Blox de crypto app review en handleiding | Bitcoin kopen

Cryptocurrency Broker Review & Handleiding | Bitcoinhelper

 

Blox review! Blox is naar onze mening een revolutionaire cryptocurrency app waar het kopen van bitcoin zo is gedaan. In dit artikel geven wij ons oordeel en schrijven wij een review over Blox. Zo kijken we naar gebruiksgemak, ondersteuning, betrouwbaarheid, veiligheid en aanbod.

 

Ben je er al over uit dat je Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies wilt kopen bij deze Broker, maar heb je hulp nodig bij het registreren? Klik dan direct door naar de Blox-handleiding. Maar direct een account aanmaken kan natuurlijk ook! Wanneer je de kortingscode: “BITCOINHELPER” gebruikt ontvang je direct na registratie 5 euro als welkomstcadeau. 

BLOX de Crypto app KORTING

Blox de crypto app Review 2020

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

 

Ondanks het feit de app zeer makkelijk in gebruik is, gaat dit ten kosten van de functionaliteiten zoals we die bijvoorbeeld zien bij Bitvavo. Ook is het nu nog niet mogelijk om cryptocurrencies naar je Wallet te versturen. Wil je nu alleen bitcoin kopen en deze vasthouden voor de lange termijn, in plaats van het traden met cryptocurrencies? Dan is dit zeker een aanrader, want zonder veel gedoe maak je een account aan en heb je binnen enkele seconden cryptocurrencies in je Wallet staan. 

 

Update: De laatste tijd zien we dat Blox de versnelling heeft ingezet en de nieuwe listings mekaar in razend temp opvolgen. Benieuwd naar alle toegevoegde munten, neem vooral eens een kijkje in deze nieuwe app. 

 

Maak direct een account aan bij Blox en gebruik de promotiecode: BITCOINHELPER voor je eerste gratis 5.

Voordelen Blox

 • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
 • Zeer gebruiksvriendelijk; 
 • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
 • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
 • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

 • Matig aanbod +14 (groeit wel snel);
 • Simpel display, geen exchange functies;
 • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.

Beveiligingsmaatregelen

BLOX voldoet volledig aan de Nederlandse wet en regelgeving. Met de volgende maatregelen verzekeren zij de kwaliteit van de beveiliging van je account, je persoonlijke gegevens en je opgeslagen cryptocurrencies.  

 • Login met e-mailadres en persoonlijk wachtwoord.
 • 2FA 6-cijferig (Google Authenticator).
 • Login sessies waarin je alle sessies kunt uitloggen.

Sources and Social media

 

Direct Registreren
bij Blox de crypto app

Ook direct een account aanmaken en jezelf snel registreren klik dan hier!

Schermafbeelding-2020-06-28-om-22.48.11-699x1024

Naar de Handleiding van Blox de crypto app

Wil je meer hulp bij het registreren en/of het kopen van bitcoin bij deze Broker?

Handleidingen Bitvavo

Recente uploads

OKEx Fud

OKEx Munt duikt 20% naar beneden door FUD rondom exchange

Bitcoinhelper door Admin  OKB, de native exchange-token voor OKEx, heeft zaterdag bijna 20% van zijn marktwaarde verloren. Het uiteindelijk verlies kwam zelfs uit op een slordige 30%. En dit alles...

Read More
Bitcoin update

Bitcoin Update: uptrend zet door in trendkanaal

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoin Debuut door Mitch Support houdt stand en de uptrend lijkt zich de komende dagen gewoon voort te zetten. The trend is your friend, totdat het tegendeel...

Read More
Crypto Youtube top 3

Cryptocurrency Youtube Top 3 | week 42

Iedere week nomineren wij van Bitcoinhelper de Cryptocurrency Youtube top 3. Oftewel kiezen wij de drie beste, leukste en meest populaire crypto video’s die je niet mag missen. Ook nu...

Read More
Cryptocurrency trading

STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met Cryptocurrency?

https://www.youtube.com/watch?v=7O6w0gskIU8 Cryptocurrency Trading! STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met cryptocurrencies, Bitcoin, commodities, futures en aandelen? Bekijk onze video en leer traden zonder fouten, leer wat je MOET doen...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.