Bitcoin koers 40.000 dollar | Fundamentals zien er goed uit ! | BTC Nieuws vandaag | #303

De cryptomarkt gaat weer lekker! Bitcoin tikt 40.000 dollar aan en verschillende altcoins zoals Ethereum naderen hun all time high. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers: http://bit.ly/btcdirect_sub

00:00 Intro
00:45 OCC verleent nationale banklicentie
03:57 Verhouding Goud en BTC
05:52 Lagarde wil BTC inperken
07:55 CpinGate stopt met XRP
09:48 Koerrrsen koerrrsen!
15:35 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto: https://btcdirect.eu
✅ Krijg 5 euro bitcoin: https://btcdirect.eu/nl-nl/blox-video
✅ Cryptonieuws: https://nieuws.btcdirect.eu
✅ Facebook: https://facebook.com/btcdirect/
✅ Telegram: https://t.me/btcdirect
✅ Twitter: https://twitter.com/btcdirect
✅ Instagram: https://instagram.com/btcdirect.eu/
✅ Abonneer youtube: http://bit.ly/btcdirect_sub
✅ Nieuwsbrief: http://bit.ly/subnewsbtc

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.