Bitcoinhelper Start van de Week Week 21

De Crypto Fear & Greed Index staat aan het begin van de week precies in het midden en noteert het cijfer 50!  Geen Fear, geen Greed maar Neutraal op maandag. Wat ons betreft ook het sentiment voor aankomende week. Het kan beide kanten op. 

Als we naar de 7d performance op de Coin360 kijken, zien we direct dat het een zeer mooie, groende week is geweest! BTC noteert een plus van 12%, gevolgd door ETH ook met 12% en EOS, BNB en LTC scoren 8%. Eigenlijk alleen de Stable Coins in het rood. Als we kijken naar vandaag, naar de 1d chart, zien we een wat trage start op de Cryptocurrency markt. De winsten van gister zijn wat ingelopen, BTC en een paar andere coins zijn zelfs hun groene cijfers kwijtgeraakt en staan op dit moment licht in het rood. 

Coin360: 7d Chart

Coin360: 1d Chart

In de analyse van Margin Traders lazen we van de week dat Bitcoin een retrace had ingezet en het de vraag was of we aan de onderkant, richting de $7500 -$6.800, zouden uitbreken. Maar vandaag zien we dat Bitcoin nog steeds in de uptrend zich bevind. Het is alleen nog niet gelukt om de $10.000 grens te doorbreken. De poging van donderdag kwam helaas niet verder dan de $9.941 op de BLX. 

Kortom het blijft wat ons betreft 50/50. Zullen we de $10.000 grens doorbreken, of zaken we weer af naar de onderkant van van de lijn. 

 

Al benieuwd naar de Analyse van Margin Traders a.s. woensdag, houdt onze website en de Social-media kanalen goed in de de gaten. Of bekijk hier de analyse van afgelopen week.