Bitcoin (BTC) exchange KuCoin herstelt 100% van gestolen miljoenen crypto uit 2020 hack

$285 miljoen aan cryptocurrencies werden vorig jaar gestolen van cryptocurrency-exchange KuCoin. Johnny Lyu, CEO van KuCoin, meldt op 3 februari dat 100% van de gestolen crypto is hersteld. (3/5) Recovery of #KuCoin Security Incident: ✅All features fully resumed✅All $285M funds recovered – 84% from partners, remaining 16% covered by KuCoin & insurance fund✅Suspects tracking still […]

The post Bitcoin (BTC) exchange KuCoin herstelt 100% van gestolen miljoenen crypto uit 2020 hack appeared first on Crypto Insiders.

Naar bron gaan
Author: Kevin Schijven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Heb je vragen over Starten met Bitcoin en/of Cryptocurrency join dan zeker onze Telegram groep. 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s