3 interessante Altcoins voor deze week | Coinmarketcal

Agressieve Bitcoin-beren werden geliquideerd tijdens de stijging van 9,23% van deze week, terwijl late stieren zich opstapelden aan de top van de weekendpump. De verzwakte USD creëert een Bullish sentiment op de cryptocurrency markt. 

 

De marktkapitalisatie van de altcoins steeg van $ 144 miljard naar bijna $ 150 miljard. Veel altcoins hebben namelijk potentiële reversals gevormd na de dalingen in het derde kwartaal. Maar ondanks deze mogelijke reversals vermoeden sommige traders dat deze opleving tot een verdere neerwaartse beweging zou kunnen leiden.

 

Terwijl we wachten op die enorme groene candle voor Bitcoin, kijken wij nu alvast naar de 3 altcoins die je deze week in de gaten moet gaan houden. 

 

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Altcoin 1: EGLD

In de afgelopen twee maanden is de prijs van EGLD met 80% gedaald, maar er zou een ommekeer in de maak kunnen zijn.

 

Afgelopen woensdag kwamen de bulls in de buurt van $ 8.15, wat een stijging van 25% creëerde ten opzichte van het vorige wekelijkse dieptepunt van $ 6.46. Sindsdien heeft de prijs lagere pieken gevormd terwijl het consolideert onder de weerstand van de wekelijkse low.

 

De gelijke hoogtepunten hierboven zullen waarschijnlijk ergens in deze week de prijs trekken, waardoor bulls op zijn minst een korte-termijntransactie kunnen bieden. Als deze weerstand omdraait om te ondersteunen, is de volgende waarschijnlijke weerstand op een vorige wekelijkse high in de buurt van $ 9,12.

 

Bears die een verdere neerwaartse trend verwachten, zouden kunnen zoeken naar tekenen van zwakte nabij de huidige resistance of een stoprun boven de highs beginnen. Bearish-doelen omvatten de oplopende dieptepunten van de vorige dag tot aan het wekelijkse laagste punt op $ 6,46.

ADV Bitcoin kopen

Altcoin 2: XMR

Na het bereiken van een dieptepunt begin 2019, schommelde XMR in een enorm bereik tussen $ 36,28 en $ 132,41. De prijs veegde de jaarlijkse dieptepunten van 2018 en 2019 van tafel, voordat hij in maart een sterke bullish trend begon. Stieren ploegen door de gelijke hoogtepunten bij $ 99,80 en claimden deze weerstand als ondersteuning, en vervolgden hun klim naar de bovengrens van de range.

Het vorige jaarlijkse hoogtepunt bij $ 132,42 en het maandelijkse hoogste punt op $ 142,87 bieden waarschijnlijke doelen voor stieren, die zouden kunnen deelnemen aan een retracement om bijna $ 109,32 of $ 99,78 te ondersteunen.

Bears zouden kunnen zoeken naar tekenen van zwakte van de huidige regio tot aan de bullish targets, terwijl ze zich richten op de omgedraaide ondersteuning van het verzet op $ 99,78.

Altcoin 3: UMA

UMA’s chart vertelt een soortgelijk verhaal als EGLD, waarbij de daling van 70% veel zwakke handen uitschudde voordat de 119% bounce van vorig weekend op 5.83100000 kwam.

 

De lange bovenlont die voorbij een vorige wekelijkse high van $ 10,57 reikt, toont intense verkoopdruk, maar de prijs vond toen steun bij een eerdere wekelijkse opening van $ 8,47.

 

De consolidatie die zich op lagere tijdsbestekken vormt, zou kortetermijnstieren een instap kunnen geven om weerstand te bieden rond $ 10,20. Deze beweging zou ook de weg vrijmaken voor een grotere beweging naar het hoogste punt van vorige week bij $ 12,76.

 

Bears zouden een uitsplitsing van de huidige structuur kunnen maken terwijl ze zich richten op waarschijnlijke ondersteuningen in de buurt van $ 7,82 en $ 7,13203328.

Recente uploads

OKEx Fud

OKEx Munt duikt 20% naar beneden door FUD rondom exchange

Bitcoinhelper door Admin  OKB, de native exchange-token voor OKEx, heeft zaterdag bijna 20% van zijn marktwaarde verloren. Het uiteindelijk verlies kwam zelfs uit op een slordige 30%. En dit alles...

Read More
Bitcoin update

Bitcoin Update: uptrend zet door in trendkanaal

Cryptocurrency Artikelen | Bitcoin Debuut door Mitch Support houdt stand en de uptrend lijkt zich de komende dagen gewoon voort te zetten. The trend is your friend, totdat het tegendeel...

Read More
Cryptocurrency trading

STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met Cryptocurrency?

https://www.youtube.com/watch?v=7O6w0gskIU8 Cryptocurrency Trading! STOP met geld verliezen! Hoe succesvol traden met cryptocurrencies, Bitcoin, commodities, futures en aandelen? Bekijk onze video en leer traden zonder fouten, leer wat je MOET doen...

Read More
Bitcoin accumulatiefase

Bitcoin (BTC) zit al bijna twee jaar in accumulatiefase, is dat bullish?

Crypto-Insiders door Rico Engelbarts  Blockchain data-analysebedrijf Glassnode kwam met een rapport naar buiten waarin ze zeiden dat bitcoin (BTC)al bijna twee jaar in een accumulatiefase zit. Volgens het rapport bevindt...

Read More

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.