Bitcoinhelper Start van de Week
Week 24

De Cryptocurrency Start van de Week: 

Het is een wat vreemde week geweest afgelopen week. Als we beginnen op de Crypto Fear and Greed index zien we dat we t.o.v. vorige week weer een aantal punten zijn ingelopen. De teller staat nu op 53, hetgeen drie punten hoger is dan vorige week. Je zou dus verwachten dat dit een positief effect gehad zou hebben op de prijs, maar het tegenovergestelde is helaas waar. Of dit nu gekomen is door maktmanipulatie, of tegenvallend vertrouwen is natuurlijk lastig te zeggen. Wat we wel kunnen zeggen is dat Bitcoin vorige week maandag ineens een enorme mooie groene candle liet zien, die zelf even boven de magische grens van $10.000 uitkwam. 

 

1.000 euro Gratis handelen
Meld je via Bitcoinhelper aan bij Bitvavo en betaal voor de eerste 1.000 euro geen fees! Veilig en snel crypto kopen met iDEAL, Bancontact en via een SEPA banktransfer.

Op de 7d chart van de Coin360 zien we het rode resultaat van vorige week! Bitcoin noteert een min van maar liefst 5.4%. De overige Altcoins werden gelukkig minder hard geraakt, maar noteren toch ook verliezen. ETH dook met 2,38% naar beneden, gevolgd door XRP (-4,19%), LTC (-4,29%) en BNB (-3,25%). Maar er waren ook dit maal een aantal lichtpuntjes! ADA wist zijn winst te behouden en pluste nogmaals met 4,36% en TRX en XLM noteerden zelfs een plus boven de 5%. 

 

Als we kijken naar de 1d Chart zien we dat de verliezen van vorige week een mooi koopmoment zijn geweest voor een aantal investeerders, want de kaart kleurt bijna volledig groen vandaag! Bitcoin noteert een plus van 2% en staat op de $9.680. ETH + 2.49%, XRP +0,71% en LTC een plus van 1%. Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd wat dit voor de rest van de week zal gaan betekenen. Woensdag allicht het verlossende antwoord in de Bitcoin Analyse van Margin Traders. Benieuwd naar deze analyses, lees dan alvast die van vorige week!

Coin360 7d week 24

7d Chart Coin360

Coin360-3

1d Chart Coin360

Want in deze analyse van vorige week ging het over die behaalde $10.450 van Bitcoin en het direct weer terugvallen van deze koers. Wel werden we opgevangen in een zone die voor ons belangrijk was, omdat hier een aantal zaken bij elkaar kwamen. Wij hadden hier het “point of control” van het volume profiel, een aantal fib levels en horizontaal support van de dagelijkse candles. Op dit moment beweegt Bitcoin zich nog keurig zijwaarts, interessante levels om in de gaten te houden de $9.420 en de $9.860. De onderkant en respectievelijk bovenkant van de range. Benieuwd naar de huidige Bitcoinkoers, neem dan ook zeker eens een kijkje op onze ‘Live’ Koersen paginaVoor nu wensen wij iedereen weer een fijne week in Crypto en vergeet vooral onze Analyses van Margin Traders en Mr. Coingrats te bekijken komende week. Houd hiervoor ook onze Twitterpagina in de gaten!  

 

Bitcoin
Previous 25
Next 25
#CoinPriceMarketcapVolume (24h)SupplyChange (24H)Price Graph (7D)
1$ 9,416.83$ 173.52 B$ 20.36 B18.43 M BTC1.96%

Wil je ook Traden met bijvoorbeeld Bitcoin en/of andere Cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op BTC Direct? Meldt je dan nu snel aan door op de onderstaande link te klikken!