Bitcoin kopen doe je in 2021 bij Blox en krijgt 10 euro gratis

Persbericht | Bitcoinhelper & BLOX 10 euro gratis aan eerste inleg

04 Januari 2021 | Amsterdam

Bitcoin kopen is in 2021 nog nooit zo gemakkelijk geweest. Namelijk via de cryptocurrency app Blox kun je in 5 minuten je aller eerste bitcoin in bezit hebben. Ook mogen wij onze leden nu een eerste gratis inleg geven van 10 euro. Zomaar voor niets. Het engige wat je moet doen is een account aanmaken. 

Blox de cryptocurrency app

Het mooie aan deze Broker is dat je direct via je mobiel bitcoin kunt kopen en verkopen. Hetgeen volgens de makers van dit platform zelf in 60 seconden is gepiept. Ook de nieuwe technologische ontwikkelingen en functionaliteiten volgen elkaar in razend tempo op.  Het is duidelijk dat Blox de grootste cryptocurrency broker van Nederland en misschien wel Europa wilt worden. Hetgeen ook goed past bij hun missie: Het toegankelijker maken van cryptocurrency bij een breder publiek, door het kopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

In 4 simpele stappen

Downloaden

Voor Apple of Android

Download de app, maak een account aan en gebruik vouchercode BITCOINHELPER en ontvang direct 10 euro starttegoed! Klik op de button bovenaan de website om de app direct downloaden. Zit je achter een computer? Geen probleem! Scan de QR-code hieronder om BLOX te downloaden.

 

Een account heb je binnen één minuut aangemaakt. Meld je aan met je mailaccount en vergeet vooral niet de vouchercode BITCOINHELPER in te voeren. Je ontvangt dan namelijk direct 10 euro starttegoed! Eenmaal een account aangemaakt? Dan kan je beginnen met crypto kopen.

 

Opwaarderen

Nu je een account hebt is het tijd om te beginnen! Stort euro’s op BLOX om coins te kopen. Betaal met je favoriete betaalmethode, gewoon zoals je gewend bent. Wil je niet in één keer een hele bitcoin kopen? Geen probleem, je kan al storten en coins kopen vanaf 1 euro!

 

Kies je favoriete coin en begin met traden! Je kan je geld verspreiden over verschillende crypto of gewoon all in gaan op één coin. En ben je tevreden over je winst? Verkopen gaat net zo snel en makkelijk. In no time verwissel je jouw crypto’s terug voor euro’s.

 

Voordelen Blox

  • Revolutionaire app voor zowel Android als iOS;
  • Zeer gebruiksvriendelijk; 
  • In 60 seconden Cryptocurrencies kopen; 
  • Ingebouwde wallets voor opslaan Cryptocurrencies;
  • Volledig in het Nederlands.

Nadelen Blox

  • Beperkt aanbod (groeit wel snel);
  • Simpel display, geen exchange functies;
  • Geen Cryptocurrencies verzenden naar eigen Wallet.
 

Heb je nog hulp nodig bij het aanmelden en/of registreren, lees dan hier onze BLOX Handleiding. Hierin leggen we stap voor stap uit wat je moet doen om uiteindelijk jouw eerste Bitcoin te kunnen aanschaffen. 

recente uploads

Ethereum, Chainlink, Polkadot, Sushi, Aave en meer bereiken nieuwe ATH’s terwijl Bitcoin dominantie afneemt

De koers van bitcoin (BTC) is langzamerhand aan het afkoelen na de ongekende prijsstijging begin dit jaar, die de moeder aller cryptocurrencies een nieuwe all-time high (ATH) van $41.950 bezorgde....

Read More

Bekende YouTuber wil Bitcoin letterlijk naar de maan sturen

De meeste mensen in de crypto-wereld zijn bekend met de uitdrukking ‘to the moon’, wat niets minder betekent dan een ongelooflijke stijging naar nieuwe hoogtes (naar de maan bijvoorbeeld). Het...

Read More

Investeren in Bitcoin is net zo veilig als goud en obligaties volgens Anthony Scaramucci van SkyBridge

Nieuwe regelgeving, institutionele toegang en wereldwijde economische onzekerheid hebben Bitcoin geholpen om volwassen te worden, waardoor het een veilige en betrouwbare investeringsoptie is. Bitcoin is de afgelopen jaren volwassen geworden...

Read More

Bijna €29 miljoen via DeFi aan crimineel geld witgewassen in 2020

Naar verluidt is in 2020 een dip geweest in DeFi en andere cryptocurrency-gerelateerde financiële misdrijven. Dit blijkt uit nieuwe data afkomstig van het blockchain-analysebedrijf Chainalysis. Slechts een fractie van totale...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.