Bitcoin (BTC) investeerders halen veel bitcoin van BitMEX beurs af na aanklacht

Bitcoin_BTC_investeerders_halen_veel_van_bitcoin_van_BitMEX_beurs_af_na_aanklacht

BitMEX, een cryptocurrency-exchange en derivatenplatform, wordt aangeklaagd en dat zorgt voor veel paniek op de markt waardoor prijs van bitcoin gelijk hard omlaag kelderde. Gisterenavond daalde de BTC-koers met meer dan $350 in minder dan een uur. Lees hier meer over de aanklacht en de arrestatie van de eigenaren van het platform, waaronder CEO Arthur Hayes en CTO Samuel Reed.

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Inmiddels zijn meer dan 32.000 bitcoins, ter waarde van ongeveer $335 miljoen, opgenomen bij de BitMEX beurs. Philip Gradwell, hoofdeconoom bij onderzoeksbureau Chainalysis, meldt eerst dat bijna 25.000 BTC van BitMEX is verplaatst, waarvan 65% naar beurzen ging en een deel naar persoonlijk wallets.

 

Kort daarna meldt hij dat nogmaals bijna 7.500 BTC is verplaatst, hiervan ging ongeveer een derde naar de Gemini beurs van de Winklevoss tweeling.

 

Lowstrife, een populaire crypto-trader, meldt dat dit ongeveer 16% is van de totale hoeveelheid die BitMEX heeft. Lowstrife geeft toe dat hij verbaasd is dat dit niet meer is.

Larry Cermak meldt dat BitMEX dus nog ongeveer 135.000 tot 170.000 BTC op de beurs heeft staan. Bitcoin en de crypto-wereld gaan even een bizarre periode tegemoet. Na de KuCoin hack, en nu het nieuws omtrent BitMEX en de COVID-19 besmetting van president Trump, is het wellicht verrassend dat de bitcoin koers (vooralsnog) niet harder zakt.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.