BEDRIJVEN

Natuurlijk zijn er een hoop bedrijven in en rondom de sector Bitcoin, Cryptocurrency en Blockchain werkzaam. Op deze pagina stellen wij je de sectoren voor en natuurlijk de bedrijven werkzaam binnen deze sectoren. Ook uw bedrijf voorstellen, stuur een email naar info@bitcoinhelper.nl

Educatie 

In deze categorie stellen wij je de bedrijven voor die werkzaam zijn op het educatieve vlak. Denk aan het aanbieden van lesmateriaal rondom Bitcoin, Cryptocurrency en Blockchain. 


Exchanges/Brokers

In deze categorie stellen wij je de bedrijven voor waarbij je Cryptocurrency kunt kopen, dan wel kunt handelen in verschillende Crypto-valuta. 

Gaming 

Nu hoor ik je zeggen, Gaming? Ja Gaming, want er wordt in deze industrie al veel gewerkt met de Blockchain technologie. Denk aan Casino’s en het ontwikkelen van games. 

 

Wallet 

In deze categorie stellen wij je de bedrijven voor die Cryptocurrency Wallets aanbieden en/of fabriceren. Denk aan Desktop, Hardware en Software Wallets. 

Overig 

Nu zijn er natuurlijk nog een hoop andere bedrijven werkzaam in deze omgeving, die niet in de bovenstaande categorieën geplaatst kunnen worden. Al deze bedrijven vind je dan ook onder overig.