Bitcoin maakt een zéér bullish move – Cryptotargets

Bitcoin analyse  | Cryptotargets 09 oktober 2020 Amsterdam

 

Bitcoin maakt een zéér bullish move. De Bitcoin prijs stijgt flink en we kunnen niet anders zeggen dat er een hoop volume bij is gekomen de laatste dagen. Kunnen we $12.000 aanhouden als volgende target?

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin analyse 15m Timeframe

We beginnen op de 15-minuten timeframe. Hier zien we dat Bitcoin op de korte termijn als een raket naar $11100 door zijn lokale weerstand is heen gestegen. We kunnen op dit punt een kleine consolidatie verwachten voordat de prijs zijn uptrend zal voortzetten.

4 uur Timerame

Op de langere termijn zien we dat Bitcoin ook daar bij zijn weerstand is aangekomen maar deze nog niet heeft doorbroken. Dit is de plek waarop de koers op 19 september aan zijn downtrend begon van bijna 10%.

 

Ook is dit de het level waar Bitcoin op zijn hoogste punt dit jaar 3 belangrijke supports heeft gehad. Logisch dus dat Bitcoin even stand houdt op dit level aangezien een voormalig supportlevel na het doorbreken hiervan altijd dient als een weerstandslevel. Mocht de koers dit level doorbreken, dus over $11200 stijgen, en een close maken? Dan is dat zéér bullish voor de langere termijn.

1d Timeframe

Op de dagelijkse timeframe zien we dat Bitcoin een higher low heeft gemaakt. Ook dit is bullish voor de langere termijn (zie derde groene pijl). Het laatste laagte punt is hoger dan het een na laatste laagte punt. Dit geeft een teken dat Bitcoin zijn downtrend niet wilt voortzetten.

 

Om nog meer bullish te krijgen voor de langere termijn willen we na deze higher low ook een higer high zien. De koers zal in dit geval over de huidige weerstandslijn van $11100 moeten stijgen en een hier een duidelijke hogere top moeten vormen.

 

Bullish kunnen we zien op de korte termijn. Maar we kunnen nog veel hogere toppen zien wanneer Bitcoin op de dagelijkse timeframe een higher high weet te maken.

Bitcoin analyse

Disclaimer: Dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico. De content die wij aanbieden is louter van amuserende waarde. 

Wil je ook Bitcoin kopen en/of traden met Cryptocurrencies? Registreer je dan direct bij Bitcoinmeester door op de onderstaande link te klikken! 

Wil je nu meer analyses zien van Cryptotargets bezoek dan zeker hun website, of praat mee in het Telegram kanaal. Uiteraard kun je ook een reactie achterlaten onder dit bericht.  

Recente uploads

OKEx Fud

OKEx Munt duikt 20% naar beneden door FUD rondom exchange

Bitcoinhelper door Admin  OKB, de native exchange-token voor OKEx, heeft zaterdag bijna 20% van zijn marktwaarde verloren. Het uiteindelijk verlies kwam zelfs uit op een slordige 30%. En dit alles...

Read More
Bitcoin update

Bitcoin Update: uptrend zet door in trendkanaal

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoin Debuut door Mitch Support houdt stand en de uptrend lijkt zich de komende dagen gewoon voort te zetten. The trend is your friend, totdat het tegendeel...

Read More
Crypto Youtube top 3

Cryptocurrency Youtube Top 3 | week 42

Iedere week nomineren wij van Bitcoinhelper de Cryptocurrency Youtube top 3. Oftewel kiezen wij de drie beste, leukste en meest populaire crypto video’s die je niet mag missen. Ook nu...

Read More
Cryptocurrency trading

STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met Cryptocurrency?

https://www.youtube.com/watch?v=7O6w0gskIU8 Cryptocurrency Trading! STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met cryptocurrencies, Bitcoin, commodities, futures en aandelen? Bekijk onze video en leer traden zonder fouten, leer wat je MOET doen...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.