De meest interessante Crypto Discord kanalen om te volgen!

Natuurlijk volgens wij van Bitcoinhelper ook Cryptocurrency Discord op de voet en zitten wij in diverse leuke groepen. 

*Deel jouw ervaringen, tips en adviezen over crypto Discord in de reacties onderaan deze pagina! Let op e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.

Bitcoinhelper-Discord

Een van de nieuwere platformen in in Crypto is Discord. Een aantal populaire Cryptocurrency Youtubers, TA specialisten en Signals groups hebben inmiddels ook dit platform ontdekt en maken hier dankbaar gebruik van. Discord installeren en vervolgens gebruiken vergt zeker even wat meer moeite dan een ander social-media kanaal installeren, maar als het eenmaal is gelukt heb je er zeker profijt van. 


Wij hebben om deze reden dan ook een extra beschrijving toegevoegd hoe Discord te installeren en een beknopte handleiding toegevoegd. En zoals je van ons gewend bent hebben wij natuurlijk ook de meest populaire Discords weer toegevoegd op deze pagina. Benieuwd neem dan snel een kijkje. Mocht jouw favoriete groep er niet tussen staan, je een eigen Discord hebben die je graag aan deze lijst wil toevoegen, stuur ons dan even een mailtje en zorgen wij dat hij wordt toegevoegd aan onderstaande lijst. Mailen kan naar info@bitcoinhelper.nl 

crypto Discord

cryptocurrency discordia

Cryptocurrency Discord kanalen de voordelen

De wereld van cryptocurrency is een intrigerende plek maar kan ook overweldigend zijn. Als je de beslissing heeft genomen om in crypto te handelen kan het nuttig zijn om deel...

Read More
Daan crypto

Daan Crypto Traders komt met eigen Crypto Discord kanaal

Op de Twitter account van Daan Crypto lazen we van de week de aankondiging dat hij met zijn eigen Cryptocurrency Discord kanaal is gekomen. Welkom bij Daan’s Crypto Community! Dit...

Read More

Bitcoinhelper Discord binnenkort LIVE

Bitcoinhelper-discord
Bitcoinhelper-discord

**Op dit moment zijn wij achter de schermen nog hard aan het werk om onze Discord-groep klaar te maken en de kanalen in te richten. De planning is dat wij begin April LIVE gaan en ons platform volledig up-and-running zal zijn. Houd voor de zekerheid onze website en social-media pagina’s in de gaten! 

Cryptocurrency Discord Kanalen

2020-09-10 00.00.06

Mr. Coingrats

Welcome to our crypto server. We set up this server to let you grow as a cryptotrader and share opportunities with each other. Some rooms are read only and contain only info. Feel free to join the crypto convesations in the free channels: english_ta_chat, general_crypto_chat, dutch_ta_chat, free_calls.

Doopie Cash

Join ons discord kanaal voor een babbeltje over crypto of gewoon voor de gezelligheid!

Bitcoinmagazine logo telegram

Bitcoin magazine

Bitcoin Magazine NL opent haar eigen Discord server. Kom gezellig langs en praat mee over alle ontwikkelingen en nieuwtjes.

Crypto Michael logo

Crypto Michael

I’ve got my own Discord group for 2 years now. There’s a public & private section. For the private section, if you join in April, I’ll be adding 1 month for FREE to your membership!

Team Crypto

Team Crypto is gefocust om het bij mekaar brengen van mensen die geïnteresseerd zijn in traden en beginnende traders. Join onze Discord community!

Logo decentralisation discord

Decentralization

r/Decentralization is a platform on Discord, developed mainly to bring like minds together, separating them from the centralized majority. 

Cryptohopper

We have created an official Telegram group and Discord channel for our users where you will be able to communicate with other users about your hoppers and Cryptohopper. 

Daan crypto

Daan Crypto

Welcome to Daan’s Crypto Community! This channel is made for people with a similar interest in Crypto and for people to learn from one each other. The goal is to help each other out and get a nice group of people together while sharing and improving our setups.

de bitcoin consultant logo

De Bitcoinconsultant

Wanneer je een cursus volgt via de Bitcoin Consultant krijg je als extra service ook toegang tot zijn Discord-groep. Hier kun je dan vragen stellen over trading set-ups en wordt er meerdere malen per dag een koersupdate verzorgd. Vragen hierover stel ze gerust

Wat is Discord

Discord is een alles-in-één oplossing, Twitter en Telegram hebben tekst en afbeeldingen, Instagram focust of afbeeldingen en aan dit rijtje voegt Discord nog een spraak aan toe. Oftewel de mogelijkheden in Discord zijn vele malen groter dan op de overige platformen. Hoewel is iets lastiger in gebruik kan zijn, zitten er tal voor extra positieve kanten aan.  

 

Discord Installeren

  1. Ga naar https://discordapp.com/download en selecteer de download die je nodig hebt. Je kunt ook een mobiele applicatie downloaden in Appstore of natuurlijk Playstore.
  2. Installeer het gedownloade programma en maak een account aan! 
  3. Na het aanmaken van je account kun je deelnemen aan een zogeheten Discord server door gebruik te maken van de uitnodigingslink die je verkrijgt via je favoriete platform. Zie een aantal populaire links hieronder. 
  4. Je bent nu lid van je favoriete Discord server. Soms moet je in het begin een Captha oplossen om gebruik te kunnen maken van het platform, maar dit wijzigt zich vanzelf. Ook is het goed om de regels en richtlijnen van ieder platform waar je lid van bent geworden goed door te lezen. 
  5. Je hoeft niet direct deel te nemen in gesprekken en discussie en kunt in het begin rustig eerst de kat uit de boom kijken door alleen de gesprekken en discussies te volgen. 

Zo werkt Discord

Aan de linkerkant vind je de zogeheten beschikbare kanalen. Waarschijnlijk ieder met zijn eigen gespreks-, discussie onderwerp. Veelal vind je op Crypto Discord Trading kanalen, Technische Analyse kanalen, Nieuws kanalen en Off-Topic kanalen.  In het midden de gesprekken dan wel chats, hier kun je dus aan mee doen door een bericht achter te laten onderaan de pagina. Aan de rechterkant vind je de leden die in de groep zitten, oftewel de zogeheten ledenlijst. 

Wij hopen dat we je een goed eind op weg hebben geholpen en wensen jou ontzettend veel plezier op Discord. Vergeet vooral niet hieronder naar de verschillende populaire Crypto Discord kanalen te kijken en mogelijk lid te worden. Staat jou favoriete Discord kanaal er niet tussen en vind je dat deze absoluut toegevoegd moet worden aan deze lijst, stuur even mailtje naar info@bitcoinhelper.nl

 

telegram logo

Cryptocurrency Telegram

De meest populaire Cryptocurrency Telegram kanalen vind je hier

podcast-icon

Cryptocurrency Podcasts

De meest populaire Cryptocurrency Podcast vind je hier

Cryptocurrency Twitter

Cryptocurrency
Twitter

De meest populaire Cryptocurrency Twitter pagina's vind je hier

Cryptocurrency Instagram

De meest populaire Cryptocurrency Instagram pagina's vind je hier

png-clipart-youtube-scalable-graphics-icon-play-button-file-angle-white-thumbnail

Cryptocurrency
Youtube

De meest populaire Cryptocurrency Youtube kanalen vind je hier

Cryptocurrency
Discord

De meest populaire Cryptocurrency Discord kanalen vind je hier