Exchanges - Brokers

De beste Cryptocurrency Exchanges en Brokers

Als we kijken naar het verschil tussen een Broker en een Exchange, zou je kunnen zeggen dat het verschil zit in het feit dat op een Exchange kopers en verkopers aan elkaar gekoppeld worden door middel van vraag en aanbod en dat bij een broker alleen Cryptocurrency verkocht wordt tegen een vastgesteld bedrag. Maar welke Exchange en welke Broker zijn nu de beste? 


Helaas een vraag waar het antwoord niet zo simpel op is als het lijkt. Er zijn verschillende factoren die hierbij een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan de Betalingsmogelijkheden, fee structuur, taal van de Helpdesk en Deposit & Withdrawle mogelijkheden. Daar er in het verleden nogal grote verschillen waar te nemen waren tussen de Exchanges en Brokers, zien we dat vandaag de dag deze flink aan het afnemen zijn.  


Hieronder hebben we de meest populaire Exchanges en Brokers voor je op een rij gezet en zie je in een oogopslag welke er door onze bezoekers worden aangeraden. Laat natuurlijk ook even je eigen stem achter! 

4.6/5

Binance review 

Binance is op dit moment de grootste en waarschijnlijk meest bekende Exchange in wereld. Het is opgericht in 2017 door Changpeng Zhao. Je vind er een verscheidenheid aan trading pairs en er is veelal veel volume aanwezig. De optie om te switchen tussen twee tradingschermen, een beginner en een expert, is naar onze mening een zeer goede toevoeging. Daar dit platform nu ook voor beginners erg toegankelijk is. Let wel op als je nieuw bent, deze exchange biedt namelijk tegenwoordig ook Margin-trading aan! 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3.5/5

Anycoin direct review 

Anycoin Direct is een Europese cryptocurrency broker gevestigd in Nederland. Het pluspunt van deze broker is toch wel de service die ze verlenen, hetgeen naar aller waarschijnlijkheid ook er mede voor heeft gezorgd dat ze zich met trots een van de grooste Cryptocurrency Brokers van Europa mogen noemen. Let wel op het feit dat ze geen wallet service aanbieden, oftewel je dient zelf zorg te dragen voor een plek om je aangekochte munten op te slaan. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3.5/5

Bittrex review

Bittrex werd opgericht  in 2014 en opgericht door CEO en co-founder Bill Shihara. De beurs is gevestigd in Seattle, Verenigde Staten en is dan ook  snel uitgegroeid tot een van de grootste en meest vertrouwde cryptocurrency exchanges ter wereld. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. Ondanks het feit dat er wat minder cryptocurrencies gekocht kunnen worden door Amerikanen, heeft het nog steeds een zeer grote portefeuille. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3.4/5

Bitvavo review

Bitvavo is de grootste broker/exchange op dit moment van Nederland. Het grootste voordeel het is ook de goedkoopste van het moment. De kosten liggen tussen de 0,10% en 0,25% per transactie. Het bedrijf bevind zich in hartje Amsterdam en heeft als missie om digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen. Ook rekent Bitvavo op dit moment over de eerste €1.000 aan verhandelde cryptocurrencies geen handelskosten. Let wel alleen verkrijgbaar via onderstaande affiliate-link.

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3/5

Bitmex review

Bitmex is momenteel het meest liquide Margin trading platform ter wereld. Wanneer je bijvoorbeeld Bitcoin wilt aankopen kun je zelfs tot 100x marge toevoegen aan je trade. Note: Let wel dat dit een zeer hoog risico met zich meebrengt en wij dit absoluut aanraden voor beginnende traders! Het nadeel van Bitmex is dat er vaak een overload optreed op de drukke momenten en dat de aankoop, verkoop en plaatsen van stops soms even niet kan. Voor de rest een prima exchange! 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
4.1/5

Bitcoinmeester review

Bitcoin Meester is een Broker waar een grote verscheidenheid aan Cryptocurrencies gekocht kan worden. De grooste plus echter is dat ze tegenwoordig de mogelijkheid geïntroduceerd hebben om rente te krijgen over je opgeslagen Stablecoins. Zeg nu zelf, zelfs op je eigen bank krijg je tegenwoordig geen rente meer! 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
4.2/5

Coinbase review

Als we het hebben over Coinbase, spreken we meestal oer de meest populaire cryptocurrency exchange/broker ter wereld. Het beschikt over een zeer groot handelsvolume, hoewel het aantal te verhandelen cryptocurrencies bewust beperkt is. Brian Armsrong, de CEO van het bedrijf, zorgde ervoor dat Coinbase op de kaart kwam. Inmiddels zijn er ook twee versies. de gewone Coinbase en Coinbase pro. Simpel gezegd, Coinbase is de Broker en Coinbase pro de Exchange. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
4.6/5

BTCDirect review

BTCDirect is ook al geruim tijd actief in de space, sinds 2013. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en heeft als core business het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Het is voor iedereen die crypto wilt aankopen een prima Broker en het leuke vinden wij zelf dat ze zeer actief zijn op Youtube en veel nieuwsartikelen schrijven. Kortom een aanrader!

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3.1/5

LiteBit review

Alweer een Nederlandse cryptocurrency Broker, dit maal gevestigd in Rotterdam al sinds het jaar 2013. Omdat ze al wat jaartjes meedraaien zijn ze ook zeer bekend in de landen om ons heen, denk aan België en Duitsland. Als we de klantverwachtingen erop naslaan, zien we dat de overall ervaring een 8+ is. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
4.6/5

BLOX review 

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in zo’n 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
3.4/5

Coinmerce review

 

Coinmerce heeft het afgelopen jaar haar volledige website een make-over gegeven en daarmee flink het eigen platform aangepakt. Niet alleen ziet het er lekker strak uit, ook aan het gebruiksgemak is zeer zeker gedacht. Zo wordt er meer data aangeboden tijdens het handelen en zijn de onoverzichtelijk charts aangepakt. 

 

Doordat Coinmerce ook beschikbaar is in de App Store en in de Google Play Store kun je nu overal Cryptocurrencies kopen en verkopen. Wel zo makkelijk! Oftewel zowel thuis als onderweg je saldo checken is nu een fluitje van een cent. Ook het totale aanbod van Cryptocurrencies maakt dat deze app zeker in de Nederlandse top kan meedraaien, op het moment van schrijven bieden ze zo’n 160+ Cryptocurrencies aan

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange
4.2/5

Satos review

Het mooie aan Satos is dat dit platform er op het oog zeer eenvoudig en ‘simpel’ uitziet. Allicht komt dit dat dit platform ook uit een hobby geboren is. Uiteraard op moment van schrijven uitgegroeid tot een volwaardig cryptocurrency platform, die nu meedraait in de nederlandse top 10. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en heeft als doel: het gebruik van cryptocurrencies zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor heel Europa. 

Wat zijn je ervaringen met deze Exchange

Cryptocurrency Leerprogramma's

Op zoek naar een betrouwbaar Cryptocurrency Leerprogramma?

Cryptocurrency
Social-Media

Er zijn verschillende Crypto Social-Media kanalen!

Cryptocurrency
Brokers

Bekijk alle veilige nationale en internationale Cryptocurrency Brokers

Cryptocurrency Websites

De meest populaire Cryptocurrency Websites vind je hier!

Cryptocurrency Handleidingen

Zoek je een geschikte Cryptocurrency Handleiding?

Cryptocurrency Applicaties

Handige en betrouwbare cryptocurrency app voor Android en iOS.