Adverteren

Adverteren op Bitcoinhelper

Wij zijn de plek voor alle Bitcoin en Cryptocurrency informatie geworden voor een groeiend en loyaal publiek. Als we terugkijken zien we ook dat we de afgelopen maanden exponentieel zijn gegroeid en dus steeds meer mensen ons weten te vinden. Ook hebben nieuwe partners zich gemeld en hebben wij nieuwe samenwerkingsverbanden gesloten.

 

Wilt u ook meegroeien met Bitcoinhelper neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de verschillende advertentiemogelijkheden. Op dit moment zijn er diverse advertentiepakketten beschikbaar. Van grote voorpagina advertenties, tot specifieke uitingen op n.t.p. plekken. Ook maken wij veel gebruik van onze social-media kanalen om content extra onder de aandacht te brengen, onze partners in het zonnetje te zetten, maar natuurlijk ook onze adverteerders die aandacht te geven die ze verdienen! Geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis publicatie Persberichten & Reviews

Op onze website bieden wij u de mogelijkheid om gratis uw platform voor te stellen. Dit kan middels een Handleiding, Reviews en/of Artikel waarin u uitlegt wat uw platform precies is en inhoud. Artikelen dienen in een word bestand aangeleverd te worden en afbeeldingen in JPG. Mocht u hierover vragen hebben stuur ons gerust een email via info@bitcoinhelper.nl

Nu extra Voordelig 50% Korting

Ook uw bedrijf in de Spotlight zetten via Bitcoinhelper, dat kan! Deze maand geven wij u ook nog eens 50% korting op deze ‘Spot’ op onze Homepage. In plaats van 500 euro betaalt u nu maar 250 euro voor 1 maand uw bedrijf in de spotlight. Neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Advertenties op Bitcoinhelper

De Starterstip van Bitcoinhelper in een uitgelezen kans om uw bedrijf voor te stellen aan al onze nieuwe bezoekers en starters in Crypto. Een prachtige plek op de Homepage van onze pagina! 

Vraag ons direct naar de mogelijkheden

Een uitgebreide advertentie dat kan natuurlijk ook! Laat uw bedrijf voorstellen in de Bitcoinhelper Voorstelronde. De voorstelronde is prominent aanwezig op onze homepage en biedt zeer veel mogelijkheden. Van een geschreven Review, een Introductie video en/of een informatief stuk. 

Vraag ons direct naar de mogelijkheden

Ook uw bedrijf in de Spotlight zetten via Bitcoinhelper, dat kan! Op onze homepage zetten wij maandelijks een cryptocurrency bedrijf extra in de Spotlight. 

Vraag ons direct naar de mogelijkheden

Uw bedrijf zichtbaar naast ieder geplaatst artikel dat kan natuurlijk ook! Vind u het belangrijk dat uw bedrijf/ merk vaak visueel onder de aandacht wordt gebracht, dan is dit een uitgelezen kans. 

Vraag ons direct naar de mogelijkheden

Een Popup met uw advertentie direct zichtbaar bij ieder bezoek aan onze homepage. De aandacht wordt direct getrokken naar uw advertentie door deze uitgelicht box centraal in het midden van het scherm.

Vraag ons direct naar de mogelijkheden

Popup advertentie Bitcoinhelper