Cryptocurrency Artikelen Week 23

Iedere week op Bitcoinhelper alle meest populaire, leukste, beste, maar vooral meest leerzame Cryptocurrency Artikelen uit de Community. Met deze week Artikelen van Mr. Coingrats: Crypto omzetten naar euro via Bitvavo. De Bitcoin update van Bitcoin Debuut, aan welke kant sta jij? En tot slot Current Crypto bespreekt Leverage Trading. 

Crypto omzetten naar euro

Wanneer je trade in crypto wil je vast ook wel eens iets van je winsten laten uitkeren op je bankrekening in euro’s zodat je er iets leuks mee kan gaan doen. In dit artikel zullen we aantal websites bespreken die deze mogelijkheid bieden. De websites zijn allen van Nederlandse bodem, dat is wel heel fijn omdat je dan in je moedertaal kan communiceren mocht dat nodig zijn.

Crypto omzetten naar euro via Bitvavo

Crypto omzetten naar euro met Bitvavo

Bij Bitvavo kun je maar liefst 50 verschillende cryptocurrencys omzetten naar euro en op je bankrekening laten storten. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt dan staan de euro’s binnen 5 minuten op je rekening. Ideaal als je op een zaterdagavond in de kroeg zit en je cash is op. Bij Bitvavo heb je voor alle 50 altcoins een eigen wallet. Vanuit de exchange zoals bijvoorbeeld Binance maak je de gewenste crypto over naar het bijbehorende wallet op Bitvavo en vanuit daar kun je ze verkopen tegen euro en op je rekening laten storten...LEES VERDER

Bitcoin Update: Aan welke kant sta jij?

Bitcoin dag-grafiek trendkanaal & driehoek

Bitcoin eindigde vorige week met een neerwaartse uitbraak uit het trendkanaal (zie blauwe pijl in grafiek). Verdere prijsdaling of een flinke dump bleef echter uit. Sterker nog de bulls namen al vrij snel de controle over. De rest van de week stond in het teken van herstel, met als ultieme doel voor de bulls: weer terug te komen in het trendkanaal.

“Iedere bullmarkt start met een Golden Cross!”

LEES VERDER

Wat is leverage? Alles over het handelen met een hefboom
leverage

Leverage trading oftewel het handelen met een hefboom is een systeem waardoor handelaren een positie kunnen open die groter is dan hun inleg. Dit betekent concreet dat een handelaar veel meer winst (of verlies) kan maken en wordt veel gebruikt, ook in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency. 

 

Leverage betekenis

Leverage is in dit geval de hefboom die gebruikt wordt bij het handelen. Bij het handelen met leverage kun je namelijk meer geld gebruiken voor een trade dan je hebt. Wat leverage doet is in feite een hefboom gebruiken om met een hogere waarde te kunnen handelen. 

Met een saldo van €100 (in bijvoorbeeld Bitcoin) kun je met een hefboom van 1:100 een positie innemen met een waarde van €10.000. Zodra je investering stijgt met bijvoorbeeld 1% is je positie op dat moment €10.100 waard gezien je leverage. Dit heeft je een winst van €100 op je investering opgeleverd.…..LEES VEDER