#13 Wat zit er achter de rally van XRP? • • Het zijn vooral technische analyses die de prijs van XRP laten stijgen. C…

#13 Wat zit er achter de rally van XRP?


Het zijn vooral technische analyses die de prijs van XRP laten stijgen.
Cantering Clark, cryptohandelaar, zei dat XRP alle technische componenten heeft om te stijgen. Cantering Clark verteld hier het volgende over: “Niet voor niets heeft XRP technisch alle nodige stappen gezet om bullish te zijn. Na de schrapping van de beursnotering en de afschrijving door het grootste deel van CT, zorgde dit ervoor dat de markt in wezen tekort kwam, zowel vanuit een positioneel als een buitensporig standpunt. Dit kan veel hoger gaan.” Sindsdien is XRP van $0,75 naar meer dan $1 gestegen.


Daarnaast merkte Kaleo, cryptohandelaar, op dat de uitbraak van XRP tegen Bitcoin bullish is. Na de uitbraak boven de $1, vertelde Kaleo dat XRP op het punt staat om uit een driejarige neerwaartse trend te breken ten opzichte van Bitcoin.


Verder speelt er al maanden een rechtszaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission en Ripple (maker van XRP). De volgende hoorzitting vindt vandaag (6 april) plaats.


📸 @cointelegraph
Read More Cryptospeurder Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste cryptocurrency nieuws, artikelen en Youtube video’s? Abonneer je dan op ons Telegram Kanaal: @Cryptocurrencynieuws 

Heb je vragen over Starten met Bitcoin en/of Cryptocurrency join dan zeker onze Telegram groep. 

Bekijk hier het Nieuwsoverzicht / Cryptocurrency Artikelen / Youtube Video’s

Laat een reactie achter