22

De Cryptocurrency Start van de Week: 

De Crypto Fear & Greed Index staat aan het begin van de week helaas negen punten lager dan vorige week. Van het precieze midden zijn we namelijk afgezakt naar 41. Oftewel is er op dit moment minder vertrouwen en dus meer Fear in de Cryptocurrency Markt! 

 

Het beeld wat we ook bevestigd zien om de Coin360, kijkende naar de 7d Chart. Bitcoin onderuit met zo’n 10 procent, gevolg door de overige Altcoins die wel is waar minder verliezen maar ook rode cijfers noteren. ETH XRP, EOS en LTC verliezen zo’n 5 procent, zie ook onderstaande afbeelding. Als we kijken naar de 1d Chart, zien we dat deze daling bij de start van deze nieuwe week wordt doorgezet. Bitcoin verlies 3 procent en de overigens altcoins volgen met een verlies van zo’n 1 procent. Gebaseerd op deze bevindingen zou je dus kunnen concluderen dat we deze daling de rest van de week zullen continueren. Maar allicht kan de analyse van Margin Traders hier nog ander ligt op laten schijnen. 

Coin360: 7d Chart

Als we deze analyse er bijbakken waren de signalen aan het begin nog redelijk positief. We bevonden ons in een kleine range tussen de $9.000 en $10.000 en er zou weldra besloten worden welke weg gecontinueerd zou worden. Het resultaat hebben we gezien, de Bears bleken sterker dan de Bulls. Vraag is nu natuurlijk waar we gaan uitkomen, de down-side targets, zoals benoemd in de week analyse, liggen rond het level $6.800. Maar kijken we naar de dag grafiek zien we dat de $8.800 een mooi level is voor de Bulls om in actie te komen. 

Ook wel hard nodig, als we kijken naar bovenstaande Chart. We hebben ons de afgelopen weken in de channel bevonden waarin we omhoog hebben getrade, alleen zitten we nu gevaarlijk dichtbij een uitbraak naar beneden. 

 

Kortom laten we afwachten wat er vandaag wordt besloten. Houd in ieder geval onze analyses goed in de gaten. Op woensdag wederom weer een nieuwe Bitcoin Analyse van Margin Traders. En nieuw op de donderdag, de altcoin analyse van Mr. Coingrats. Mocht je nog verzoekjes hebben, laat dit dan zeker even weten via onze Twitter pagina. 

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!

Bitcoin kopen

Voor nu een fijne week gewenst en Stay Crypto!

 

25-05-2020 Bitcoinhelper

uw logo hier