Anycoin Direct genomineerd voor beste Cryptocurrency Broker

CashCowAwards Anycoin direct

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

ADV Bitcoin kopen

Maak kans op 100 euro

Cashcow heeft er zelf een leuke witactie voor in het leven geroepen, oftewel maak je ook nog eens kans op 100 euro, daar je je favoriete dienstverlener selecteer. 

“Welke financial biedt de beste dienstverlening richting particuliere beleggers en komt in aanmerking voor één van de prestigieuze Cashcow Awards? U bepaalt wie er wint! Breng dus nu uw stem nu uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro!” 

 

Eerder dit jaar werden er al Award uitgereikt te weten: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2020.

Op dit moment zijn er nog tien Cashcow Awards te vergeven aan: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

 

AnyCoin roept op om te stemmen

Op de Twitterpagina van Anycoin direct zien we de afgelopen dag al meerdere tweets voorbij komen waarin Anycoin haar leden oproept om te gaan stemmen! Wil je nu ook stemmen klik dan op de link in de tweet en word doorgestuurd naar de website van Cashcow. 

Zodra de uitslag bekend is, komen wij daar natuurlijk zeker op terug. Ook een kijkje nemen en/of cryptocurrencies kopen bij Anycoin direct klik dan hier. 

 

Meer lezen over Anycoin Direct bekijk dan zeker ook eens onze review. 

Recente uploads

OKEx Fud

OKEx Munt duikt 20% naar beneden door FUD rondom exchange

Bitcoinhelper door Admin  OKB, de native exchange-token voor OKEx, heeft zaterdag bijna 20% van zijn marktwaarde verloren. Het uiteindelijk verlies kwam zelfs uit op een slordige 30%. En dit alles...

Read More
Bitcoin update

Bitcoin Update: uptrend zet door in trendkanaal

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoin Debuut door Mitch Support houdt stand en de uptrend lijkt zich de komende dagen gewoon voort te zetten. The trend is your friend, totdat het tegendeel...

Read More
Cryptocurrency trading

STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met Cryptocurrency?

https://www.youtube.com/watch?v=7O6w0gskIU8 Cryptocurrency Trading! STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met cryptocurrencies, Bitcoin, commodities, futures en aandelen? Bekijk onze video en leer traden zonder fouten, leer wat je MOET doen...

Read More
Bitcoin accumulatiefase

Bitcoin (BTC) zit al bijna twee jaar in accumulatiefase, is dat bullish?

Crypto-Insiders door Rico Engelbarts  Blockchain data-analysebedrijf Glassnode kwam met een rapport naar buiten waarin ze zeiden dat bitcoin (BTC)al bijna twee jaar in een accumulatiefase zit. Volgens het rapport bevindt...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.