Blox de crypto app review en handleiding | Bitcoin kopen

Cryptocurrency Broker Review & Handleiding | Bitcoinhelper

 

Blox review! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven wij een review over Blox. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod.

 

Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Blox-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook! Wanneer je de kortingscode: “BITCOINHELPER” gebruikt ontvang je direct na registratie 10 euro als welkomstcadeau. 

Blox de crypto app Review 2020

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

 

Ondanks het feit de app zeer makkelijk in gebruik is, gaat dit ten kosten van de functionaliteiten zoals we die bijvoorbeeld zien bij Bitvavo. Ook is het nu nog niet mogelijk om cryptocurrencies naar je Wallet te versturen. Wil je nu alleen bitcoin kopen en deze vasthouden voor de lange termijn, in plaats van het traden met cryptocurrencies? Dan is dit zeker een aanrader, want zonder veel gedoe maak je een account aan en heb je binnen enkele seconden cryptocurrencies in je Wallet staan. 

 

Update: De laatste tijd zien we dat Blox de versnelling heeft ingezet en de nieuwe listings mekaar in razend temp opvolgen. Benieuwd naar alle toegevoegde munten, neem vooral eens een kijkje in deze nieuwe app. 

 

Maak direct een account aan bij Blox en gebruik de promotiecode: BITCOINHELPER voor je eerste gratis 5.

Voordelen Blox

 • 10 euro gratis!!!
 • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
 • Zeer gebruiksvriendelijk; 
 • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

 • Matig aanbod +14 (groeit wel snel);
 • Simpel display, geen exchange functies;
 • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.

Beveiligingsmaatregelen

BLOX voldoet volledig aan de Nederlandse wet en regelgeving. Met de volgende maatregelen verzekeren zij de kwaliteit van de beveiliging van je account, je persoonlijke gegevens en je opgeslagen cryptocurrencies.  

 • Login met e-mailadres en persoonlijk wachtwoord.
 • 2FA 6-cijferig (Google Authenticator).
 • Login sessies waarin je alle sessies kunt uitloggen.

Sources and Social media

 

Direct Registreren
bij Blox de crypto app

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren klik dan hier!

Naar de Handleiding van Blox de crypto app

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Handleidingen Bitvavo

Recente uploads

Bitcoin motor begint te haperen, binnenkort daling naar 45.000 dollar? – BTC Direct | Nieuws

Vorige week bereikte bitcoin nog een nieuw record, maar de motor begint wat te haperen. Kunnen we snel een nieuw record verwachten? Of gaat de cryptocurrency de komende weken ook...

Read More

Deze trader wil al zijn Bitcoin omzetten in Ethereum, verwacht meer winst – BTC Direct | Nieuws

Raoul Pal is een grote naam binnen de cryptowereld, hij zegt dat hij op dit moment liever inzet op Ethereum dan op Bitcoin. ETH op dit moment de betere assetallocatie...

Read More

🚀 ETHEREUM READY FOR $5000 🚀

The market is looking fine, but we are looking at what Bitcoin will do. Furthermore Ethereum is still on its way to $5000, which we will see rather sooner than...

Read More

Wekelijkse handelsvolume van Uniswap bereikt een record van $10 miljard – Newsbit

De gedecentraliseerde exchange Uniswap is belangrijk geweest voor de DeFi-explosie en dat is het nu nog steeds. Het wekelijkse handelsvolume bereikt deze week zelfs een nieuw record van $10 miljard....

Read More

Laat een reactie achter